Jestem dziś jednym wielkim zakwasem Jednak satysfakcję tez mam i Ty pewnie też ja miałaś - noni ten uśmiech na twarzy, że to już koniec męki; ) Budzik niemiłosiernie zadzwonił o 4.50 i pojechałem - mimo zimna tłok niesamowity... Zakupy udane - jedynie z donicami był deficyt, ale też udało się mi kupić jedną szarą Plus kilka podkładów, żyłkę, kleje, wstążkę i mini bombki - nie mieli miedzianych w tym samym rozmiarze nigdzie - no foch Ale jak pomyślę ile bombek mam w domu to starczy mi z pewnością Ceny mają świetne - połowa tego co zawsze płaciłem Albo jeszcze mniej Trochę żałuję, że kupiłem zwykle lampki w markecie za 10 zł - tam były po 8 złotych ledowe... W sieciówkach takie za 25 albo więcej...
Chyba tamte poprzednie usuń, bo wstyd na to patrzeć Mam teraz manię wiankową, no nawet na stoliku mam se świecami - może nawet go pokażę? Choć na forum już był
Wcale nie wstyd, wszystko jest potrzebne. Wstyd to wiesz co...kraść. Pokazuj, uwielbiam takie surowe klimaty, u mnie nie pasują, ale do Twoich wnętrz - bardzo. Ja muszę mieć glamour
Przyszłam się w końcu przywitać,bo od dawna podziwiam Twoją osobowość (żeby nie powiedzieć,że się wręcz zachwycam ),podczytuję Twoje wypowiedzi w różnych wątkach,czasem tu do Ciebie wpadam,ale póki co tak na wyrywki,wątek masz długi,więc czasu potrzebuję .
Też uwielbiam robić wianki ,ale nie przyszło mi wcześniej do głowy by robić z modrzewia, ale jak zobaczyłam u Ciebie to koniecznie muszę spróbować .
Z bombkami też mam problem,żeby się im oprzeć...no i wtedy portfelu chowaj się
Pozdrawiam
Donica upolowana dziś rano - jak za tę cenę podoba mi się Zamioculcas włożony chwilowo do wsadu - nie wiem czy go już posadzić czy dopiero na wiosnę - co bardziej rozsądne dla niego?
Bluszcze po przesadzeniu wreszcie zaczęły rosnąć - i dobrze, bo miały wylądować na kompostowniku Widocznie powietrze na wsi im nie służyło Wolą katowickie spaliny i smog
I kolejna namiastka ogrodu w bloku Chyba kupię jakieś fajniejsze osłonki, bo te wzięte z domu nie bardzo mi pasują... Skrzydłokwiaty z przeceny 50%
I wianek ze świecami dla Danusi Świeczki były 4, ale siem nie zmieściły... Także wianek adwentowy to na pewno nie jest Niedługo zawiśnie na drzwiach
Glamour powiadasz? Ja poszedłem w sumie w minimalizm, ale teraz kręci mnie landelijk Bielone drewno mam już w przedpokoju i kuchni, a dodatki zawsze można zażyczyć sobie pod choinkę Albo kupić na wyprzedażach
Glamour na święta jest w sam raz - dziś bardzo kusiły mnie różowe bombki, ale oparłem się pokusie Wziąłem tylko złote Akurat ten kolor u Ciebie jak najbardziej się sprawdza