Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Bogdzia 20:45, 11 paź 2014

Śliczne zdjęcia , te z trawkami najbardziej.
Sebek 20:46, 11 paź 2014

Koniec - jeśli się mi uda to Was poodwiedzam, ale jutro będę intensywnie działać nad zadaniami i prezentacjami, więc mogę być nieczasowy - jak dziś... I tak cud, że zdążyłem wszystko wykosić, poskubać chwasty i surfinie, pozamiatać bruki, posprzątać dom i jeszcze ogarnąć 3 tury gości w międzyczasie...
Sebek 20:48, 11 paź 2014

Kondzio napisał(a)
niezłe fotki

Lubieżnie nieskromnie napiszę, że też mi się niektóre podobają Było dzisiaj świetne światło i jeszcze mgła - latałem po ogrodzie w kapciach, bo szkoda mi było czasu na ubieranie butów - jeszcze bym przegapił takie fajne momenty
Sebek 20:50, 11 paź 2014

Lukasz2013 napisał(a)
Sebku super u Ciebie.

Zawsze powtarzam, że może być lepiej Dziś już obmyślałem, które trawki pójdą pod nóż do dzielenia - będzie fajniej
Sebek 20:53, 11 paź 2014

Konstancja30 napisał(a)
dziękuję za Glamis ... ależ ona piękniusia ...

pajęczynki i spektakl i ten własny i ten zapożyczony prawdziwie jesienny ... pamiętam, ze onegdaj mieliśmy taką tradycję podziwiania jesieni w Beskidzie Wyspowym ... niewiarygodna rozpusta barw ... dlaczego przestaliśmy ??? ... a Nieletnia zaczęła nam przekierowywać plany ... stworzyła nową tradycję "masz plan na wyjazd no to ja mam anginę " ...

ale ona właśnie się upełnoletniła ... ...

No nie wiem czemu przestaliście ( no dobra wiem - bo napisałaś ), ale zapraszam szybko, bo liście lecą i lecą i za chwilę ich nie będzie Na szczęście idąc do autka w Katowicach zawsze mijam drzewa i sobie butami napastuję liście, by szeleszczały - hortiterapia jesienna
A skoro nieletnia jest pełnoletnia (wszystkiego najlepszego dla niej tak w ogóle ) to musicie stworzyć nową tradycję - albo chociaż odnowić starą
Sebek 21:00, 11 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Jakie modelko co jedna lepsza niz w Top Model piekne modelki i utalentowany fotograf

Pieknie

Oglądasz? Bo ja teraz TV właściwie w ogóle nie oglądam (może za chwilę ).

A fotografem nigdy siebie nie nazwałem i chyba tego nie zrobię - choć często śmieszy mnie jak znajomi zakładają na Fb strony "Jan Kowalski photography" albo coś w tym stylu - a lepsze zdjęcia to ja w legitymacji mam
Sebek 21:01, 11 paź 2014

Olili napisał(a)
Chadzałam sobie troszkę po Twoim ogrodzie, bo pięknie masz, pozdrawiam.

Z łódzkiego trochę daleko na ten spacer miałaś, więc baaardzo dziękuję za ten trud Pozdrawiam
Sebek 21:03, 11 paź 2014

Bogdzia napisał(a)
Śliczne zdjęcia , te z trawkami najbardziej.

Teraz oczy biegną głównie w stronę traw - jak dobrze, że dzięki ogrodowisku je polubiłem, bo bym już nie miał co pokazywać Dlaczego ja dwa lata się do nich przekonywałem - chyba miałem japonki na oczach

Pozdrawiam Bogdziu
Madzenka 21:08, 11 paź 2014

Sebciu widzę że doładowałeś dzisiaj akumulatorki w ogródku Piekna jesień u Cicbie a ogrod zachwyca. Macham wypoczęta po lataniu z lopoatą po ogrodzie
ana_art 21:10, 11 paź 2014

spokojnie dogonią pod biurem dosadzaliśmy thuje w takiej luce która powstała po wybrzeniu budynku, różnica była tak na oko ok 60cm, po półtorej roku nie widać różnicy
piękne foteczki...