Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:39, 20 paź 2014

Do góry
Ruffles Sparkling....cud natury normalnie... Jak dobrze, że jestem konsekwentny w doborze barw do ogrodu i mnie wcale czerwony nie kusi
Moja "przyziemna" :) pasja 23:36, 20 paź 2014

Do góry
Jeżuniu która to ulica? Pewnie sto razy pisałaś... Może wygospodaruję chwilkę by tam dotrzeć i się pozachwycać tymi drzewami
Pszczelarnia 23:34, 20 paź 2014

Do góry
Rabata przy strumieniu powala - i bardzo ciekawi mnie jakim cudem masz jeszcze tak piękne hortensje? Ehhh, chyba kolejna przeprowadzka to na Dolny Śląsk będzie, bo tam lato do końca października trwa Albo i dłużej

Macham
Ogród w skali mikro cz.II 23:32, 20 paź 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Gosieńko .. Jakoś na wspominki mnie wzięło .. Na starość siem sentymentalna chiba robiem

Kurcze ja też pokazywałem metamorfozę ogrodu... Może stary aż tak nie jestem, ale studia wysysają ze mnie życie... Byle do wiosny... Bo portale pogodowe śnieg w piątek zapowiadają
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 23:29, 20 paź 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Sebek - rzecznika masz nieodwołalnie, nie rezygnuj bo będę zła

Ale się mi miło zrobiło Kiedyś obiecuję poprawę
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 23:08, 20 paź 2014

Do góry
AlKa napisał(a)
Sebek jak zwykle niezawodny, nawet studia nie perzeszkadzają, jak on to robi?

Przeszkadzają - choć może powinienem napisać, że forum przeszkadza w studiach? Zależy kto czyta Spadam dalej do inglisza...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:46, 20 paź 2014

Do góry
15 lat? No to mamy to samo marzenie, mi nawet by płaska działka wystarczyła I jak Tobie najbardziej designerski dom w okolicy
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 22:17, 20 paź 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)
Gosiu prawdziwy wysyp zdjęć!!!!
....
.śliczne jesienne fotki z ogrodu...i zawilce...i dekoracje...
....ale najbardziej zaskakująca wiosna jesienią coś takiego....!

Edit: zapomniałam pochwalić Twoje przedszkole!!! Pracuś z Ciebie Gosiu

Kasiu mnie samą zaskoczyła taka piękna wiosna tej jesieni. Dawno nie byłam w polach- brak czasu , to nie wiedziałam, że tak pięknie tam jest. A jeżeli chodzi o moje przedszkole to w przyszłym roku postaram się podziałać jeszcze bardziej. Posiałam dosyć sporo ale po pierwsze to krety mi od razu pobuszowały i wszystko przemieszały. A później w porę nie odchwaściłam i zarosło. zdołałam tylko uratować bratki takie jak miał Sebek na wiosnę- mniejsze niebiesko-biało-czarne. Miałam jeszcze bratki pomarańczowe tez małe i czarne takie aksamitne ale te nie wzeszły. Rudbekie białe i różowe też chyba nie wyszły i rumiany pełne też. Te naparstnice i malwy i łubin siałam dużo wcześniej i te są ładne. Mam nadzieję, że będą ładnie kwitły.Buziaki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:44, 20 paź 2014

Do góry
Olili - nom mam urwanie, najgorzej jak podublowane wątki, ale daję radę. Pomoc przyniosę

lojalna_- panimaju o co chodzi Masz rację, nie zaśmieciłaś, jest mo to potrzebne, fajne podsumowanie

Malgosik - dzięki za odwiedzinki, będę wpadać na kawkę i zupę dyniową, bo lubię
Wpadnę zobaczyć kłoski

ana_art - klikaj kochana jak wrzucam na fb cosik nowego, jakiś album albo cuś Nie dla kieratu a dla przyjemności założyłam ten portal

bleebla Loosiuu, Monic Katka baraburska - odwiedzajcie, zanudzajcie

Toszka - jestem, mam nadzieję, że będę

Mirella - fajnie, że odnajdujesz odpowiedzi na swoje pytania i umiesz szukać, to się ceni

AsiaK_Z - dziękuję i cmokam

boguslaw_r_ jak zawsze obecny

bdan - awatarek pokazuje jak wygląda obecnie

GorAna - jestem potrzebna? to się cieszę

Ozz - ja teraz nie pędzę, bo nie mam czasu fotek porobić, muszę wykorzystać ostatnie miesiące i dni i robię metamorfozy

