Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:09, 12 paź 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Witam się oficjalnie zwiedziłam, cudne zdjęcia, o zawilcach mogę się wypowiedzieć Mam je kilka ładnych lat, faktycznie rozsiewają się bardzo, na zimę nie przykrywam, nie kopczykuję, nic zupełnie z nimi nie robię i rosną jak zaczarowane Generalnie u mnie są samoobsługowe

Dobrze wiedzieć, bo w takie rośliny będę inwestować
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:08, 12 paź 2014

Do góry
lew_ogrodowy napisał(a)
Piękne światło miałeś do zdjęć, u mnie pochmurno, całe niebo zasnute. Urzekający masz ogród o każdej porze roku, jak i widok poza ogrodem. Uwielbiam góry, pagórki, nie lubię płaskich przestrzeni. Ja mimo, że mieszkam na nizinach, to akurat w mojej wsi są wzgórza, a na nich las. Też dziś porobiłam trochę zdjęć, u mnie nie widać jesieni, bo nie mam tylu roślin. Lol Hosty jeszcze w normalnym kolorze, hortki też jakoś mało jesienne, może berberys trochę traci to bordo na rzecz czerwieni. Jedynie "dzikie wino" nie zawodzi i prezentuje festiwal kolorów.

Roślin na pewno przybędzie, mój ogród ma 4 lata, więc na rabatach jest już gęsto Za gęsto, ale lubię tak Winobluszcz pasowalby mi na siatkę ogrodzeniowa, ale bojam się jego wzrostu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:06, 12 paź 2014

Do góry
marzena napisał(a)
bardzo ładne zdjęcia i świetne klimaty jesienne
widzę wysokie cyprysiki groszkowe Filifera Aurea Nana, ale ja swoje posadzone w ubiegłym roku mam zamiar ciąć i utrzymać niewysokie, mam nadzieję, ze uda mi sie utrzymać je ' w ryzach'...

One szybko nie rosną, także z pewnością Ci się uda Ja swoich nie tnę, bo lubię je takie potargane
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:04, 12 paź 2014

Do góry
I ja jestem zachwycony ogrodem, stworzylas Danusiu istną perelkę

A naklejkę tez mam i zawsze się do niej uśmiecham jak wsiadam do auta
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:54, 11 paź 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Hmmm.. to może ciachnę liście tym roślinkom i niech siedzą sobie spokojnie do wiosny.

Tulipany... kilka tysięcy razy...
Czy to się leczy?

Teraz i tak z nich pożytku nie ma, więc ciachaj

Mam nadzieję, że tego się nie leczy, bo limit niepotrzebnych wydatków mam przekroczony... A to taka fajna choroba
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:52, 11 paź 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękne fotki, piękny ogród i piękna letnia pogoda Pozdrówka

Poranek był mglisty, ale potem prawie lato Nawet znalazłem minutę, by usiąść na huśtawce i stwierdzić co jeszcze musze zrobić Macham!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:50, 11 paź 2014

Do góry
Ozz napisał(a)
Trawy o tej porze jednak bezcenne w ogrodzie... ładnie ująłeś ,,tancerzy"

W przyszłym roku chyba będę mieć trawy również w donicach, bo przynajmniej nie zawiodą Od maja do marca są ładne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:48, 11 paź 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sebek latajacy w kapciach po ogrodzie...bezcenny widok Efekty latania na fajnych fotkach.

Dziękuję Danusiu, za pochwałę 8 a to, że mimo tylu zajęć znajdujesz czas na mój wątek Pozdrawiam i budzik mam nastawiony, by na Maję się nie spóźnić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:45, 11 paź 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Na pięknie zrobionych zdjęciach nawet pęcherznica wygląda zjawiskowo. Fajnie się wraca do takich widoków, prawda?

Sebastian... nie wiem, co zrobiłam źle, ale dzisiaj zauważyłam, że astry od Ciebie zaczęły więdnąć... Do wczoraj pięknie stały na baczność, ale postanowiły jednak, że w tym roku dłużej nie mają zamiaru ładnie wyglądać... Mam nadzieję, że uznały, że warto pójść w korzeń To samo podejrzewam u barwinka i bodziszka. Liście uschły... Podlewam i liczę na przyszły rok

Masz zielone ręce, wiec na pewno się przyjmą Ja dziś rozsadzilem hostę jedną i też jej wyciąłem liście

A do widoków raczej nie wracam, fotki jesienne robie na bieżąco i zostawiam tylko te wgrane zdjęcia Za to tulipany mam ujęte w kadrach kilka tysięcy razy A potem wybieram kilkadziesiąt, by wgrać je zimą lub nawet nie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:41, 11 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
spokojnie dogonią pod biurem dosadzaliśmy thuje w takiej luce która powstała po wybrzeniu budynku, różnica była tak na oko ok 60cm, po półtorej roku nie widać różnicy
piękne foteczki...

