Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:40, 22 paź 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Jak znajdziesz cieawy zapełniacz czasu to się pochwal bo również poszukuje... z pracą to wiadomo jak w tym kraju i jeszcze na dodatek w miałych miejscowościach bywa
Matma jest straszna, ale do przejścia, a jak już sobie radzisz to widze sukces podczas sesji

Znalazłem - siłownię Miałem dość długą przerwę, ale od dziś zacząłem znów się sponiewierać Podpisałem umowę na pół roku, więc szybko nie zrezygnuję...

Matematyka to ZŁO! A ze złem trzeba walczyć i wczoraj jedna walkę wygrałem Ale nie wiem jak długo pociągnę Pewnie do następnych zajęć...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:14, 22 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja już planuję gdzie co będzie w święta - w końcu teraz mam dwa miejsca do dekorowania Wianki będę robić hurtowo

Oj, jak szybko już plany na święta!!!!
będę podglądać, u Danusi już wianki widziałam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:58, 22 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Załapałem się na seans - i to w pierwszym rzędzie!

Danusiu nie jesteś projekantką... Jesteś ARTYSTKĄ tworzącą ogrody, bo "nie tylko bukszpanowy" to dzieło sztuki I więcej z siebie nie wyduszę tylko idę oglądać zdjęcia jeszcze raz

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:55, 22 paź 2014

Do góry
Iwonko dla mnie to było zabawne, dla siostry już mniej bo gdyby się nie 'włamał' to spore koszty by ją czekały

Zdjęcia robie na manualnych ustawieniach aparatu, który przy okazji ma sporo dodatkoych funkcji wspomagających(bardzo pomocnych bo o porządnym obiektywie moge sobie na razie pomarzyć) nie używam żadnych programów bo jestem z natury leniwy
Program jak program należy do profesjonalnych bo takim muszę się posługiwać do celów naukowych, a że wykorzystuje też do innych celów to tylko zaleta

Sylwia bardzo dziękuje za pochwały bo chyba każdy wie jakie są budujące Jeszcze będzie sporo zmian, ale przerabianie totalnego chaosu przy minimalnych stratach jest skomplikowane i wieloetapowe

Irenko to chyba dowód na to, że czasem warto zrobić totalną demolke i zacząć od nowa Dziękuje.

Iwonko wszystkie zmiany zaszły w tym roku, a zacząłęm rewolucje dokłądnie 28 lutego

Kasiu trawki w bukszpanach to głównie turzyce, które jak to literatura mówi trawkami nie są, ale mnie i tak na trawki wyglądają
Co do odmian, żółta to odmiana Evergold, zielona z białymi paskami to Ice Dance.
Są jeszcze dwie odmiany miezy kulkami, ale na zdjęciu są niewidoczne

Ewelino bardzo mi miło, a na zmiany trzeba czekać do przyszłego sezonu i mam nadzieję, że uda się zaskoczyć chociaż w małym stopniu

Sebek w tym roku jakoś dziwnie uparty byłem, do mnie to nie podobne. Fundusze faktsą potrzebne, ale dzięki ulubionej szkółce z bylinami i wielu roślinom, które miałem udało się do tego podejść w miare ekonomicznie. Najbardziej mnie cieszy że rabata bukszpanowa to tylko 25% tego co musiałbym zapłacić w CO gdyby nie plantacja i własne zasoby.
Nieprzepisowym wejściem do domu nie ma się co chwalić na szerszą skale, chociaż dla mnie to zabawne doświadczenia jakkolwiek to brzmi
Moja "przyziemna" :) pasja 09:55, 22 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

1,5 km od UE - może jutro sobie spacer zrobię

Ja jeszcze studiowałam na AE. Fajny macie ten nowy budynek .
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:17, 22 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek oby do Bozego Narodzenia, damy radę

Ja już planuję gdzie co będzie w święta - w końcu teraz mam dwa miejsca do dekorowania Wianki będę robić hurtowo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:16, 22 paź 2014

Do góry
marzena napisał(a)
Sebek, piszesz o swoich studiach, więc już znam uczelnię, a jaki kierunek ?
ogród chyba raczej nie komponuje sie z Twoim kierunkiem ?

