Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

bleebla 22:12, 22 lis 2014

Świetne podsumowanie roku. Już to mówiłam, z resztą nie tylko ja, ale muszę powtórzyć. Ten ogród nie wygląda na jednoroczny! No i piękny jest co tu dużo mówić... Zadbany i z klasą. Dobrze wiedziałaś czego chcesz i do tego dążyłaś.
Widać, że ogrodnictwo sprawia Ci dużą radość.

Z niecierpliwością czekam na następny sezon. Na rozkwit tulipanów, róż i nowości w Twoim ogrodzie
leon60 22:59, 22 lis 2014

Ewcia pięknie jest i tyle wzór do naśladowania bez dwóch zdań !
nicol21 23:20, 22 lis 2014

Rewelacyjna przemiana i super dokumentacja! Wyczarowałaś świetny ogród! Pozazdrościć tylko
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
lojalna_ 08:51, 24 lis 2014

Ewciu swietny pomysł z tymi fotkami ..widac ogrom pracy Twoich zdolnosci wrazliwosci na piekno cudnie

tusiawka 22:11, 24 lis 2014

Super podsumowanie roku, u pracowitej ogrodniczki. Widać ogrom pracy, zapału i serca.
Sebek 23:35, 24 lis 2014

Niesamowite zmiany u Ciebie zaszły
A na święta obkupiona jesteś? Może wspólny wypad na giełdę do Tychów?
Iwk4 23:41, 24 lis 2014

Ewo, miałaś super plan i jeszcze lepiej wyszło. Gratuluję pięknego ogrodu I cudnych widoków
jazzy 23:50, 24 lis 2014

Miodzio ogród! I cudna, mądra, pracowita, pomysłowa ogrodniczka, co ten ogród stworzyła zazdraszczam powalajacych efektów
Buziale
ewakatowice 15:03, 25 lis 2014

bleebla napisał(a)
Świetne podsumowanie roku. Już to mówiłam, z resztą nie tylko ja, ale muszę powtórzyć. Ten ogród nie wygląda na jednoroczny! No i piękny jest co tu dużo mówić... Zadbany i z klasą. Dobrze wiedziałaś czego chcesz i do tego dążyłaś.
Widać, że ogrodnictwo sprawia Ci dużą radość.

Z niecierpliwością czekam na następny sezon. Na rozkwit tulipanów, róż i nowości w Twoim ogrodzie

Oj, bardzo mi miło. Pierwszy sezon ogrodowy jest już za mną. Nawet nie przypuszczałam, że pochłonie mnie i rozkocha w sobie ogród.
Aguś, masz rację sprawia mi to bardzo dużą przyjemność.
Myślę, że kolejny sezon będzie już przemyślany… przekopany i z nowymi nasadzeniami.
Na pewno myślę o kolejnych drzewach grujecznik a może jarząb, hmmmm… nowe trawy będą…

leon60 napisał(a)
Ewcia pięknie jest i tyle wzór do naśladowania bez dwóch zdań !

Olcia, TY to dopiero jesteś maszyna i to idealna i od linii działasz
Przecież mój ogródek to jak Twoja jedna rabatka

nicol21 napisał(a)
Rewelacyjna przemiana i super dokumentacja! Wyczarowałaś świetny ogród! Pozazdrościć tylko

Eee… przecież TY masz udany sezon. Jaka zazdrość, hmmm

Ewelinko, przecież uwielbiam Twoje nasadzenia , Twoje cisy… Twoje dekoracje donicowe…
Czekam na Twoje podsumowanie sezonu

lojalna_ napisał(a)
Ewciu swietny pomysł z tymi fotkami ..widac ogrom pracy Twoich zdolnosci wrazliwosci na piekno cudnie

Jolcia nie mojego autorstwa a podpatrzony od Agi z ( = ) bleebla. Ogrom to może dużo powiedziane… ale radochę mam z ogródka nieproporcjonalnie do jego wielkości

tusiawka napisał(a)
Super podsumowanie roku, u pracowitej ogrodniczki. Widać ogrom pracy, zapału i serca.

Zapał to ja mam i dobrze by było aby w parze z efektem szło,
Twój ogród to ech… dech zapiera ….
Lecę do Ciebie nacieszyć oczy ….

Sebek napisał(a)
Niesamowite zmiany u Ciebie zaszły
A na święta obkupiona jesteś? Może wspólny wypad na giełdę do Tychów?

Super, że zaszły… mam nadzieję, że pozytywne jak i również, że się nie zatrzymam
Na święta to ja jestem już w boksach startowych ja zawsze działam z planem i z wyprzedzeniem.
Nigdy nie zostawiam „roboty” na później … bo później może nie być

Iwk4 napisał(a)
Ewo, miałaś super plan i jeszcze lepiej wyszło. Gratuluję pięknego ogrodu I cudnych widoków

Plan powstał w godzinkę…
Szybko myślę a czasem jeszcze szybciej działam

jazzy napisał(a)
Miodzio ogród! I cudna, mądra, pracowita, pomysłowa ogrodniczka, co ten ogród stworzyła zazdraszczam powalajacych efektów
Buziale

Jazzy TY się kochana wyzbądź zazdrości…
Jeżeli już to ja bym chciała być na Twoim miejscu i tworzyć ogród od podstaw …

A za miłą „wazelinę” czytaj komplementy jak mawia mój pierworodny to pięknie kłaniam się w pas…
Jeszcze możesz napisać, że zgrabna… to się normalnie będę puszyć jak paw

Ściskam mocno i lecę do Was w gości …
Miły dzień dziś i to bardzo wiec buziaki mocne śle ….

beata_m 21:31, 25 lis 2014

Witam ślicznie, już dawno chciałam do Ciebie zajrzeć. I to wszystko w ten jeden roczek?!?!?!?! WOW Pracowicie i efektownie