Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Sebek 14:04, 18 maj 2014

Gardenarium napisał(a)
Kochani, chce się żyć, bo słońce świeci, a ja dzisiaj mam niestety papierową robotę, nauka przelewania zusów przez internet. Po ostatnim pocałowaniu klamki pod moim bankiem...hmmm obraziłam się i postanowiłam nie jeździć a wszystko robić przez internet Ciekawe czy opanuję tę masę kwitków.?

Jednak nie omieszkam zrobić obchodu ogrodu i posiedzieć na co niektórych siedziskach, rozmieszczonych po ogrodzie

Jak wypełnisz pierwszy raz to potem tylko zapiszesz szablon i w następnych miesiącach będziesz już tylko zmieniać numer deklaracji i kwotę Raczej w każdej bankowości internetowej jest do wyboru przelew ZUS, na prawdę dużo łatwiej je wypełnić niż w banku czy na poczcie - no i oszczędzasz na prowizjach Dodając do tego zwykłe rachunki jest to kilkaset złotych rocznie, także warto
Macham niedzielnie - ja też dziś w papierach, bo przygotowuję się do prezentacji....
Magda_ 15:45, 18 maj 2014

Danusiu dzięki za fotki frontu Wszystko bardzo się rozrosło i wygląda super
Madzenka 17:46, 18 maj 2014

Sebek napisał(a)

Jak wypełnisz pierwszy raz to potem tylko zapiszesz szablon i w następnych miesiącach będziesz już tylko zmieniać numer deklaracji i kwotę Raczej w każdej bankowości internetowej jest do wyboru przelew ZUS, na prawdę dużo łatwiej je wypełnić niż w banku czy na poczcie - no i oszczędzasz na prowizjach Dodając do tego zwykłe rachunki jest to kilkaset złotych rocznie, także warto
Macham niedzielnie - ja też dziś w papierach, bo przygotowuję się do prezentacji....

Hi hi mam konto internetowe od 2002 roku i wszystkie przelewy w ten sposób od 12 lat robię Danusiu będzie, szybciej, łatwiej i taniej i nie ma znaczenia czy ZUS, podatek czy za prąd płacisz
kaisog1 17:58, 18 maj 2014

Danuś no właśnie u mnie nie sieje się tak jakbym chciała. Troszkę zawsze jest ale mnie chodzi o duże ilości..... powoli mam dość siania co roku i wożenia kilku tacek do Kubusiowa.... ehhhh tak myślałam, że nie ma zamiennika....
Gardenarium 18:02, 18 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Hi hi mam konto internetowe od 2002 roku i wszystkie przelewy w ten sposób od 12 lat robię Danusiu będzie, szybciej, łatwiej i taniej i nie ma znaczenia czy ZUS, podatek czy za prąd płacisz

Ja też mam, tylko że płacę za internetowe a nie korzystam, to się nazywa rozrzutność, Za prąd umiem i inne takie to i tego się naumiem Dzięki za wsparcie internetowo-bankowe Macham hidcotowo
Zrobiłam dziś obchód hidcotowej, kipi wszystko

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:03, 18 maj 2014

kaisog1 napisał(a)
Danuś no właśnie u mnie nie sieje się tak jakbym chciała. Troszkę zawsze jest ale mnie chodzi o duże ilości..... powoli mam dość siania co roku i wożenia kilku tacek do Kubusiowa.... ehhhh tak myślałam, że nie ma zamiennika....

Siej prosto do gruntu i po robocie. Mam nasion jeszcze, (od Ani Antre) jak chcesz - bierz.

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 18:05, 18 maj 2014

Danuś dzięki ja tyż mam A sypnę jak pojadę - zobaczymy co będzie. ......matko jakby sobie dzisiaj podłubała w ogrodzie.....
justi 19:03, 18 maj 2014

Danusiu właśnie sobie siedzę z komputerkiem w ogrodzie i czasem obchód zrobię. Zauważyłam, że mi sie jeżówki wysiały, czy warto takie siewki hodować, czy wiesz może po ilu latach one zakwitną?
Przy okazji pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i swoje zauroczenie ogrodem zostawiam.
Gardenarium 19:30, 18 maj 2014

Powinny zakwitnąć po 2 latach, warto się nimi zająć.

Instagram Ogrodowiska
popcorn 20:04, 18 maj 2014

Gardenarium napisał(a)

Macham hidcotowo
Zrobiłam dziś obchód hidcotowej, kipi wszystko

Zdjęęęęcia powalające szczegóły niesamowite, te kontrasty, zestawienia... bosko a jak jeszcze róże zakwitną!