Gospodarka przestrzenna - o ogrodach raczej nie rozmawiamy, ale na prezentacji z urbanistyki ostatnio udało mi się wpleść ciutkę Dodatkowo bardzo interesuję się architekturą i się z panią co wykłada zgadaliśmy podczas prezentacji o Robercie Koniecznym (się okazało, że z nią studiował ), bo jako jeden z przykładów wziąłem dom atrialny Więc piąteczka będzie jak nic Chciałbym... Choć jedną
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:03, 22 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Napiszę Ci tylko właścielki, a z resztą na pewno sobie poradzisz

Gabisia, Stychaz, Milka, Wieloszka, Gabrysia_, GabiK, AnulaWN, Konstancja-Iza, Kwiatholandii, Karabela, Magda70, Malkul, Ewakatowice, Leon60, JuziaG - na razie wystarczy?

Dzięęęęęęęęki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:02, 22 paź 2014

Do góry
Sebek oby do Bozego Narodzenia, damy radę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:35, 22 paź 2014

Do góry
Sebek, piszesz o swoich studiach, więc już znam uczelnię, a jaki kierunek ?
ogród chyba raczej nie komponuje sie z Twoim kierunkiem ?
Moja "przyziemna" :) pasja 23:34, 21 paź 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Graniczna, okolice Belga

1,5 km od UE - może jutro sobie spacer zrobię
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:05, 21 paź 2014

Do góry
Metamorfoza ogrodu powalająca, niesamowite jak może się zmienić ogród w tak krótkim czasie - wystarczą fundusze i uparty człowiek, któremu się chce wyrywać drzewa

A z włamywania do własnego domu się uśmiałem - choć mi też się to raz zdarzyło... Tyle, że to nie był mój dom... Ale więcej nie napiszę, bo dużo osób czyta Twój wątek
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:02, 21 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Przybiegłem z fb - nie mogę się doczekać emisji Już sobie wyobrażam te dziesiątki wpisów w Twoim wątku po emisji

Już się tego boję.. bardziej tego niż kręcenia.. bo kręcenie to przygoda...a potem sama prawda. Ale tu są wszyscy mili.. wiec ..będzie miło
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:59, 21 paź 2014

Do góry
Olu - to miskanty chińskie Gracillimus

Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:58, 21 paź 2014

Do góry
malkul napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:58, 21 paź 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Sebek no wiesz co ja studiuje budownictwo i wcale na brak czasu nie narzekam... chociaż 2 i 3 rok niemile pod tym względem wspominam, ale nie ma tak źle na Ogrodowisko mam czas.

Jak widzisz ja też mam Tylko za mało... A jeszcze mam w planach sobie dodatkowe zajęcia wymyślić by jeszcze bardziej zapełnić moją dobę... Choć jutro mam dzień wolny, bo właśnie skończyłem zadania z matmy na czwartek robić - dumny jestem z siebie jak paw, że to ogarnąłem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:21, 21 paź 2014

Do góry
Sebek no wiesz co ja studiuje budownictwo i wcale na brak czasu nie narzekam... chociaż 2 i 3 rok niemile pod tym względem wspominam, ale nie ma tak źle na Ogrodowisko mam czas.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:08, 21 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Czyli jeszcze 15 lat pracy zawodowej i marzenie się spelni?

Oby - po to są, by się spełniały
III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 20:08, 21 paź 2014

Do góry
Sebek trzy tygodnie temu nie było już wolnych pokoi w miejscu gdzie chcieliśmy na pierwszy tydzień naszych ferii, więc musieliśmy zarezerwowaliśmy 2 tydzień
III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 20:00, 21 paź 2014

Do góry
Mazowieckie, dolnośląskie i opolskie (zachodniopomorskie też) zaczyna ferie 19 stycznia... Moja sesja zaczyna się 29 stycznia - choć czuję się jakby trwała od kilku dni

A tak na serio to 17 stycznia prawdopodobnie już hotele będą oblężone, więc 10 stycznia nie powinno być jeszcze tłumów

Chyba, że 3 stycznia? Wtedy jest długi weekend, więc jeszcze w poniedziałek i wtorek można śmigać, ale jest to również 2 dni po Sylwestrze... Choć w sumie i tak się jeździ slalomem, więc spoko

Wierchomla jest bardziej przystępna cenowo i ma większą ilość tras.

Jednak na razie będę Was tu obserwować i pewnie zdecyduję się w ostatniej chwili czy w ogóle uda mi się wyskoczyć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies