Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:39, 23 lis 2014

Do góry
Sebek wianki super, ale jakby trochę za chude i za luźne, nie wiem może to tylko tak na zdjęciach wyszło. Ja też już wiankuje pomalutku

Ogród z perspektywą na przyszłość 11:27, 23 lis 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

wrzuć do mnie chętnie zobaczę

Zajrzyj do mnie, proszę I jakbyś miała pomysł co do nich dodać to bardzo poproszę o ujawnienie Może mini bombki? Bo sama wstążka to chyba za mało... A może się mylę?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:24, 23 lis 2014

Do góry
Wczoraj popełniłem dwa wianki Kevin w telewizji juz leciał, wiec święta czas zacząć

Upierdutałem modrzewia japońskiego przy pniu, bo był za duży i jeden wianek jest z jego gałązek

A drugi jest z gałązek grabowych W tym miejscu chciałem podziękować Monice kwiatholandii za inspirację

Jeszcze nie wiem co no nich dodam... Na szczęście mam dużo czasu na myślenie
Ogród z perspektywą na przyszłość 11:18, 23 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Wyszedł... nieźle Ale nie ma tego... czegoś Muszę w coś go ubrać, jakąś wstążkę albo inną pierdółkę

wrzuć do mnie chętnie zobaczę
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:58, 23 lis 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Sama jestem ciekawa.probuj

Wyszedł... nieźle Ale nie ma tego... czegoś Muszę w coś go ubrać, jakąś wstążkę albo inną pierdółkę
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:51, 22 lis 2014

Do góry
Bogumiła - bo z bylinami to nie takie proste. Hortkę, trawkę, kulkę bukszpanową się posadzi i gotowe. Zawsze niezawodne i estetyczne.... a z bylinami to już wyższa szkoła jazdy. Są nieprzewidywalne... i trudne. Ale co poradzić że je lubię Za tę nieprzewidywalność i zmienność.

Piotr - co zdążę to zrobię, a co nie to trudno...

Luki będziemy dumać..

Agnieszka - podejście podobne, ale Ty już osiągnęłaś to za czym ja jeszcze gonię.

Sebek - ciemno o 16 i pozamiatane.. do 13 jeszcze zimno... nie jestem masochistką Poza tym szanuję pracę

Bociek - myślałam że Ty w ciepłych krajach. Z drugiej strony w ciepłych mają też internet ...

Monika - topinambur posadziłam w warzywniku

Iza - Wujek gooogle wszytko wie

Ogród z perspektywą na przyszłość 21:55, 22 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Przypomniałaś mi, że mam po grabowe gałęzie lecieć Będzie próba sił Choć jak mi nie wyjdzie to pojadę na giełdę kwiatową - jak wyjdzie to też pojadę, ale miałbym kolejny pretekst

Sama jestem ciekawa.probuj
Mała Eleczka 21:28, 22 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Historia w tych co paru zdjęciach super - ale ta ilość pracy przy tym - szacun!

Niestety uczę się na błędach i przy okazji zmienna jestem
W tym roku nawet się cieszę z przerwy ogrodowej związanej z porą roku
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:00, 22 lis 2014

Do góry
Jeszcze grzebiesz w ogrodzie? Bo lista dlugaaa
Ogród w skali mikro cz.II 18:08, 22 lis 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)
Jeźusiczkuuuuuu

Znalazłam coś fajnego

http://www.mala-rzecz.pl/index.php?/projects/meble--moebel/

I jeszcze to....

Zamiast oczka..

http://www.homebook.pl/produkty/8461115/dla-domu-ogrod-i-taras-kwietniki-i-donice-doniczka-xxl-donica-dekoracyjna-szala

Ten pierwszy link... Za takie donice można zabić
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:09, 22 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

To i tak palmy pierwszeństwa Sebkowi na razie nikt nie odbierze więc się nie licytujcie

Koniec i trąba Chociaż?

DOMO nie oglądam, TV w moim pokoju wisi na ścianie odłączony, a w Kat nie mam A tak ogólnie TV oglądam od święta - dziś finał TTBZ, wiec mus I brak telewizora powoduje, że mam więcej czasu Nie ma tego złego...

Platany będą mniam!!! Sebuśkam
Mała Eleczka 15:02, 22 lis 2014

Do góry
Historia w tych co paru zdjęciach super - ale ta ilość pracy przy tym - szacun!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:52, 22 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Leć Sebek. Gdybym odkryła gdzieś gpfajne szare lub czerowne w dobryc cenach to dam cynk

A moja okrągła niska czerowona - też taka mam (identyczna jak te wysokie) pójdzie do pracy, do biura, bo czas świat nadchodzi, trzeba się uczerwienić.

No trzeba Wczoraj zdecydowaliśmy z Mamą jakie kolory będą na święta - Monia kwiatholandii pisała, że rudy i złoto są w tym roku modne Wiec te kolory będą w domu plus czerwony, a turkusy zabieram do Katowic

Idę do ogrodu - albo do lasu po grabowe gałązki na wianek
W ogrodzie nic nie ma czego nie było, więc fotek raczej nie będzie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:47, 22 lis 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Do Tychów...

Dziękuję - czuję się teraz uświadomiony w tej kwestii
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:55, 22 lis 2014

Do góry
Leć Sebek. Gdybym odkryła gdzieś gpfajne szare lub czerowne w dobryc cenach to dam cynk

A moja okrągła niska czerowona - też taka mam (identyczna jak te wysokie) pójdzie do pracy, do biura, bo czas świat nadchodzi, trzeba się uczerwienić.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:48, 22 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek nawet nie wiesz jak długo na nie polowałam co najmniej tyle samo czasu muszą stac

Zdecydowałem się pojechać na giełdę to miasta Tychy (nigdy nie wiem jak odmienić - Tych/Tychów? Ślązaczki muszą pomóc ) i tam czegoś poszukam Bo w necie zazwyczaj ceny są zaporowe...Albo przesyłka kosztuje więcej niż donica... No i jeszcze te markety pozwiedzam - pewnie jutro, bo potem będę się uczyć do kolosa z matmy.... Grrrr....

Pozdrawiam Was i lecę się specjalizować w konserwacji powierzchni płaskich
Ogród z perspektywą na przyszłość 08:41, 22 lis 2014

Do góry
Przypomniałaś mi, że mam po grabowe gałęzie lecieć Będzie próba sił Choć jak mi nie wyjdzie to pojadę na giełdę kwiatową - jak wyjdzie to też pojadę, ale miałbym kolejny pretekst
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:30, 21 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Nawet nie wiesz jakby mi pasowała taka czerwona donica jakie Ty masz w ilości sztuk dwie Na pewno tej wyprzedaży nie robisz? Zajrzę na pewno -może nawet dziś?

Macham!

Sebek nawet nie wiesz jak długo na nie polowałam co najmniej tyle samo czasu muszą stac
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:03, 21 lis 2014

Do góry
Miedź i złoto? Świetna wiadomość, bo mam mnóstwo bombek w tych kolorach - ale chyba dodam jeszcze turkus Wianek z hortensji też potraktuję sprayem Zawsze to jeden mniej do zrobienia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:51, 21 lis 2014

Do góry
Mira napisał(a)

I w cudzysłowie i naprawdę

Ot taki los ogrodnika Jutro musze zobaczyć jak ogród wygląda, ale przez chwilę go widziałem i nie wygląda źle Może bendom fotki?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies