Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:05, 27 lis 2014

Do góry
Olili napisał(a)
Przyszłam się w końcu przywitać,bo od dawna podziwiam Twoją osobowość (żeby nie powiedzieć,że się wręcz zachwycam ),podczytuję Twoje wypowiedzi w różnych wątkach,czasem tu do Ciebie wpadam,ale póki co tak na wyrywki,wątek masz długi,więc czasu potrzebuję .
Też uwielbiam robić wianki ,ale nie przyszło mi wcześniej do głowy by robić z modrzewia, ale jak zobaczyłam u Ciebie to koniecznie muszę spróbować .
Z bombkami też mam problem,żeby się im oprzeć...no i wtedy portfelu chowaj się
Pozdrawiam

Moją osobowością? Hmmm, ale którą? Bo ja jak Christian Grey mam 50 twarzy I czasem sam nie nadążam ich zmieniać, choć staram się bardzo Wątku (a raczej dwóch ) nie czytaj, bo się nie opłaca Są fajniejsze oraz o wiele bardziej treściwe i użyteczne - jak "Nie tylko bukszpanowy"

Wianek z modrzewia japońskiego robi się dość łatwo - On ma poskręcane pędy i łatwo się je zaplata między sobą - trudniej się potem zmywa żywicę z rąk

Pozdrawiam serdecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:57, 27 lis 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wcale nie wstyd, wszystko jest potrzebne. Wstyd to wiesz co...kraść. Pokazuj, uwielbiam takie surowe klimaty, u mnie nie pasują, ale do Twoich wnętrz - bardzo. Ja muszę mieć glamour

Glamour powiadasz? Ja poszedłem w sumie w minimalizm, ale teraz kręci mnie landelijk Bielone drewno mam już w przedpokoju i kuchni, a dodatki zawsze można zażyczyć sobie pod choinkę Albo kupić na wyprzedażach

Glamour na święta jest w sam raz - dziś bardzo kusiły mnie różowe bombki, ale oparłem się pokusie Wziąłem tylko złote Akurat ten kolor u Ciebie jak najbardziej się sprawdza
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:53, 27 lis 2014

Do góry
Donica upolowana dziś rano - jak za tę cenę podoba mi się Zamioculcas włożony chwilowo do wsadu - nie wiem czy go już posadzić czy dopiero na wiosnę - co bardziej rozsądne dla niego?

Bluszcze po przesadzeniu wreszcie zaczęły rosnąć - i dobrze, bo miały wylądować na kompostowniku Widocznie powietrze na wsi im nie służyło Wolą katowickie spaliny i smog

I kolejna namiastka ogrodu w bloku Chyba kupię jakieś fajniejsze osłonki, bo te wzięte z domu nie bardzo mi pasują... Skrzydłokwiaty z przeceny 50%

I wianek ze świecami dla Danusi Świeczki były 4, ale siem nie zmieściły... Także wianek adwentowy to na pewno nie jest Niedługo zawiśnie na drzwiach

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:14, 27 lis 2014

Do góry
Wypiję z Tobą kawkę mentalnie Choć w realu marzy mi się Kiedyś na pewno
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:00, 27 lis 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ewoluujesz w dobrą stronę, wspominam dawne wianki, daleko im do tych

Chyba tamte poprzednie usuń, bo wstyd na to patrzeć Mam teraz manię wiankową, no nawet na stoliku mam se świecami - może nawet go pokażę? Choć na forum już był
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:54, 27 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

I o to chodzi Kochamy wersję soute Choć rabaty w takiej wersji potrafią wkurzać, ale radzimy sobie z tym

Ewoluujesz w dobrą stronę, wspominam dawne wianki, daleko im do tych
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:49, 27 lis 2014

Do góry
kamasja napisał(a)
Wianki "bomba"- można tak bezkarnie obciąć gałązki modrzewia-nic mu nie będzie?

Oby nie Potraktowanie go sekatorem to była konieczność, miałem to zrobić wiosną, ale skoro teraz nadarzyła się okazja to czemu nie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:52, 27 lis 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Super taki naturalny Sebku

Będzie saute - kupiłem szeroką czerwoną wstążkę to będzie akurat
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:51, 27 lis 2014

Do góry
andziurex napisał(a)

Ambitne plany.... O ile nie dobija Cię zakwasy
Ja po piątkowym treningu obwodowym z wyra 2 dni się podnieść nie mogłam.

