Propozycja nr 1
A coś wyższego? To właśnie może być trawka - ona tak wypełnia ale i dodaje lekkości i tworzy piętro wyższe
Zmykam na powietrze,bo u mnie dziś ślicznie
Kurdę nie widzę tam nic żółtego ... ale ok
W sprawie bukszpanów znasz moje zdanie podobają mi się bardzo
Dlatego ja dałabym kulki różnych wielkości ale już bez hortensji (bo hortensje najbardziej podobają mi sie pod ścianą czy żywopłotem). Cisy ok. Danicę przesadziłabym w inne miejsce. Żurawki między bukszpany. I między to trawki.
Taka rabata nawet zimą ślicznie wygląda z trawkami ubranymi w kokardki i zielonymi bukszpanami
A i wiosną tulipanki, póżniej czosnek albo jeżówki,latem werbena. hmm... wyobraź sobie
Zaraz wkleję ci coś co planuję stworzyć u siebie
Nie chcę Cię martwić, ale chyba ma rację
W nowo wybudowanym domu jest zawsze tyle do zrobienia i ... jeszcze ogród...i rodzina...a przecież jeszcze praca zawodowa...
Jak żyć?
Chyba jednak szybko
Masz rację nie tak łatwo. Tym bardziej, że dopiero co się wprowadzimy na nowe miejsce. eM już mówi, że nie wygrzebiemy sie z tych prac przez najbliższe trzy lata.
Nie, tylko cztery czereśnie, winorośl i trochę nasion. Generalnie to się zawiodłam bo na stronie mieli ciekawą ofertę a w centrum tylko sprzedażowe pewniaki. Pewnie jak coś to trzeba w Białej szukać
No i patrzyłam też za tymi waszymi wiśniami, ale też nie mieli. Ładne to wszystko, zdrowe i (sądząc po owocowych) w dobrej cenie ale oferta "taka se"