Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 19:42, 18 paź 2014

malkul napisał(a)
Kurde człowiek przez ten pośpiech to by nawet mógł gafe popełnić, np. ja - dopiero dziś zobaczyłam że nowy dom juz gotowy Wyszło switnie Olu, niesamowita zmian a mówia, że nei szata zdobi człowieka. A to nei prawda, widać na porównianiu jak wprowadzenie zmian korzystnie wpływa na całe otoczenie i nabiera zupełnei nowego wymiaru. Gratulacja Olu dla Męża nawet możesz całuska mu posłać
ps. i bądź zazdrosna

Gosia dzięki Ci ogromniaste !
Zaczyna to wszystko coraz lepiej wyglądać choć jeszcze sporo mamy do zrobienia
Mężulek ucałowany i pozdrawia właścicielkę inspiracji barierkowej
Zazdrosna jestem a jakżeby inaczej
Buziaki
Sebek 19:46, 18 paź 2014

Magda70 napisał(a)

O matulu...wybacz...jak ja mogłam to ominąć?! Dlaczego nie krzyczałaś do mnie?!

Boska zmiana!!!
Świetnie wyszło
Niby niewiele...bo raptem przemalowanie, okna i barierki na górze...ale jakie wrażenie!
A pzrepraszam...jeszcze dach

To się nazywa metamorfoza - co nie? Wy dwie jesteście w nich mistrzyniami

Jakbyś znalazła Olu szczękę w krzakach to daj znać
leon60 19:46, 18 paź 2014

nicol21 napisał(a)

Wg mnie nie patrzą całościowo na dom, ogród, otoczenie... a czasem jest to kwestia ze zamysł się zmienia w trakcie realizacji i potem coś tam nie do końca się zgrywa, ale Anetko przynajmniej nie masz czerwonej dachówki i pomarańczowego-beżowego domu... i takie kombinacje widziałam przy brązowym ogrodzeniu

a u Oli jest super! wszystko się pięknie razem komponuje.

Jak to mówią młodzi ''wieś tańczy i śpiewa" tak jak pisałam wyżej oczojebnych cudaków u mnie nie brakuje i żeby tylko brązowe ogrodzenia były problemem

Apropo ogrodzenia to i moje teraz nie pasi ale cóż sezon letni za krótki, nie wyrobiliśmy się więc musi przeczekać do przyszłego roku
asica 19:46, 18 paź 2014

leon60 napisał(a)

Cieszę się, że moja stara chałupa komuś się podoba

MI się podoba bardzo. Bardzo żałuję, że wybierając dach wybrałam brązowy kolor blachodachówki.
Teraz wybrałabym ten kolor, który jest u Ciebie.
W dodatku dekarz źle złożył zamówienie i w czasie układania okazało się że w środku dachu brakuje 2 pasów blachy. I ten środek po 2 latach zaczął odbiegać kolorem od pozostałej części dachu. I dach teraz mam w ciapki.
Dekarz mieszka naprzeciwko i powiedział że największą karą dla niego jest, że co dzień na ten spierdzielony dach patrzy.
Więc teraz jak widzę Twój dach to mnie letko skręca z zazdrości
Madzenka 21:24, 18 paź 2014

To ja już się piszę na metamorfozę ogrodzenia
lenka 00:49, 19 paź 2014

Ola masz piękny,zadbany ogród i fajne przemyślane rabaty. W Twoim ogrodzie jestem po raz pierwszy ale nie ostatni! Jesteś kolejnym dowodem na to ile wspaniałych ogrodów jest na Ogrodowisku a ja tak żałuję, że nie mogę do każdego zajrzeć choć bardzo bym chciała.....
Pozdrawiam
Madziarzeszow 12:19, 19 paź 2014

Olu dziś bardzo ambitnie podeszłam do Twojego wątku, obejrzałam i trochę przeczytałam go od deski do deski ....
Zmiany jakie zaszły i ogrom pracy jakiej włożyliście w stworzenie własnego azylu jest niesamowity i piorunujący
Wszystko cudnie stworzone z taką dbałością o szczegóły , że dech zapiera
pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 14:21, 19 paź 2014

Dziś jest piękny dzień.. i tak może trwać .do zimy

Kolorowe domki i u mnie są... sąsiadki fioletowy dom ma jedną zaletę, jak ktoś zgubi drogę do mnie, to wystarczy, że powie że jest koło fioletowego domku i od razu jasne gdzie zabłądził Mi ogólnie takie kolory domów nie podobają się, ale o gustach się nie dyskutuje
elzbieta_g 17:11, 19 paź 2014

Olu pozdrawia ta z kolorowego domku walczę o zmianę koloru ale ...z moim M to jak walka z wiatrakami forum otwiera oczęta nie tylko na ogród
ale w końcu wywalczę do nie zniesie mojego ględzenia
leon60 18:05, 19 paź 2014

Sebek napisał(a)

To się nazywa metamorfoza - co nie? Wy dwie jesteście w nich mistrzyniami

Jakbyś znalazła Olu szczękę w krzakach to daj znać

Sebek nie znalazłam pewnie u Madzi gdzieś leży