Jestem dziś jednym wielkim zakwasem Jednak satysfakcję tez mam i Ty pewnie też ja miałaś - noni ten uśmiech na twarzy, że to już koniec męki; ) Budzik niemiłosiernie zadzwonił o 4.50 i pojechałem - mimo zimna tłok niesamowity... Zakupy udane - jedynie z donicami był deficyt, ale też udało się mi kupić jedną szarą Plus kilka podkładów, żyłkę, kleje, wstążkę i mini bombki - nie mieli miedzianych w tym samym rozmiarze nigdzie - no foch Ale jak pomyślę ile bombek mam w domu to starczy mi z pewnością Ceny mają świetne - połowa tego co zawsze płaciłem Albo jeszcze mniej Trochę żałuję, że kupiłem zwykle lampki w markecie za 10 zł - tam były po 8 złotych ledowe... W sieciówkach takie za 25 albo więcej...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:21, 27 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Dokładnie Zawsze powtarzam, że piękno tkwi w prostocie i raczej w tym kierunku pójdę Albo i nie - zależy jak poszaleję w Tychach

Super taki naturalny Sebku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:04, 26 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

A jaka duża!

Dzisiaj po matematyce (po kolosie humor nie za bardzo...) czekaliśmy 2 godziny na wykład, by się dowiedzieć, że jednak się nie odbędzie... Więc by zredukować stres po matmie pognalem szybko do Jatomi Fitness i los chciał, że trafiłem na zajęcia grupowe " Total fitness by Ewa Chodakowska" - a ze wszyscy na forum Ewkę kochają to postanowiłem dołączyć i ja Myślałem, że mam kondycję, ale chyba zostawiłem ją przed wejściem Także dziś jestem wypruty do szpiku kości A jutro postanowiłem wstać nad ranem z własnej nieprzymuszonej woli i jechać na Tyską giełdę po różne bibeloty i inne pierdółki, które są mi bardziej lub mniej potrzebne do szczęścia Także dziś znowu Was nie poodwiedzam, ale może jakaś forumowiczka z okolicy ma jutro czas na poranne zakupy z mła? Będzie mi bardzo miło A jeśli pomysł nie wypali, no za chwilę 21, to i tak będzie mi milo sobie samemu pozwiedzać i nacieszyć oczy A potem na 9.50 w ramach redukcji poziomu szczęścia zajęcia z języków Grrr...

Ambitne plany.... O ile nie dobija Cię zakwasy
Ja po piątkowym treningu obwodowym z wyra 2 dni się podnieść nie mogłam.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:57, 26 lis 2014

Do góry
Milka napisał(a)

Pocieszyłeś mnie, tak czasami mi się zdarza
Fajna ta nasza forumowa rodzinka

A jaka duża!

Dzisiaj po matematyce (po kolosie humor nie za bardzo...) czekaliśmy 2 godziny na wykład, by się dowiedzieć, że jednak się nie odbędzie... Więc by zredukować stres po matmie pognalem szybko do Jatomi Fitness i los chciał, że trafiłem na zajęcia grupowe " Total fitness by Ewa Chodakowska" - a ze wszyscy na forum Ewkę kochają to postanowiłem dołączyć i ja Myślałem, że mam kondycję, ale chyba zostawiłem ją przed wejściem Także dziś jestem wypruty do szpiku kości A jutro postanowiłem wstać nad ranem z własnej nieprzymuszonej woli i jechać na Tyską giełdę po różne bibeloty i inne pierdółki, które są mi bardziej lub mniej potrzebne do szczęścia Także dziś znowu Was nie poodwiedzam, ale może jakaś forumowiczka z okolicy ma jutro czas na poranne zakupy z mła? Będzie mi bardzo miło A jeśli pomysł nie wypali, no za chwilę 21, to i tak będzie mi milo sobie samemu pozwiedzać i nacieszyć oczy A potem na 9.50 w ramach redukcji poziomu szczęścia zajęcia z języków Grrr...
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:19, 25 lis 2014

Do góry
Historia z listem świetna - zaległości w fotkach i wpisach nadrobiłem - listem byłem zaskoczony, ale z tego cycka to się chichram się do teraz - straszna była (w sumie jest?) owa pani Nie to co Twój ogród, który jest niesamowity i stąd tyle fanów
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:46, 25 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Irenko - chyba od tego jest nasze forum, żeby wzajemnie od siebie zgapiać No i Pinterest Wena przyjdzie Ci szybko - czasem wystarczy jedno zdjęcie czy realnie widziana dekoracja i już wiesz w jakim kierunku iść

Pocieszyłeś mnie, tak czasami mi się zdarza
Fajna ta nasza forumowa rodzinka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:16, 25 lis 2014

Do góry
Sama paplanina u mnie ostatnio... Ale to siła wyższa, więc wybaczcie Nie obiecuję poprawy

Koniec przerwy - mam jutro kolosa z matmy i idę dalej próbować włożyć coś z tych zagadnień do głowy...

