Jak wypełnisz pierwszy raz to potem tylko zapiszesz szablon i w następnych miesiącach będziesz już tylko zmieniać numer deklaracji i kwotę Raczej w każdej bankowości internetowej jest do wyboru przelew ZUS, na prawdę dużo łatwiej je wypełnić niż w banku czy na poczcie - no i oszczędzasz na prowizjach Dodając do tego zwykłe rachunki jest to kilkaset złotych rocznie, także warto
Macham niedzielnie - ja też dziś w papierach, bo przygotowuję się do prezentacji....
Hi hi mam konto internetowe od 2002 roku i wszystkie przelewy w ten sposób od 12 lat robię Danusiu będzie, szybciej, łatwiej i taniej i nie ma znaczenia czy ZUS, podatek czy za prąd płacisz
Danuś no właśnie u mnie nie sieje się tak jakbym chciała. Troszkę zawsze jest ale mnie chodzi o duże ilości..... powoli mam dość siania co roku i wożenia kilku tacek do Kubusiowa.... ehhhh tak myślałam, że nie ma zamiennika....
Ja też mam, tylko że płacę za internetowe a nie korzystam, to się nazywa rozrzutność, Za prąd umiem i inne takie to i tego się naumiem Dzięki za wsparcie internetowo-bankowe Macham hidcotowo
Zrobiłam dziś obchód hidcotowej, kipi wszystko
Danusiu właśnie sobie siedzę z komputerkiem w ogrodzie i czasem obchód zrobię. Zauważyłam, że mi sie jeżówki wysiały, czy warto takie siewki hodować, czy wiesz może po ilu latach one zakwitną?
Przy okazji pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i swoje zauroczenie ogrodem zostawiam.