Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

aage 14:48, 13 paź 2014

Witam serdecznie, nareszcie postanowiłam się ujawnić co nie oznacza, że przeczytałam wszystko....nadrobię w listopadowe wieczory
Chcę być tu i teraz na bieżąco Ogród wygląda świetnie, podziwiam również za wiedzę i serca prawdziwego ogrodnika.
Sebek 18:33, 13 paź 2014

aage napisał(a)
Witam serdecznie, nareszcie postanowiłam się ujawnić co nie oznacza, że przeczytałam wszystko....nadrobię w listopadowe wieczory
Chcę być tu i teraz na bieżąco Ogród wygląda świetnie, podziwiam również za wiedzę i serca prawdziwego ogrodnika.

Nie czytaj, bo u mnie głównie paplanina, a wiosną to relacja z przebiegu nauki do matury i matur oraz kilka zdjęć tulipanów Czytaj na bieżąco co przy moim aktualnym niedoczasie jest łatwe

Idę się uczyć niemieckiego...miałem sobie w weekend pozbierać stare książki i jak zwykle zapomniałem.... A już wchodziłem po nie na strych i się wróciłem... Skleroza nie boli, ale konsekwencje juz tak - teraz będę googlać co się da by ogarnąć co nieco...
Malgosik 19:44, 13 paź 2014

Sebek napisał(a)

jaka to odmiana hortensji?
bo jest piękna
Sebek 22:17, 13 paź 2014

Silver Dollar - fakt, jest piękna
Malgosik 22:29, 13 paź 2014

Sebek napisał(a)
Silver Dollar - fakt, jest piękna

no to dobrze
bo u mnie już rośnie
Rench 01:25, 14 paź 2014

Sebek napisał(a)

Kurcze,ale śliczne fotki robisz,te z Wojsławic tez artystyczne były

Te fajne liście dołem, co to za roślina ?

monteverde 01:40, 14 paź 2014

Sebek napisał(a)

Sebek piękne zdjęcia kupuj róże bo tylko jedną widziałampowodzenia na studiachpozdrówka
Margarete 02:26, 14 paź 2014

Sebek - wygrałam walkę z moim telefonem i komputer widzi juz mój telefon...ha, ha, ha ... jak to człowiek w tzw. średnim wieku powoli oswaja sie z nowymi technologiami i nowym sprzętem, troche mi to zajeło....aktualne fotki z mojego ogrodu wrzuciłam u siebie, nie są takie śliczne jak twoje z Wojsławic (juz cie wychwaliłam w wątku spotkaniowym)ale ja też cały czas sie ucze i ogródkowania i pokazywania tego co mam w ogrodzie...zapraszam

edit. literówki
Sebek 08:07, 14 paź 2014

Rench napisał(a)
Te fajne liście, co to za roślina?

To przywrotnik ostroklapowy Rosnie jak gluuuupi
Sebek 08:10, 14 paź 2014

monteverde napisał(a)

Sebek piękne zdjęcia kupuj róże bo tylko jedną widziałampowodzenia na studiachpozdrówka

Aniu, bo kwitną aż dwie Ale róż mam kilkanaście i na razie na tym koniec, bo więcej nie zmieszczę, chyba, że znów rewolucje zrobię