Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 22:26, 13 paź 2014

Ojjj jak wszystkie ciała pedagogiczne na forum zaczną świętować to forum będzie pustkami świecić
AsiaK_Z 13:15, 14 paź 2014

Elu - wszystkiego naj naj naj
gierczusia 17:34, 14 paź 2014

Wybaczcie mi kolejną nieobecność ... Po pierwsze bardzo dziękuję za życzenia z okazji kolejnej setki noo i za życzonka dla Ciała Pedagogicznego ..
A ja ..hmmmm..byłam w ten weekend w Paryżu .. Uprowadziłam swego chłopa , urobionego już na maxa na 3 dni szaleństwa .. Po tym wiosennym Londtynie włączył mi się " szwendacz ".. Tak więc w doborowym ogrodowiskowym Towarzystwie ruszyłam na podbój Paryża...

Troszkę Wam opowiem ,jeśli chcecie
Fantastyczny targ kwiatowy .. Centrum miasta , pawilon z masą sklepików oferujących

" Nasi tu byli "... Kulki buksiorowe .. Były bezcenne

Oko można było nacieszyć ,tyyyle tam tego było

Skimmia bardzo nam się podobała ze swymi różowymi kffiatuchami i błyszczącymi liśćmi

Noo i ja macham do Was z naszego hotelowego mikro ogrodu również z buksowymi kulkami noo i z lustrem

danuta_szwajcer 17:37, 14 paź 2014

Wszystkiego Naj naj naj Pani "psorka"
Mala_Mi 17:51, 14 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Skimmia bardzo nam się podobała ze swymi różowymi kffiatuchami i błyszczącymi liśćmi

Noo i ja macham do Was z naszego hotelowego mikro ogrodu również z buksowymi kulkami noo i z lustrem

Skimia wygląda jak moja... ale Gierczuś bez okularów... to niespotykany widok
Bea 18:01, 14 paź 2014

Ale ze mnie gapa.

Wszystkiego najlepszego dla Pani Profesorki...

Buziaki ......dla Wszystkich ..........

Przepraszam, ale od samego rana bardzo ścisły harmonogram ................ i

szybkość prz..............

gierczusia 18:04, 14 paź 2014

Figę sobie tam zobaczyłam..bozeszzzz .. Jak moja osiągnie takowe rozmiary , to zarośnie mi caaalutki ogródeczek .. Jak nic .. Nawet chiba na taras nie wlezę

Pod Sacre Coeur przepiękne rabaty z działem traw i nie tylko .. Cieszyły nasze oko mimo ewidentnie nadchodzącej jesieni

A ogrodnicy pracowali .. Można sobie podejrzeć jak to jest sprytnie zrobione , włącznie z nawodnieniem

Nawet w parku asterixa , gdzie w sumie człek przychodzi się bawić były piękne nasadzenia ... Tu chyba gracki i red barony

Nawet Zeus i to całkiem spory miał batki w kffiatki ... Baaardzo mu to pasowało

Noo i zielony dach w wydaniu w wydaniu czasowym : I wiek przed naszą erą

AsiaK_Z 18:10, 14 paź 2014

Ja tej, ale widoki
Buziam
gierczusia 18:18, 14 paź 2014

Paryżanie chyba bardzo teskną za zielenią a i są dość kreatywni ..

Witryna sklepu.. Nawet nie wiem z czym był owy sklep , bo cała moja energia została pochłonięta na przechytrzenie ochroniarza , który pilnował coby nikt tej zielonej ściany nie rozbroił ... Była sztuczna .. Ale uwierzcie mi , dobrze trzeba było się przypatrzeć

No i ichnie zielone balkony .. Oni to dopiero są mistrzami upychania .. Na balkoniku matę na metr mają stoliczek , krzesełko i jeszcze masę roślin .. To piękne miasto .. Zachęcam

A Paryż innymi oczyma i znacznie lepszym aparatem zobaczycie u Beatki z Miniformatu
eda 18:21, 14 paź 2014

Buziaki Eluś w świętowaniu dla Ciebie bukiecik córcia takie rozdawała śliczna buzia taką bym chciała nauczycielkę dla swoich dzieci buziaki