Iwk4 - fajnie, ale czy byłam pomocna?

gardney, iwonadm miło mi, że zaglądacie

Sebek - rzecznika masz nieodwołalnie, nie rezygnuj bo będę zła

Donia72 - ściskam

Loosiuu ponownie - oblatuję ile się da, czasem wszystkie plusiki tematyczne zaliczone

lojalna_ - dzisiaj wróciłam z roboty i była 16, po czym wzięłam się za sadzenie czosnków, lilii i koniec, tulipany czekają. Potem przycięłam to i owo, pozbierałam liście, przycięłam liście carexów po których jeździ bus i są brązowe, teraz znacznie lepiej wyglądają i jestem szczęśliwa, że przynajmniej to wykonałam. Myślałam mocno o tym, że fotki by się przydało cyknąć, ale samochód się odbijał w lustrze, a już wyjeżdżać mi się nie chciało

Ogród Sylwii od początku cz.II 19:37, 20 paź 2014

Do góry
Ma się to wyczucie czasu Po prostu bosko! Nie za dużo, nie za mało - pełna harmonia
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:12, 20 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Czekamy na nocne zdjęcia

Ale się wstrzeliłeś mam .... świeżynki .... okazało się że komórka to lepiej zrobiła niżli aparat .... no nie znam się

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 18:46, 20 paź 2014

Do góry
Sebek jak zwykle niezawodny, nawet studia nie perzeszkadzają, jak on to robi?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:22, 20 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu - Twoja praca w wątkach tematycznych jest nieoceniona i ja się naprawdę ciężko zastanawiam jak Ty to robisz, że ze wszystkim nadążasz? Ja niestety już nie ogarniam forum - czasami uda mi się oblecieć całość, ale potrzeba mi na to kilku godzin, których aktualnie nie udaje mi się wygospodarować... Także posada rzecznika jest wolna jakby ktoś miał ochotę

Sebuśkam
Sebciu twoje muiejsce nigdy nie bedzie zajęte spisujesz sie świetnie
Ogród Sylwii od początku cz.II 17:32, 20 paź 2014

Do góry
Czekamy na nocne zdjęcia
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 17:30, 20 paź 2014

Do góry
admete napisał(a)
Mam pytanko .
Podacie mi linki do geometrycznych ogrodów na ogrodowisku?
Takich gdzie są kwadratowe/prostokątne rabaty?.

Wiem że jest sporo takich realizacji, ale nie pamiętam nazw wątków .
I nie wiem jak je odnaleźć

Mam nadzieję że zimą znajdę czas na wyrysowanie planu ogrodu mojej koleżanki i szukam inspiracji

Napiszę Ci tylko właścielki, a z resztą na pewno sobie poradzisz

Gabisia, Stychaz, Milka, Wieloszka, Gabrysia_, GabiK, AnulaWN, Konstancja-Iza, Kwiatholandii, Karabela, Magda70, Malkul, Ewakatowice, Leon60, JuziaG - na razie wystarczy?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:20, 20 paź 2014

Do góry
Danusiu - Twoja praca w wątkach tematycznych jest nieoceniona i ja się naprawdę ciężko zastanawiam jak Ty to robisz, że ze wszystkim nadążasz? Ja niestety już nie ogarniam forum - czasami uda mi się oblecieć całość, ale potrzeba mi na to kilku godzin, których aktualnie nie udaje mi się wygospodarować... Także posada rzecznika jest wolna jakby ktoś miał ochotę

Sebuśkam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:50, 20 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ciekawe gdzie teraz zmieścisz te meble? Gratuluję miłej niespodzianki

Też jestem ciekawa? Ale z tego, co pamiętam, kiedyś Aniu zastanawiałaś się nad stołem i krzesłami...

Dziękuję za odpowiedź.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:44, 20 paź 2014

Do góry
Ciekawe gdzie teraz zmieścisz te meble? Gratuluję miłej niespodzianki
III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 00:11, 20 paź 2014

Do góry
Włączam obserwowanie, spotkanie na nartach daje niesamowitego powera Mam nadzieję, że uda mi się z Wami być Co do miejsca to Białka była Ok, ale może coś lepszego zaproponujecie - tylko oby w Polsce, a nie Alpach albo innych Himalajach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:03, 20 paź 2014

Do góry
W informatorze doczytałem, że od 29 stycznia do 11 lutego... Lecę do wątku narciarskiego Na samą myśl napalilem się jak szczerbaty na suchary
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies