Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:24, 19 paź 2014

Do góry
Sebek widzę ze też doła łapiesz... Oby do spotkania na nartach kiedy masz sesję? Chyba musimy się w lutym spotkać abyś był po?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:28, 19 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
No i po ptokach, sumak strzelił focha i już nie płonie Ale i tak jest mnóstwo innych miejsc u Ciebie na których można oko zawiesić

I tego się będę trzymać Pozdrawiam
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:15, 19 paź 2014

Do góry
No i po ptokach, sumak strzelił focha i już nie płonie Ale i tak jest mnóstwo innych miejsc u Ciebie na których można oko zawiesić
Moja codzienność - ogród Oli 18:05, 19 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

To się nazywa metamorfoza - co nie? Wy dwie jesteście w nich mistrzyniami

Jakbyś znalazła Olu szczękę w krzakach to daj znać

Sebek nie znalazłam pewnie u Madzi gdzieś leży
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:45, 19 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pffff - taką jesień to ja w sierpniu miałem W sensie stan rozwoju roślin, bo Twojego ogrodu nie da się doścignąć - za szybko wszystko przesadzasz

Mam zła wiadomość dzisiaj wymyśliłam kolejną zmianę zapraszam za tydzień
Miejsko & sielsko 17:41, 19 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie lało u Was w nocy z czwartku na piątek? Bo jak wracałem ze Spiża to mimo parasola suchej nitki na mnie nie było... Więc nie wiem po co eMa chcesz wysyłać do ogrodu Niech się w inny sposób oderwie od pracy... np. chwasty powyrywa...Ah tak...wszystkie Ty wyrwałaś...No i koło się zamknęło Więc tylko pozdrowienia zostawiam

Sebuś w nocy z czwartku na piętek to ja spałam a nie w drodze z disco byłam więc nie wiem co się działo

Również pozdrawiam, ech… życie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:13, 19 paź 2014

Do góry
Pffff - taką jesień to ja w sierpniu miałem W sensie stan rozwoju roślin, bo Twojego ogrodu nie da się doścignąć - za szybko wszystko przesadzasz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:28, 18 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

cudowne zdjęcia
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:01, 18 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Taką jesień to ja lubię, świetnie wygląda Twój ogród. A miejsce na SD idealne, rozjaśnia to miejsce

Jesień u Aganii, siem podoba, to mam radochę

SD zobaczymy efekt za 3 lata, ale oczami widzisz tak jak ja, że będzie cudnie
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:51, 18 paź 2014

Do góry
Mirella , Sebek - ja się nie spieszę z werbeną.. zdążę przenieść i po przymrozkach.. i to nawet solidnych.. a może się wysieje to co jest i jest to jeszcze ozdoba ogrodu bo kwitnie Deszcze nawet werbenę oszczędziły, trochę się skłoniła, ale trzyma się dzielnie.

Madżen - nie buszuję, tylko zajrzałam z telefonu może na 3-4 wątki. Ja zimą miałam jedną werbene w donicy i sadzonek narobiłam ho, ho, ho... i wcale nie robiłam, tylko testowo coś ucięłam aby sprawdzić czy się ukorzeni W tym roku też wrzucę tylko jedną Może u mnie jutro będzie przyjemnie, wieczorkiem były niebieskie dziury w chmurach, a teraz to mgła.... bez latarki ledwo do kompostownika trafiłam..
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:50, 18 paź 2014

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Sebku, ależ Ty wydoroślałeś! Przebojem przez świat idziesz. I dobrze!
A fotki piękne, szczególnie te z kroplami rosy i pajeczynkami.

Z tym przebojem to nie do końca, wyznaczam sobie określone cele i dążę do ich wykonania, ale nie za wszelką cenę Za pochwalę fotek dziękuję
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 21:47, 18 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Już dłuższy czas to próbuję wymówić

Pozdrawiam właścicielkę cisów z potencjałem na piękny ekran

Udało się Jolci piękne słowotwórstwo popełnić hihi
Jeszcze dwa ekrany popełnię, ale wiosną dopiero.
Odpozdrawiam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:41, 18 paź 2014

Do góry
Taką jesień to ja lubię, świetnie wygląda Twój ogród. A miejsce na SD idealne, rozjaśnia to miejsce
Ogród do kwadratu 21:35, 18 paź 2014

Do góry
ślicznie!
I faktycznie 'nie dekadencko', jak pisze Sebek

A trzcinniki szaleją
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:21, 18 paź 2014

Do góry
Dzisiaj mnie kusilo wykopać werbeny, ale jeszcze zaczekam, może nie zmarzną?
Ogród do kwadratu 21:18, 18 paź 2014

Do góry
Miśki zaskoczyły wszystkich, jedynie nie mnie, bo nie kwitną Foch i tyle

Ogród z dnia na dzień piękniejszy, jak Ty to robisz? Bo u mnie wszystko ku dekadencji zmierza
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:00, 18 paź 2014

Do góry
Zdjęć w tym tygodniu nie będzie, bo nic nowego się nie pojawiło oprócz JEDNEGO krokusa jesiennego - szaleństwo Dzisiaj wykopalem dalie, mieczyki i część paciorecznikow. Liści z rabat jeszcze nie zbieram, bo jeszcze nalecą, a podobają mi się nawet takie żółte akcenty tu i ówdzie Co najlepsze w zeszłym roku zdarzało mi się po kilka listków z trawnika zbierać... Niesamowite jak elastyczne jest moje podejście do ogrodu
Za to musicie mi przyznać rację, że sezon w tym roku jest wyjątkowo długi, bo u mnie jeszcze nie było przymrozku, a w zeszłym roku chyba już we wrześniu było po niektórych roślinach...

Pozdrawiam zaglądających
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:52, 18 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
HA szalejesz? Miłego weekendiwania

Szalałem w czwartek, jutro będę szaleć przy robieniu prezentacji i uczeniu się do dwóch kolokwiów...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:28, 18 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pomysł z turzycami bardzo trafiony - jak wszystkie No może oprócz kolejnej próby żurawkowej, bo znów kasę niepotrzebnie straciłaś, ale cóż...Purpurowe akcenty muszą być i koniec Macham

Sebciu żurawek nowych nie zamawiałm, po wyżarciu ich w ubiegłym roku porobiłam sadzonki, ktore lataem posadziłam. Musiały te cholery niwe jaja poskładać... Bo same male larwy były...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:00, 18 paź 2014

Do góry
Pomysł z turzycami bardzo trafiony - jak wszystkie No może oprócz kolejnej próby żurawkowej, bo znów kasę niepotrzebnie straciłaś, ale cóż...Purpurowe akcenty muszą być i koniec Macham
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies