I tego się trzymajmy, jeszcze troszeczkę jeszcze momencik...
Myślę, że już teraz to co tydzień to już będzie inaczej, ptaki będą się zlatywać, będą śpiewać, dzień dłuższy i widniejszy, pączki na drzewach będą nabrzmiewać i zanim się zazieleni na dobre to już coś będzie cieszyło.
No i czekam żeby wybrać się pierwszy raz na polowanie roślin do szkółek
A, no i budki czekają na lokatorów.
Cześć Przemku!
Sprzęt dostałam od dobrych służbowych znajomych na okrągłe urodziny. Jest nieoceniony
Sekatory muszę naostrzyć, bo moje mordują dosłownie.
Ja bukszpany mam jakieś chore. Przebarwiają mi się jesiennie na prawie każdej rabacie.
Chyba muszę im wiosną pranie korzeni zafundować.
Wieczór jeszcze pracowity,bo pobawiłam się trochę z tym malowaniem donic i dopiero teraz ogarniam dom i gary
Najpierw pomalowałam je na lekko kremowy kolor,potem cappuccino,przecieki,brąz,przecieki i wyszło coś takiego.Niestety było już za ciemno na przymiarkę na dworze jak pasuje do elementów ogrodowych.Będą jeszcze ewentualnie korekty.
I teraz chyba wersja docelowa kącików do nagrań
tylko wieszaków ciemnych nie będzie tu
i krzesełka i stolik wniesiony, wprawdzie jeszcze wykładzinę będziemy rozkładać, ale nie mogłam się już oprzeć Ten chodniczek nie jest taki różowy jak na fotkach wychodzi, ten róż jest taki jakby z mlekiem przemieszany, fajny i chyba dokupię jeszcze jeden taki chodniczek( o ile jeszcze będą.
jak się pięknie wpasowało
na narzędzia nie patrzymy, udajemy, że ich tam nie ma
Kolorami poduszek jeszcze zamieszamy
i taka skrzyneczka, która zawiśnie pod okienkiem
Od Anitki suche i świeże kwiaty do suszenia na bukiety
i śliczna idealnie pasująca ławeczka
cudne wieszaki, te ciemne będą do gospody na jasnym zawiśnie gorsecik
i gałeczki wymienione w szufladkach
tu cyknięte z lampą
No to lecimy dalej
Absolutny hit dzisiejszego dnia od Agusi własnoręcznie przez Nią wykonana z literkami przestrzennymi
Cudo!!!
kolejny hicior kogutek i dzbanuszek od Anitki, a lampionik znowu Aga
i podusie na początek przymiarka na podłodze, a potem chodniczek na próbę