Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 16:04, 10 gru 2014

Gabriela napisał(a)
Twoja choinka wcale nie jest studencka, właśnie ze względu na brak studenckich akcesoriów, tylko taka domowa, ładna. I jak Ty ją kolegom studentom pokażesz?
A poważnie - naprawdę jest pierwszą żywą choinką w Twoim życiu?

Serio Zawsze w domu miałem sztuczną i nadal mam, ale w Katowicach mogę się troche porządzić i mam żywą Jednak w sekrecie na ucho Ci zdradzę, że chyba wolę sztuczne Żywe gałązki zawsze mam na stole, wiankach i tak dalej i czuć ich zapach w domu, więc nie tracę tego klimatu i zapachu Choć i tak w domu zawsze pachnie jak zwykle za dużą ilością jedzenia
Iwk4 16:08, 10 gru 2014

Wyobrażasz sobie święta bez jedzenia? Ja nie
Tylko moi panowie lubią dużo słonego (w domyśle ryby, potem mięso), mało słodkiego.
Sebek 18:05, 10 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
Wyobrażasz sobie święta bez jedzenia? Ja nie
Tylko moi panowie lubią dużo słonego (w domyśle ryby, potem mięso), mało słodkiego.

Dla mnie mięso może nie istnieć, ale Święta bez ciast upieczonych przez Mamę byłyby bez sensu Potem muszem duuuużo biegać, ale przyjemności ich jedzenia nie mogę sobie odmówić
lojalna_ 18:24, 10 gru 2014

Sebek no jak fest Cie lubie to zrozumiec nie moge ...dlaczego wolisz sztuczna ......łatwiej ja ubrac? Wszystko bardziej proporcjonalne i blyszczace ......bo to fakt wiele zalezy od ozdób ....czsami trudno na zywej efekt glamur , błyskotliwosci uzyskac domyslam sie ze o to chodzi ?
) Wianki działasz mam nadzieje obiecałes za tydzien pokazac licze ...
Sebek 18:34, 10 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Sebek no jak fest Cie lubie to zrozumiec nie moge ...dlaczego wolisz sztuczna ......łatwiej ja ubrac? Wszystko bardziej proporcjonalne i blyszczace ......bo to fakt wiele zalezy od ozdób ....czsami trudno na zywej efekt glamur , błyskotliwosci uzyskac domyslam sie ze o to chodzi ?
) Wianki działasz mam nadzieje obiecałes za tydzien pokazac licze ...

Chyba dlatego - lubię mieć wszystko w określonym porządku i mądrze rozplanowane, a z żywą choinką się tak nie da... I tu mnie boli W ogrodzie przynajmniej mogę z łopatą polatać jak mnie coś wnerwia, z choinką już nie ma tak łatwo

Trzy wianki na drzwiach frontowych pokazałem w niedzielę, ale obiecuję, że resztę też obfocę jak się będzie to tego nadawać W piątek powinienem wrócić wcześnie do domu to więcej zdążę zrobić

Na razie idę dalej uczyć się niemieckiego, bo jutro mam kolosa z dwóch działów...
lojalna_ 18:38, 10 gru 2014

Wianki przeca widziałam i pochwaliłam a tak z ta choinka zywa jest ...trudna partnerka ale jaka urocza

Ucz sie swietowac bedziesz pózniej
Rench 19:09, 10 gru 2014

Śliczne te wianki twoje
kasia_w 14:10, 12 gru 2014

Piękna dekoracja ! Podoba mi się Ozdób mało a efekt wielki, tak trzymaj

BaRa napisał(a)
Główne wejście do domu Jeszcze tylko lampki i styknie... Mam nadzieję Najgorsze i zarazem najśmieszniejsze jest to, że po drugiej stronie wisi tylko jeden wianek... I chwilowo jest obciążony wieszakiem z moją najcięższą kurtką, bo go te trzy porwać na drugą stronę chciały Jeśli ktoś ma sposób czym go obciążyć to poproszę

Dwie pinezki wbite w górną część drzwi, gdzie przebiega wstążka
U mnie od lat się sprawdza. No chyba że drzwi są metalowe
Sebek 21:01, 12 gru 2014

Drzewko zniknęło, halny potraktował je dość okrutnie i teraz są badyle Dokonczylem również produkcję wiankow, wszystkie juz wiszą w docelowym miejscu - na bramie wjazdowej też Zdjęć nie ma, ale będą Kiedyś
ell 18:05, 13 gru 2014

Sebek u Ciebie spędzę chyba całą zimę, żeby nadrobić zaległości.
Ten sam problem mam u Małej_mi i Bogdzi.
Załamka na samym wstępie a i tak planuję tylko nadrobić pismo obrazkowe.
Pozdrawiam.