Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Jurajski Ogród 22:05, 10 gru 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
I ta najładniejsza ozdoba...

Agnieszko, słodkie to ujęcie.
Kiedyś miałam kotka, który lubił się wygrzewać na szybie przykrywającej akwarium
Ogród prawie romantyczny 22:04, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Oj, masz już karmnik. Ja na swój jeszcze czekam
Agnieszko, jak się wyluzuje ze świętami, proszę, podejmij temat lini kropkującej: co, gdzie, jak , fotki i opis... teraz teren odsłonięty, to będzie lepiej widać. Interesuje mnie linia tania w wykonaniu, taka, co etapami można kłaść.
Buziam

Iwonko, karmnik, jak widzisz, jeszcze wymaga poprawek, ale malować będziemy go dopiero wiosną, bo drewno jest wilgotne i farba nie przyjmie.
Z linią kroplującą to mój pierwszy rok - miałam rozłożoną na rabacie bodziszkowo-hortensjowej, pomiędzy rh i tawułami oraz w warzywniku. Do linii dołączone były elementy mocujące, takie szpilki, i rozdzielacze. Na zimę zwinęliśmy tylko linię z warzywnika, który musiał być przekopany z kompostem, ale pozostałe pozostawiliśmy na rabatach. W czasie podlewania podłączamy do kranu, do którego zamocowaliśmy czasowy zegar, i nastawiamy czas nawadniania. Potem wyłączamy i podłączamy następną
Linię rozkładaliśmy sami w taką sinusoidę i potem mocowaliśmy do ziemi. Bardzo prosta, nieskompikowana operacja.
Pozdrówka
Ogród prawie romantyczny 21:50, 10 gru 2014

Do góry
Oj, masz już karmnik. Ja na swój jeszcze czekam
Agnieszko, jak się wyluzuje ze świętami, proszę, podejmij temat lini kropkującej: co, gdzie, jak , fotki i opis... teraz teren odsłonięty, to będzie lepiej widać. Interesuje mnie linia tania w wykonaniu, taka, co etapami można kłaść.
Buziam
Rododendronowy ogród II. 21:45, 10 gru 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

A mnie ten widok ujął. Może jutro nie pójdę do pracy, tylko do ogrodu
Fotki będę robić
Ogródek Iwony 21:42, 10 gru 2014

Do góry
Reniu, mam taką nadzieję.
Kiedyś już stwierdziłam, że dobrze te moje dzieci się wychowały
Dwójka już samodzielna, jeden w internacie w technikum (wychowawca twierdzi, że chciałby, by wszyscy tacy ułożeni byli), a najmłodszy ma serce na dłoni
Ogródek Iwony 21:34, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Tak się zastanawiałam, co napisała Renia, co odpowiedzieć, a tu wytłumaczenie od Dorotki przyszło.
Chyba masz rację Dorotko. Co tam okna. Magia świąt w swoim małym, własnym świecie
Jeszcze się nauczy. I bez kataru będzie. Nie takk, jak jej kichająca matka
Buziam was dziewczyny

W zasadzie miałam to samo na myśli. Robi się to, co uważa się za słuszne ale i tak wartości wynosi się z domu Buziaki
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:30, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Kasiu, a gdzie masz te cuda wymęczone z wczorajszego dnia ?

Hahahahahahaha cuda powiadasz?
Ogródek Iwony 21:25, 10 gru 2014

Do góry
Tak się zastanawiałam, co napisała Renia, co odpowiedzieć, a tu wytłumaczenie od Dorotki przyszło.
Chyba masz rację Dorotko. Co tam okna. Magia świąt w swoim małym, własnym świecie
Jeszcze się nauczy. I bez kataru będzie. Nie takk, jak jej kichająca matka
Buziam was dziewczyny
Ogródek Iwony 21:17, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Renatko, czasu zawsze mało . A tu duża rodzinka, każde dziecię coś weźmie dla siebie i nie ma

