Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród w skali mikro cz.II 22:26, 13 paź 2014

Do góry
Ojjj jak wszystkie ciała pedagogiczne na forum zaczną świętować to forum będzie pustkami świecić
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:24, 13 paź 2014

Do góry
Ahhh te róże - jak ich nie kochać? Muszę o swoje bardziej zadbać w przyszłym roku, bo co mi się zdaje, że 2015 rokiem róż na forum będzie
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 22:22, 13 paź 2014

Do góry
Renata - czaiłaś się i czaiłaś, ale jak już zrobiłaś wejście to wszyscy z zachwytu padają - efekty Twojej pracy po prostu woooow! Pięknie jest, a będzie jeszcze bardziej
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:19, 13 paź 2014

Do góry
Pomógłbym, ale robiłem zadania z matematyki i mój procesor się przegrzał...Więc tylko pomacham i będę kibicować
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:17, 13 paź 2014

Do góry
Silver Dollar - fakt, jest piękna
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:44, 13 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

jaka to odmiana hortensji?
bo jest piękna
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:15, 13 paź 2014

Do góry
malkul napisał(a)
jazzy no mam dylemat co do pokoju córci: szry z miętowym czy szary z pudrowym różem, u młodego zrobilismy biało czarno i dodatki zielone

Pokaż jej zdjęcia takich wnętrz i niech sama zdecyduje

W mieszkaniu w K. mam miętowo-turkusowe dodatki i som świetne - szybko mi się nie znudzą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:33, 13 paź 2014

Do góry
aage napisał(a)
Witam serdecznie, nareszcie postanowiłam się ujawnić co nie oznacza, że przeczytałam wszystko....nadrobię w listopadowe wieczory
Chcę być tu i teraz na bieżąco Ogród wygląda świetnie, podziwiam również za wiedzę i serca prawdziwego ogrodnika.

Nie czytaj, bo u mnie głównie paplanina, a wiosną to relacja z przebiegu nauki do matury i matur oraz kilka zdjęć tulipanów Czytaj na bieżąco co przy moim aktualnym niedoczasie jest łatwe

Idę się uczyć niemieckiego...miałem sobie w weekend pozbierać stare książki i jak zwykle zapomniałem.... A już wchodziłem po nie na strych i się wróciłem... Skleroza nie boli, ale konsekwencje juz tak - teraz będę googlać co się da by ogarnąć co nieco...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:03, 13 paź 2014

Do góry
Danusiu - siedzę i wzdycham do Twoich mistrzowskich zdjęć - są perfekcyjne Czuć w nich Twoją wrażliwość na piękno i cieszę się, że się nią z nami ciągle dzielisz Pozdrawiam
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:12, 13 paź 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Zielona Marto, Pani Przyrodo - fotek nie ma bo...........kupiłam sobie nowy smartfon, zrobiłam nim piekne fotki ale nie chciał mi współpracować z komputerem , nie mogłam ich przesłac.........kicha, chyba sie nie nadaję do tych nowoczesnych technologii........pesel daje znac o sobie........wnerwiłam sie i pizgnełam wszystko wieczorem....moze dzis spróbuje ponownie...

Zdjęcia możesz zgrywać bezpośrednio z telefonu - będzie szybciej
U nas też zaawansowana jesień, choć w Katowicach jakby...mniej Chyba Dolny Śląsk ma ten sam klimat
Pozdrawiam
Miejsko & sielsko 14:30, 13 paź 2014

Do góry
Ogólnoogrodowiskowy foch będzie jak się nie pojawisz
Ogród Sylwii od początku cz.II 14:25, 13 paź 2014

Do góry
Teraz jeszcze widzę, że chyba rozebralas kolo żwirowe? W sensie linię rabaty zmieniłaś?
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 08:54, 13 paź 2014

Do góry
Kasiek i Kitek zrobię fotkę co roku w tym miejscu. Macie rację będzie super porównanie

Sebek wsadziłam. Mam nadzieję, że tak strasznie nie będą mnie te listka irytować

W zeszłym tygodniu kupiłam 30 małych cisów i wsadziłam je tu

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:42, 12 paź 2014

Do góry
Podziwiam ogród - i tak samo jak u Madżenki nie mogę się doczekać Waszych różanek - pewnie wtedy znów zachoruję na różyczkę...
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:40, 12 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ciężko kapujaca mózgownica... Skąd ja to znam? Ano tak, z życia... Macham Aniu

Twoja mózgownica młoda to jeszcze kapuje.. a moje ma już regres Bo przecież nie to coś na A.

Na razie znów rozkopałam bylinówki.. i myślę (z ciężko kapującą mózgownicą) co teraz???

Oj CKM i A.. i wszytko do kupy. To nie rozkopałam, ale korekty muszą być..

To też bez wykopków..

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:21, 12 paź 2014

Do góry
Ciężko kapujaca mózgownica... Skąd ja to znam? Ano tak, z życia... Macham Aniu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:39, 12 paź 2014

Do góry
Sebek - nie posadziłam częsci cebul, bo jeszcze dużo roślin rośnie lub kwitnie a cebule planuję wsadzić w rodgresje, zawilce....

Ana - rozmnażanie różnie dla mnie, ja strasznie nie lubię takich absorbujących długotrwałych prac. Lubie rach ciach i gotowe Zatem klik i róże podhodowane przyjeżdzają do mnie.

Syla - ja juz nie rewolucjonizuję, powolutku sobie działam, a wiosną będę miała pauzę.Chyba że zaplanuje zmienić rabatę przy kichni bo mi na nerwy dziala... ALe mam zimę na myślenie. Dzisiaj nacieszyłam się słonecznym ogrodem, bez żadnych prac. tylko sobie oczyściłam kwiatki NN i skubnęłam kilka chwastów

Rench - czy Ty je kiedykolwiek pokazywałaś? Ty masz juz kolekcję narodową!!
I dementuję Red Eden Ros nie jest red!!! poodglądałam na FOI i widziałam piekną purpurę...

Noemi - Maria Theresia też sie rózni, moja NN ma wiecej małych pąków na jedneej łodydze i pozostaje jakby w fazie niepełnego rozkiwtu

Izuś - nowe zdjecia NN dla Ciebie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:59, 12 paź 2014

Do góry
eliza3 napisał(a)
Sebek, z dużą przyjemnością obejrzałam Twoje fotki.
Pięknie pokazałeś ogród w jesiennej szacie, masz dobre oko...
Pozdrawiam.

Miłe jest to co piszesz Moje oczy po przyjeździe do Katowic mocno są teraz zmęczone, ale chociaż tym razem dojechałem bez "przygód"...

Pozdrawiam i spadam do obowiązków, bo jak teraz nie zacznę to nocy mi braknie...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:56, 12 paź 2014

Do góry
Pooglądałem na spokojnie zdjęcia i jak zwykle wzdycham Ciekawe jaki będzie efekt z miskantami w przyszłym roku lub za dwa lata Na pewno będzie bujnie

A cebule wszystkie posadziłaś czy jeszcze będziesz walczyć?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:54, 12 paź 2014

Do góry
Sebek, z dużą przyjemnością obejrzałam Twoje fotki.
Pięknie pokazałeś ogród w jesiennej szacie, masz dobre oko...
Pozdrawiam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies