Iwonko dla mnie to było zabawne, dla siostry już mniej bo gdyby się nie 'włamał' to spore koszty by ją czekały
Zdjęcia robie na manualnych ustawieniach aparatu, który przy okazji ma sporo dodatkoych funkcji wspomagających(bardzo pomocnych bo o porządnym obiektywie moge sobie na razie pomarzyć) nie używam żadnych programów bo jestem z natury leniwy

Program jak program należy do profesjonalnych bo takim muszę się posługiwać do celów naukowych, a że wykorzystuje też do innych celów to tylko zaleta
Sylwia bardzo dziękuje za pochwały bo chyba każdy wie jakie są budujące

Jeszcze będzie sporo zmian, ale przerabianie totalnego chaosu przy minimalnych stratach jest skomplikowane i wieloetapowe
Irenko to chyba dowód na to, że czasem warto zrobić totalną demolke i zacząć od nowa

Dziękuje.
Iwonko wszystkie zmiany zaszły w tym roku, a zacząłęm rewolucje dokłądnie 28 lutego
Kasiu trawki w bukszpanach to głównie turzyce, które jak to literatura mówi trawkami nie są, ale mnie i tak na trawki wyglądają

Co do odmian, żółta to odmiana Evergold, zielona z białymi paskami to Ice Dance.
Są jeszcze dwie odmiany miezy kulkami, ale na zdjęciu są niewidoczne
Ewelino bardzo mi miło, a na zmiany trzeba czekać do przyszłego sezonu i mam nadzieję, że uda się zaskoczyć chociaż w małym stopniu
Sebek w tym roku jakoś dziwnie uparty byłem, do mnie to nie podobne. Fundusze faktsą potrzebne, ale dzięki ulubionej szkółce z bylinami i wielu roślinom, które miałem udało się do tego podejść w miare ekonomicznie. Najbardziej mnie cieszy że rabata bukszpanowa to tylko 25% tego co musiałbym zapłacić w CO gdyby nie plantacja i własne zasoby.
Nieprzepisowym wejściem do domu nie ma się co chwalić na szerszą skale, chociaż dla mnie to zabawne doświadczenia jakkolwiek to brzmi