Mala_Mi
22:38, 22 lis 2014

Kindzia - odpowiedziałam u Ciebie, Crimson Sentry gęsty bardzo i łapie maczniaka prawdziwego... jego wada, ale i tak go lubię.
Agata - nasze ogrody na dwie ręce są nie do przerobienia.... jeszcze się nie zdążyło bym wszytko zrobiła co trzeba przed zimą.
Madżen - twój ogród i Ty tam rządzisz... ale brzózek szkoda.
Monika - zwykle ostatnia zmieniam opony na zimowe i ostatnia na letnie
Julka - cieszę się, że mój ogródek ci się spodobał. Grudników nie przycinam.
Agata - po pierwsze gapiłam sie jak zaczął iść świadomie i zapomniałam by to uwiecznić. Po drugie dzieci ma każdy jak nie swoje to wnuki i bez przesady, nie mogę zdominować forum Muminkiem. Jest zapowiedź nowego docinka.. zapowiada sie ciekawie... wielka kolekcja lilaków.. szkoda, że zapachów nie można przekazać przez ekran.
Agata - nasze ogrody na dwie ręce są nie do przerobienia.... jeszcze się nie zdążyło bym wszytko zrobiła co trzeba przed zimą.
Madżen - twój ogród i Ty tam rządzisz... ale brzózek szkoda.
Monika - zwykle ostatnia zmieniam opony na zimowe i ostatnia na letnie

Julka - cieszę się, że mój ogródek ci się spodobał. Grudników nie przycinam.
Agata - po pierwsze gapiłam sie jak zaczął iść świadomie i zapomniałam by to uwiecznić. Po drugie dzieci ma każdy jak nie swoje to wnuki i bez przesady, nie mogę zdominować forum Muminkiem. Jest zapowiedź nowego docinka.. zapowiada sie ciekawie... wielka kolekcja lilaków.. szkoda, że zapachów nie można przekazać przez ekran.