Moja córcia od trzech miesięcy próbuje dorosłego życia. Nie zdążyła umyć okien w swoim mieszkanku, ale choinkę już ubrała. Wysłała mi fotkę - pięknie to zrobiła. Ach, ta niecierpliwa młodzież

Iwonko może to według zasady "jak będziesz mieszkać u siebie to będziesz mogła robić co będziesz chciała", bynajmniej ja tak często mówię do moich dziewczyn jak nie chcą sprzatać
Ogródek Iwony 21:09, 10 gru 2014

Do góry
Renatko, czasu zawsze mało . A tu duża rodzinka, każde dziecię coś weźmie dla siebie i nie ma

Moja córcia od trzech miesięcy próbuje dorosłego życia. Nie zdążyła umyć okien w swoim mieszkanku, ale choinkę już ubrała. Wysłała mi fotkę - pięknie to zrobiła. Ach, ta niecierpliwa młodzież
Ogródek Iwony 20:46, 10 gru 2014

Do góry
Dziś miały być gwiazdki, ale nic nie wyszło.

W jednym z domów we wsi był pożar i elektrownia wyłączyła prąd. Tak na troszkę Zimno, nawet herbaty nie było jak sparzyć ... gazową, zapasową kuchenkę daliśmy córci.
Wieczór przy świecach był, wielu ... i tyle. Młody przy świecach nawet lekcje odrabiał.
A wieczorkiem posypało troszkę śniegu, tak tyci, tyci, ale jest biało, wreszcie i u mnie
Mały ogródek Eli 19:16, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Witaj Elu, śliczne u ciebie są te dekoracje Nie dziwię się, że wianek zostaje w salonie. Śliczny jest I te renifery - mniam. Gdzie je zdobyłaś

Iwonka, juz wyslalam namiary
Pozdrawiam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:14, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Agatko, fajne spotkanie z ptaszkami miałaś. Widoki cudne

Ptasie stołówki już funkcjonują, pojedyncze ptaszki już są

Buziak
Lawendowy zawrót głowy 18:33, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
U mnie takie widoki były tylko na dachach. Na ziemi słabiutko, wszystko zielone było. Choć płoty fajne były w drodze do pracy

Iwka pracusiu ......
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:05, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Wyobrażasz sobie święta bez jedzenia? Ja nie
Tylko moi panowie lubią dużo słonego (w domyśle ryby, potem mięso), mało słodkiego.

Dla mnie mięso może nie istnieć, ale Święta bez ciast upieczonych przez Mamę byłyby bez sensu Potem muszem duuuużo biegać, ale przyjemności ich jedzenia nie mogę sobie odmówić
Lawendowy zawrót głowy 17:31, 10 gru 2014

Do góry
U mnie takie widoki były tylko na dachach. Na ziemi słabiutko, wszystko zielone było. Choć płoty fajne były w drodze do pracy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:28, 10 gru 2014

Do góry
Pośmiałam się.
Teraz rozumiem, dlaczego dyrektor pozwolił nam w pracy korzystać z komputerów wyłącznie do celów dydaktycznych. Ha, ha
Wilcza Góra 17:05, 10 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
U mnie też trzmielina zróżowiała
Rano się obudziłam i ucieszyłam się, że dachy białe, ale roślinki dalej zielone bez mrozu, więc dalej podziwiam widoki w innych ogrodach. U mnie takich brak

a u mnie już tak długo było takie "szaro-bure byle co", że ten szron mnie bardzo ucieszył
Wilcza Góra 16:58, 10 gru 2014

Do góry
U mnie też trzmielina zróżowiała
Rano się obudziłam i ucieszyłam się, że dachy białe, ale roślinki dalej zielone bez mrozu, więc dalej podziwiam widoki w innych ogrodach. U mnie takich brak
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 16:55, 10 gru 2014

Do góry
Kasiu, a gdzie masz te cuda wymęczone z wczorajszego dnia ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies