Miejsko & sielsko
19:44, 05 lis 2014
Odpowiem za Ewę - to Praire Fire 
Pozdrawiam podziwiając porządek na rabatach
Pewnie ten JEDEN listek z trawnika już dawno posprzątałaś 

Pozdrawiam podziwiając porządek na rabatach

...ogród jesienny podziwiam i mojito poproszę
Piękne klony! Zazdraszczamczy one lubią patelnie? Czy raczej półcień-cień?
Bo ja poszukuje klona na patelnie (jakkolwiek to brzmi)![]()
![]()
Buziak![]()
Ja najpierw wiążę sznurkiem, a potem kokardą, wtedy mam pewność, że wiatr ich nie porwie na drugi koniec wsi
Aniu - zmiany u Ciebie zaszły niesamowiteSąsiedzi pewnie nieźle motywowali do działania, coooo?
Właśnie a propos uciekających wstążeczek , to Sebek pisał ,że najpierw gumeczką a potem wstęźeczką dla ozdoby.. Moje trawy jeszcze nie skrępowane
.. Uwielbiam te kłosy hameln
.. Nawet wsród żółtych liści
Buziole
Ups...i co zrobić teraz....? może gumką recepturką związać najpierw
??? ja jeszcze nic z trawami nie robiłam....z większością z nich pójdę na żywioł
Listopad minie szybko, mi na pewnoU mnie fotki to chyba dopiero w grudniu będą, bo nadchodzace weekendy juz mam zapełnione
![]()
Mam prośbę, jakbyś miała chwilkę pokażesz swoje rośliny w domu? Bo szukam inspiracji, a u mnie wszystko szare i białe, wiec łatwo mi będzie zwizualizowac co zakupić by nie patrzeć tylko na domy obok i drzewa bez liści
Wreszcie coś czego nie było - krokus jesienny![]()
![]()
![]()
![]()
Hortensje ogrodowe ładnie się wybarwiły - po raz pierwszy od nie wiem kiedyZawsze po pierwszym przymrozku nadawały się tylko od oberwania
![]()
Ha widzę, że nie tylko mi weny brakuje tej jesieni![]()
Jak tak dalej pójdzie to moja malinówka nie dotrwa do Bożego Nardozeniabo na dobry humor kieliszeczek nalewki idelany
obiecuję w weekend podziałac ogrodowo, poczynić fotki.
Musimy wymyślić jakieś antidotum na te długie jesienne listopadowe wieczory. Bo grudzień jakis zwykle dynamiczny, przygotowawczy, radosny jest
Obiecuję w weekend pokazać historię jednej rabaty. Zdecydujcie której![]()
Każda rabata u mnie byla rewolucjonizowana więc pewnie będzie ciekawie![]()
Sebek czy Ty wiesz, że ja mam jeszcze 50 tulipanków do posadzenia i 30 szafirków? Przynajmniej te za wczesnie nie wylezą![]()
... hmmmsiem nie pisze bo siem wtyka
... ja wtykam krokusy bo odurzana na wiosnę pasem startowym w krokusach u Małej Mi postanowiłam zgapić
... i wtykam wiosnę chyba jako ostatnia
... ale na całe szczęście przyroda po mojej stronie
... a jak nie wtykam to siem wgapiam !!! ... znów nie w Kwiatuszka (Monia no wybaczyć musisz
) bo się wgapiam w królowe z Tantau katalogu ... ile można ... oj dziefffczyny można bez końca
...
...nie wiem jak to się stało ale połowę pozrywal mi ten wściekły wiatr, szczególnie z tych niskich trawek...wstążki latają po całej wsi