Mnie na szczęście z Purple pion się udało trafić, bo dokupiłam do szpaleru z zeszłego roku i nie mam żadnych "nowości" w tym ciągu. Ale dużo tych pomyłek miałaś faktycznie.
Kiku ma prześliczne te swoje pomponiki!
Nie pochwaliłam wianka, a jest po prostu mega! Lubię takie gadżety - u mnie tylko zeszłoroczny z jajeczkami powiesiłam na święta
Twoja Bouquet Parfait bardzo zaawansowana - u mnie jakoś wyjątkowo wolno w tym roku idzie - np. u LO część pąków mimo poziomego przygięcia ledwo ruszyła i wygląda dość dziwnie - pół krzaka zieloniutkie, a połowa pusta. Ale tylko ciut cieplej ostatnio się zrobiło i widzę po donicowej Boscobel, że nareszcie się ciut zazieleniła - do tej pory była niemal łysa - nawet żałowałam, że za krótko cięłam, a kiedyś pisałaś, że angielki wolą lżejsze cięcie i jej kuku za duże zrobiłam

zbiera się powoli.. za to jesienny WIlliam chyba jednak już nie ruszy
Piękne szerokie kadry nam zostawiłaś
A jak malutka? Jakieś zębowe postępy są? U nas pierwsza dwójka dobrze od ponad miesiąca próbuje się wydostać i chyba na dniach wreszcie będzie

Kaja jak dotąd nadal nie przespała mi ani jednej nocy - minimum 2-3 razy muszę wstawać od północy do ranka.