Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

bdan 12:56, 20 paź 2014

Danusiu kochamy Cię i zaglądamy nie tylko codziennie, ale parę razy na dzień.
Gdyby nie Ty to nie chcę myśleć jak wyglądałby dzisiaj mój ogród.

Pozdrawiam
GorAna 13:07, 20 paź 2014

Danusiu, zostawiam dla Cię życzenia miłego tygodnia i zmykam jesteś nam potrzebna ....prawie jak powietrze
Ozz 13:50, 20 paź 2014

No dla mnie ,,bukszpanowy" to żelazna pozycja przy odwiedzinach Ogrodowiska, mimo, że czasem trudno nadrobić wszystkie stronki
Iwk4 14:29, 20 paź 2014

Mirella napisał(a)
Ja też melduję że odwiedzam i nic nie piszę bo jestem zwyczajnie onieśmielona, na moje pytania znajduję odpowiedzi w wątkach tematycznych.czasami ktoś pomoże, tylko podziwiam i nie jestem kłopotliwa.
[...]

Kiedy Danusiu zaszczyciłaś mnie swoją wizytą w moim wątku nie wiedziałam co mam odpisać tak bardzo się cieszyłam że zapomniałam języka w g...

Bądź zawsze.

Ja też bardzo się cieszyłam, kiedy mnie odwiedziłaś Danusiu i poradę podesłałaś. Bardzo mi miło było ciebie gościć.
Zauważyłam też statystycznie, że wiele wątków jest odwiedzanych bez wpisów, ale wierz mi, że są podczytywane i każdy bierze dla siebie to, co potrzebuje
Pozdrawiam.
gardney 14:46, 20 paź 2014

Podpisuje się pod powyższym
iwonadm 14:55, 20 paź 2014

me2
Sebek 15:20, 20 paź 2014

Danusiu - Twoja praca w wątkach tematycznych jest nieoceniona i ja się naprawdę ciężko zastanawiam jak Ty to robisz, że ze wszystkim nadążasz? Ja niestety już nie ogarniam forum - czasami uda mi się oblecieć całość, ale potrzeba mi na to kilku godzin, których aktualnie nie udaje mi się wygospodarować... Także posada rzecznika jest wolna jakby ktoś miał ochotę

Sebuśkam
Donia72 15:35, 20 paź 2014

Danusiu, pozdrawiam poniedziałkowo
Kondzio 18:22, 20 paź 2014

Sebek napisał(a)
Danusiu - Twoja praca w wątkach tematycznych jest nieoceniona i ja się naprawdę ciężko zastanawiam jak Ty to robisz, że ze wszystkim nadążasz? Ja niestety już nie ogarniam forum - czasami uda mi się oblecieć całość, ale potrzeba mi na to kilku godzin, których aktualnie nie udaje mi się wygospodarować... Także posada rzecznika jest wolna jakby ktoś miał ochotę

Sebuśkam
Sebciu twoje muiejsce nigdy nie bedzie zajęte spisujesz sie świetnie
Loosiuu 18:59, 20 paź 2014

Ja również zawsze staram się jak najwięcej oblecieć, ale do Ciebie mi jeszcze daleko... Ty zawsze w najważniejszych wątkach się pojawisz A jak ktoś poprosi to też się pokazujesz i nawet seriale co jakiś czas prowadzisz Podziwiam!