Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

lojalna_ 19:01, 20 paź 2014

Danusiu uprasza sie o zdjecia Twojego ogrodu, które rozwiewaja wszelkie smutki

Gardenarium 19:27, 20 paź 2014

Karabela - bardzo się cieszę,, ja je uwielbiam, ale boleję nad tym, że mam tak poupychane, że nie mam jak stworzyć roślinkom dobrych warunków, ciasnota im nie służy

Kondzio - nie nadążysz za zapotrzebowaniem, Kondziu ja zaglądam do Ciebie jak widzę ilość wpisów, przeważnie jest kilkanaście

jola54 - ośmiel się, nie można tak się dołować, zobaczysz za jakiś czas będziesz dumna ze swoich osiągnięć

Karabela - róże to coś dla mnie, ale gdzie je upchnąć jak zwykle, mam jeszcze kilka do posadzenia (te ciemne) muszę Witka zmobilizować, bo on je sadzi najlepiej i największy dołek kopie i daje obornika Co do Twoich odmian, to ja nieco w tym roku zawiodłam się na Geoffie Hamiltonie bo nie otwierała mi kwiatów, spadały płątki bez otwierania. Pozostałych nie mam, ale patrząc na obrazki są warte zachodu. Jednak najmniej podoba mi się:

Blue Girl - może przemarznąć, ponieważ jest max do strefy 7a a to jest minus 17. Więc nie wiem, poza tym te niebieskie mnie nie urzekają tak, jak burgundowe

Wedding Piano - zjawiskowa, w moim guście, nawet bardzo i kolor i kształt kwiatu. Poza tym kwitnie aż do mrozów.

Chantal Thomass - super subtelna i romantyczna, podobna w kształcie do poprzedniej, a zapach ma ciekawy bo anyżkowy, ja takiego zapachu nie lubię to pewnie bym jej nie kupiła, ale kolor piękny

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:44, 20 paź 2014

Olili - nom mam urwanie, najgorzej jak podublowane wątki, ale daję radę. Pomoc przyniosę

lojalna_- panimaju o co chodzi Masz rację, nie zaśmieciłaś, jest mo to potrzebne, fajne podsumowanie

Malgosik - dzięki za odwiedzinki, będę wpadać na kawkę i zupę dyniową, bo lubię
Wpadnę zobaczyć kłoski

ana_art - klikaj kochana jak wrzucam na fb cosik nowego, jakiś album albo cuś Nie dla kieratu a dla przyjemności założyłam ten portal

bleebla Loosiuu, Monic Katka baraburska - odwiedzajcie, zanudzajcie

Toszka - jestem, mam nadzieję, że będę

Mirella - fajnie, że odnajdujesz odpowiedzi na swoje pytania i umiesz szukać, to się ceni

AsiaK_Z - dziękuję i cmokam

boguslaw_r_ jak zawsze obecny

bdan - awatarek pokazuje jak wygląda obecnie

GorAna - jestem potrzebna? to się cieszę

Ozz - ja teraz nie pędzę, bo nie mam czasu fotek porobić, muszę wykorzystać ostatnie miesiące i dni i robię metamorfozy

Iwk4 - fajnie, ale czy byłam pomocna?

gardney, iwonadm miło mi, że zaglądacie

Sebek - rzecznika masz nieodwołalnie, nie rezygnuj bo będę zła

Donia72 - ściskam

Loosiuu ponownie - oblatuję ile się da, czasem wszystkie plusiki tematyczne zaliczone

lojalna_ - dzisiaj wróciłam z roboty i była 16, po czym wzięłam się za sadzenie czosnków, lilii i koniec, tulipany czekają. Potem przycięłam to i owo, pozbierałam liście, przycięłam liście carexów po których jeździ bus i są brązowe, teraz znacznie lepiej wyglądają i jestem szczęśliwa, że przynajmniej to wykonałam. Myślałam mocno o tym, że fotki by się przydało cyknąć, ale samochód się odbijał w lustrze, a już wyjeżdżać mi się nie chciało

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:44, 20 paź 2014

Muszę zrobić zdjęcia, to wiem Jestem usatysfakcjonowana wpisami Cieszę się.

Instagram Ogrodowiska
ewakatowice 19:51, 20 paź 2014

Danusiu, Twój sukces strasznie cieszy ale również onieśmiela.
Ściskam słonecznie i kocham Cię
dorotakurek1961 20:15, 20 paź 2014

Danusiu, jestes potrzebna takim ludzom jak ja nie majacych watkow to dzieki tobie ogarniam 3 ogrody { 2 swoje 1 corki} razem70 arow do tego praca ale zawsze znajde chwilke zeby zajrzec na ogrodowisko twoj watek zostawiam sobie na deserk kocha cie cala moja liczna rodzinka

Karabela 20:34, 20 paź 2014

Danusiu fajne ze jesteś
Katkak 21:05, 20 paź 2014

Danusiu pozdrawiam
Olili 21:23, 20 paź 2014

Ja doszłam do wniosku,że jak tylko wchodzę na Twoje realizacje to powinnam mieć taki automatyczny ogranicznik czasu wmontowany ,np. po jakimś tam czasie, brak dostępu do internetu,bo sama nie potrafię się oderwać , pozdrawiam - za ogrom pracy nieustannie podziwiam.
ana_art 21:30, 20 paź 2014