Macham do zaglądających iiii.... byle do Świąt!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:13, 25 lis 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Dobrze, że święta są po drodze wiosny bo byśmy twórczo zapadli w sen zimowy

Dokładnie Jednak nie wiem co fajniejsze - planowanie nasadzeń w ogrodzie czy planowanie świąt? Jedno i drugie toffam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:12, 25 lis 2014

Do góry
Milka napisał(a)
A ja sobie was będę podglądać z dekoracjami, bo kompletnie weny i pomysłu brak

Irenko - chyba od tego jest nasze forum, żeby wzajemnie od siebie zgapiać No i Pinterest Wena przyjdzie Ci szybko - czasem wystarczy jedno zdjęcie czy realnie widziana dekoracja i już wiesz w jakim kierunku iść
Miejsko & sielsko 15:03, 25 lis 2014

Do góry
bleebla napisał(a)
Świetne podsumowanie roku. Już to mówiłam, z resztą nie tylko ja, ale muszę powtórzyć. Ten ogród nie wygląda na jednoroczny! No i piękny jest co tu dużo mówić... Zadbany i z klasą. Dobrze wiedziałaś czego chcesz i do tego dążyłaś.
Widać, że ogrodnictwo sprawia Ci dużą radość.

Z niecierpliwością czekam na następny sezon. Na rozkwit tulipanów, róż i nowości w Twoim ogrodzie

Oj, bardzo mi miło. Pierwszy sezon ogrodowy jest już za mną. Nawet nie przypuszczałam, że pochłonie mnie i rozkocha w sobie ogród.
Aguś, masz rację sprawia mi to bardzo dużą przyjemność.
Myślę, że kolejny sezon będzie już przemyślany… przekopany i z nowymi nasadzeniami.
Na pewno myślę o kolejnych drzewach grujecznik a może jarząb, hmmmm… nowe trawy będą…

leon60 napisał(a)
Ewcia pięknie jest i tyle wzór do naśladowania bez dwóch zdań !

Olcia, TY to dopiero jesteś maszyna i to idealna i od linii działasz
Przecież mój ogródek to jak Twoja jedna rabatka

nicol21 napisał(a)
Rewelacyjna przemiana i super dokumentacja! Wyczarowałaś świetny ogród! Pozazdrościć tylko

Eee… przecież TY masz udany sezon. Jaka zazdrość, hmmm

Ewelinko, przecież uwielbiam Twoje nasadzenia , Twoje cisy… Twoje dekoracje donicowe…
Czekam na Twoje podsumowanie sezonu

lojalna_ napisał(a)
Ewciu swietny pomysł z tymi fotkami ..widac ogrom pracy Twoich zdolnosci wrazliwosci na piekno cudnie

Jolcia nie mojego autorstwa a podpatrzony od Agi z ( = ) bleebla. Ogrom to może dużo powiedziane… ale radochę mam z ogródka nieproporcjonalnie do jego wielkości

tusiawka napisał(a)
Super podsumowanie roku, u pracowitej ogrodniczki. Widać ogrom pracy, zapału i serca.

Zapał to ja mam i dobrze by było aby w parze z efektem szło,
Twój ogród to ech… dech zapiera ….
Lecę do Ciebie nacieszyć oczy ….

Sebek napisał(a)
Niesamowite zmiany u Ciebie zaszły
A na święta obkupiona jesteś? Może wspólny wypad na giełdę do Tychów?

Super, że zaszły… mam nadzieję, że pozytywne jak i również, że się nie zatrzymam
Na święta to ja jestem już w boksach startowych ja zawsze działam z planem i z wyprzedzeniem.
Nigdy nie zostawiam „roboty” na później … bo później może nie być

Iwk4 napisał(a)
Ewo, miałaś super plan i jeszcze lepiej wyszło. Gratuluję pięknego ogrodu I cudnych widoków

Plan powstał w godzinkę…
Szybko myślę a czasem jeszcze szybciej działam

jazzy napisał(a)
Miodzio ogród! I cudna, mądra, pracowita, pomysłowa ogrodniczka, co ten ogród stworzyła zazdraszczam powalajacych efektów
Buziale

Jazzy TY się kochana wyzbądź zazdrości…
Jeżeli już to ja bym chciała być na Twoim miejscu i tworzyć ogród od podstaw …

A za miłą „wazelinę” czytaj komplementy jak mawia mój pierworodny to pięknie kłaniam się w pas…
Jeszcze możesz napisać, że zgrabna… to się normalnie będę puszyć jak paw

Ściskam mocno i lecę do Was w gości …
Miły dzień dziś i to bardzo wiec buziaki mocne śle ….

Pszczelarnia 14:02, 25 lis 2014

Do góry
Królestwo Małej Mi w Twoim obiektywie wygląda pięknie - jak zawsze
Miejsko & sielsko 23:35, 24 lis 2014

Do góry
Niesamowite zmiany u Ciebie zaszły
A na święta obkupiona jesteś? Może wspólny wypad na giełdę do Tychów?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies