Piękne są czosnki!!! A ja miałam nie byc kokoszką a znów naupychalam roslin w ogrodzie... Nie mogę walczyć z moją naturą... Już wiem, źe jesienią kolejna rewolucja się szykuje....
Pytałaś się dlaczego obcinałam mojego rh, ktorego tydzien temu przesadzałam? Zamiarały mu pędy. Streczą brązowe kikuty teraz....
Torf też kupuję ten w Castoramie w czarnych workach, najlepszy jaki kiedykolwiek widzialam. Ostatnio kupiłam w ogrodniczym ziemię do kwiatow jednorocznych - compo sana - za 32 zł chyba 50 l...... Masakra , wióry suche, nie nadjące się aby wsadzić w to rosliny!
Pozdrawiam
Hi hi mam konto internetowe od 2002 roku i wszystkie przelewy w ten sposób od 12 lat robię Danusiu będzie, szybciej, łatwiej i taniej i nie ma znaczenia czy ZUS, podatek czy za prąd płacisz
Aguś nie wierzyłam, gdy zobaczyłam tle wpisów zdjęcia SOM!!! Pieknie ogród wygląda, PPO bardzo mi się podoba.
Czytam że mamy to samo z lawendą.... Diagnozę już mamy... Woda, kora i glina.....
A ja sie za Tobą najzwyczjaniej steskniłam!!!
Ha ha intuicyjnie posadziłam z różowymi zawilcami japońskimi, przed sadzonymi jesienią miskantami gracillimus, z produ pięciorniki bladoróżowe, do tego purpurowe jeżówki, z produ róże okrywowe a na brzegu żurawki georgia peach... jeszcze musze tylko pomarańczowe trytomy wygonić z tego miejsca... i białe lilie.... bo mam misz masz