Roślin na pewno przybędzie, mój ogród ma 4 lata, więc na rabatach jest już gęsto Za gęsto, ale lubię tak Winobluszcz pasowalby mi na siatkę ogrodzeniowa, ale bojam się jego wzrostu
Masz zielone ręce, wiec na pewno się przyjmą Ja dziś rozsadzilem hostę jedną i też jej wyciąłem liście
A do widoków raczej nie wracam, fotki jesienne robie na bieżąco i zostawiam tylko te wgrane zdjęcia Za to tulipany mam ujęte w kadrach kilka tysięcy razy A potem wybieram kilkadziesiąt, by wgrać je zimą lub nawet nie
Teraz oczy biegną głównie w stronę traw - jak dobrze, że dzięki ogrodowisku je polubiłem, bo bym już nie miał co pokazywać Dlaczego ja dwa lata się do nich przekonywałem - chyba miałem japonki na oczach
Oglądasz? Bo ja teraz TV właściwie w ogóle nie oglądam (może za chwilę ).
A fotografem nigdy siebie nie nazwałem i chyba tego nie zrobię - choć często śmieszy mnie jak znajomi zakładają na Fb strony "Jan Kowalski photography" albo coś w tym stylu - a lepsze zdjęcia to ja w legitymacji mam
No nie wiem czemu przestaliście ( no dobra wiem - bo napisałaś ), ale zapraszam szybko, bo liście lecą i lecą i za chwilę ich nie będzie Na szczęście idąc do autka w Katowicach zawsze mijam drzewa i sobie butami napastuję liście, by szeleszczały - hortiterapia jesienna
A skoro nieletnia jest pełnoletnia (wszystkiego najlepszego dla niej tak w ogóle ) to musicie stworzyć nową tradycję - albo chociaż odnowić starą
Lubieżnie nieskromnie napiszę, że też mi się niektóre podobają Było dzisiaj świetne światło i jeszcze mgła - latałem po ogrodzie w kapciach, bo szkoda mi było czasu na ubieranie butów - jeszcze bym przegapił takie fajne momenty
Koniec - jeśli się mi uda to Was poodwiedzam, ale jutro będę intensywnie działać nad zadaniami i prezentacjami, więc mogę być nieczasowy - jak dziś... I tak cud, że zdążyłem wszystko wykosić, poskubać chwasty i surfinie, pozamiatać bruki, posprzątać dom i jeszcze ogarnąć 3 tury gości w międzyczasie...