U mnie różnica to co nnajmniej 2 metry 60 cm Także trochę im to jeszcze zajmie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:40, 11 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebciu widzę że doładowałeś dzisiaj akumulatorki w ogródku Piekna jesień u Cicbie a ogrod zachwyca. Macham wypoczęta po lataniu z lopoatą po ogrodzie

Naładowane Choć pewnie w poniedziałek znów będą na wyczerpaniu Lecę oglądać za chwile Twoje zmagania z lopatą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:21, 11 paź 2014

Do góry
Sebek latajacy w kapciach po ogrodzie...bezcenny widok Efekty latania na fajnych fotkach.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:03, 11 paź 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Śliczne zdjęcia , te z trawkami najbardziej.

Teraz oczy biegną głównie w stronę traw - jak dobrze, że dzięki ogrodowisku je polubiłem, bo bym już nie miał co pokazywać Dlaczego ja dwa lata się do nich przekonywałem - chyba miałem japonki na oczach

Pozdrawiam Bogdziu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:01, 11 paź 2014

Do góry
Olili napisał(a)
Chadzałam sobie troszkę po Twoim ogrodzie, bo pięknie masz, pozdrawiam.

Z łódzkiego trochę daleko na ten spacer miałaś, więc baaardzo dziękuję za ten trud Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:00, 11 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jakie modelko co jedna lepsza niz w Top Model piekne modelki i utalentowany fotograf

Pieknie

Oglądasz? Bo ja teraz TV właściwie w ogóle nie oglądam (może za chwilę ).

A fotografem nigdy siebie nie nazwałem i chyba tego nie zrobię - choć często śmieszy mnie jak znajomi zakładają na Fb strony "Jan Kowalski photography" albo coś w tym stylu - a lepsze zdjęcia to ja w legitymacji mam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:57, 11 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Na fotki i czytanie przjdę później - bo jak zacznę oglądać to swoje z wrażenia wgram dopiero za tydzień

Lece do Ciebie, widziłam ruch, pewnie fotki som
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:53, 11 paź 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
dziękuję za Glamis ... ależ ona piękniusia ...

pajęczynki i spektakl i ten własny i ten zapożyczony prawdziwie jesienny ... pamiętam, ze onegdaj mieliśmy taką tradycję podziwiania jesieni w Beskidzie Wyspowym ... niewiarygodna rozpusta barw ... dlaczego przestaliśmy ??? ... a Nieletnia zaczęła nam przekierowywać plany ... stworzyła nową tradycję "masz plan na wyjazd no to ja mam anginę " ...

ale ona właśnie się upełnoletniła ... ...

No nie wiem czemu przestaliście ( no dobra wiem - bo napisałaś ), ale zapraszam szybko, bo liście lecą i lecą i za chwilę ich nie będzie Na szczęście idąc do autka w Katowicach zawsze mijam drzewa i sobie butami napastuję liście, by szeleszczały - hortiterapia jesienna
A skoro nieletnia jest pełnoletnia (wszystkiego najlepszego dla niej tak w ogóle ) to musicie stworzyć nową tradycję - albo chociaż odnowić starą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:50, 11 paź 2014

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Sebku super u Ciebie.

Zawsze powtarzam, że może być lepiej Dziś już obmyślałem, które trawki pójdą pod nóż do dzielenia - będzie fajniej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:48, 11 paź 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
niezłe fotki

Lubieżnie nieskromnie napiszę, że też mi się niektóre podobają Było dzisiaj świetne światło i jeszcze mgła - latałem po ogrodzie w kapciach, bo szkoda mi było czasu na ubieranie butów - jeszcze bym przegapił takie fajne momenty
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:46, 11 paź 2014

Do góry

Koniec - jeśli się mi uda to Was poodwiedzam, ale jutro będę intensywnie działać nad zadaniami i prezentacjami, więc mogę być nieczasowy - jak dziś... I tak cud, że zdążyłem wszystko wykosić, poskubać chwasty i surfinie, pozamiatać bruki, posprzątać dom i jeszcze ogarnąć 3 tury gości w międzyczasie...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies