Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Olili 19:20, 05 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

I znów położył się na płytkach...grrrrr.... w domu porozkładałam dywany na matach antypoślizgowych jakie tylko udało mi się zdobyć... wygląda to okropnie.... Jak ktoś ma do oddania stary dywan.. przyjmę każdy..

Kurczę ja mam kilka dywanów,które bym chętnie Ci dała,tylko koszty transporu,cholera dlaczego daleko ode mnie mieszkasz?? Jeszce matę antypoślizgową bym dodała....
Olili 19:21, 05 lis 2014

ale w sumie kurierem K-ex to chyba za 20zł by było??
Sebek 19:31, 05 lis 2014

O piesku poczytałem - ile też w Was musi być do niego miłości, że mu tak dzielnie pomagacie

O rewolucjach rabatowych też czytam - ja w sobotę poprawiałem bylinówkę...Znowu - nawet nie wiem który raz w tym roku - bo zeszłych nie liczę Pewnie wiosną jak zobaczę znów będę kopać... I tak w kółko aż wszystko w końcu padnie
mira 19:35, 05 lis 2014

Aniu pewnie już 100 razy pisałaś ale ja pewnie nie ałam takiej uwagi dla traw - napisz mi proszę co to za trawy te obok ławki, miskant jakiś a ten wysoki to cukrowy ? a to niższe?

pozdrawiam
ana_art 19:46, 05 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wyleciałam na godzinkę do.......
Jožin z bažin dla Was Bateryjka padłą i więcej niet

o matulu a co Ty tam robisz?
leon60 19:48, 05 lis 2014

mira napisał(a)
Aniu pewnie już 100 razy pisałaś ale ja pewnie nie ałam takiej uwagi dla traw - napisz mi proszę co to za trawy te obok ławki, miskant jakiś a ten wysoki to cukrowy ? a to niższe?

pozdrawiam

Tutaj jest dokładny opis
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=2092
ana_art 19:49, 05 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Madżen - nie zatrawkuję się... chociaż trawki lubię.. bo późno startują, te co są całoroczne to jednak kapryśnice... i ja chcę koloru w ogrodzie.. dlatego złocienie co mnie denerwują zostają...te na końcu
I gdzie naparstnice (naparstnice też zostały).. będą jeszcze 2 piwonie Uuu, la la, la... będzie pięknie
Łamię swoje zasady, że tak posadzić by cały czas coś było... tu będzie raz a dobrze... a potem to już szał jeżówek

i bardzo dobrze bo ogród musi się zmieniać, piękny widoczek
Mala_Mi 19:50, 05 lis 2014

Irenka - ja nie grabię liści, zbieram kosiarką, a z rabat z grubsza odkurzaczem....
Aniu Monte - schludnie to nie jest,ale inaczej się nie da.. byłabym niewolnikiem ogrodu
Kasial - sadź trawki.. rosną szybko... ja już wydałam 100 razy tyle co posadziłam
Kindzia - pióropusze już tylko beżowe, nawet czerwone pióropusze w tym roku się nie wybarwiły Ale i tak wysadzam zebrinusy s drugiej kępy i zastępuje czerwonymi czuprynkami
Jola - rosną, rosną... w szerz... jak ja
Jagódka - dawno Cię nie było, u mnie nie było, a mnie u Ciebie
Marzena - lotos jeszcze w kałuży, powycinałam lilie.

I goryczka Daje c zadu Ślicznota..

Olili 19:53, 05 lis 2014

Jeszcze mi nie odpowiedziałaś ...
popcorn 19:58, 05 lis 2014

Ania co Ty tam gmerasz w stawie?? Goryczka cudnej urody
Biedny psiak