Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:52, 11 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękne fotki, piękny ogród i piękna letnia pogoda Pozdrówka

Poranek był mglisty, ale potem prawie lato Nawet znalazłem minutę, by usiąść na huśtawce i stwierdzić co jeszcze musze zrobić Macham!
Sebek 22:54, 11 paź 2014

Zielona napisał(a)
Hmmm.. to może ciachnę liście tym roślinkom i niech siedzą sobie spokojnie do wiosny.

Tulipany... kilka tysięcy razy...
Czy to się leczy?

Teraz i tak z nich pożytku nie ma, więc ciachaj

Mam nadzieję, że tego się nie leczy, bo limit niepotrzebnych wydatków mam przekroczony... A to taka fajna choroba
marzena 23:00, 11 paź 2014

bardzo ładne zdjęcia i świetne klimaty jesienne
widzę wysokie cyprysiki groszkowe Filifera Aurea Nana, ale ja swoje posadzone w ubiegłym roku mam zamiar ciąć i utrzymać niewysokie, mam nadzieję, ze uda mi sie utrzymać je ' w ryzach'...
00:00, 12 paź 2014
Piękne światło miałeś do zdjęć, u mnie pochmurno, całe niebo zasnute. Urzekający masz ogród o każdej porze roku, jak i widok poza ogrodem. Uwielbiam góry, pagórki, nie lubię płaskich przestrzeni. Ja mimo, że mieszkam na nizinach, to akurat w mojej wsi są wzgórza, a na nich las. Też dziś porobiłam trochę zdjęć, u mnie nie widać jesieni, bo nie mam tylu roślin. Lol Hosty jeszcze w normalnym kolorze, hortki też jakoś mało jesienne, może berberys trochę traci to bordo na rzecz czerwieni. Jedynie "dzikie wino" nie zawodzi i prezentuje festiwal kolorów.
Ewkakonewka 01:30, 12 paź 2014

Witam się oficjalnie zwiedziłam, cudne zdjęcia, o zawilcach mogę się wypowiedzieć Mam je kilka ładnych lat, faktycznie rozsiewają się bardzo, na zimę nie przykrywam, nie kopczykuję, nic zupełnie z nimi nie robię i rosną jak zaczarowane Generalnie u mnie są samoobsługowe
Sebek 10:06, 12 paź 2014

marzena napisał(a)
bardzo ładne zdjęcia i świetne klimaty jesienne
widzę wysokie cyprysiki groszkowe Filifera Aurea Nana, ale ja swoje posadzone w ubiegłym roku mam zamiar ciąć i utrzymać niewysokie, mam nadzieję, ze uda mi sie utrzymać je ' w ryzach'...

One szybko nie rosną, także z pewnością Ci się uda Ja swoich nie tnę, bo lubię je takie potargane
Sebek 10:08, 12 paź 2014

lew_ogrodowy napisał(a)
Piękne światło miałeś do zdjęć, u mnie pochmurno, całe niebo zasnute. Urzekający masz ogród o każdej porze roku, jak i widok poza ogrodem. Uwielbiam góry, pagórki, nie lubię płaskich przestrzeni. Ja mimo, że mieszkam na nizinach, to akurat w mojej wsi są wzgórza, a na nich las. Też dziś porobiłam trochę zdjęć, u mnie nie widać jesieni, bo nie mam tylu roślin. Lol Hosty jeszcze w normalnym kolorze, hortki też jakoś mało jesienne, może berberys trochę traci to bordo na rzecz czerwieni. Jedynie "dzikie wino" nie zawodzi i prezentuje festiwal kolorów.

Roślin na pewno przybędzie, mój ogród ma 4 lata, więc na rabatach jest już gęsto Za gęsto, ale lubię tak Winobluszcz pasowalby mi na siatkę ogrodzeniowa, ale bojam się jego wzrostu
Sebek 10:09, 12 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Witam się oficjalnie zwiedziłam, cudne zdjęcia, o zawilcach mogę się wypowiedzieć Mam je kilka ładnych lat, faktycznie rozsiewają się bardzo, na zimę nie przykrywam, nie kopczykuję, nic zupełnie z nimi nie robię i rosną jak zaczarowane Generalnie u mnie są samoobsługowe

Dobrze wiedzieć, bo w takie rośliny będę inwestować
eliza3 12:54, 12 paź 2014

Sebek, z dużą przyjemnością obejrzałam Twoje fotki.
Pięknie pokazałeś ogród w jesiennej szacie, masz dobre oko...
Pozdrawiam.
Sebek 14:59, 12 paź 2014

eliza3 napisał(a)
Sebek, z dużą przyjemnością obejrzałam Twoje fotki.
Pięknie pokazałeś ogród w jesiennej szacie, masz dobre oko...
Pozdrawiam.

Miłe jest to co piszesz Moje oczy po przyjeździe do Katowic mocno są teraz zmęczone, ale chociaż tym razem dojechałem bez "przygód"...

Pozdrawiam i spadam do obowiązków, bo jak teraz nie zacznę to nocy mi braknie...