Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Zielona 21:25, 11 paź 2014

Na pięknie zrobionych zdjęciach nawet pęcherznica wygląda zjawiskowo. Fajnie się wraca do takich widoków, prawda?

Sebastian... nie wiem, co zrobiłam źle, ale dzisiaj zauważyłam, że astry od Ciebie zaczęły więdnąć... Do wczoraj pięknie stały na baczność, ale postanowiły jednak, że w tym roku dłużej nie mają zamiaru ładnie wyglądać... Mam nadzieję, że uznały, że warto pójść w korzeń To samo podejrzewam u barwinka i bodziszka. Liście uschły... Podlewam i liczę na przyszły rok
Gardenarium 22:21, 11 paź 2014

Sebek latajacy w kapciach po ogrodzie...bezcenny widok Efekty latania na fajnych fotkach.

Instagram Ogrodowiska
Ozz 22:38, 11 paź 2014

Trawy o tej porze jednak bezcenne w ogrodzie... ładnie ująłeś ,,tancerzy"
Sebek 22:40, 11 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebciu widzę że doładowałeś dzisiaj akumulatorki w ogródku Piekna jesień u Cicbie a ogrod zachwyca. Macham wypoczęta po lataniu z lopoatą po ogrodzie

Naładowane Choć pewnie w poniedziałek znów będą na wyczerpaniu Lecę oglądać za chwile Twoje zmagania z lopatą
Sebek 22:41, 11 paź 2014

ana_art napisał(a)
spokojnie dogonią pod biurem dosadzaliśmy thuje w takiej luce która powstała po wybrzeniu budynku, różnica była tak na oko ok 60cm, po półtorej roku nie widać różnicy
piękne foteczki...

U mnie różnica to co nnajmniej 2 metry 60 cm Także trochę im to jeszcze zajmie
Sebek 22:45, 11 paź 2014

Zielona napisał(a)
Na pięknie zrobionych zdjęciach nawet pęcherznica wygląda zjawiskowo. Fajnie się wraca do takich widoków, prawda?

Sebastian... nie wiem, co zrobiłam źle, ale dzisiaj zauważyłam, że astry od Ciebie zaczęły więdnąć... Do wczoraj pięknie stały na baczność, ale postanowiły jednak, że w tym roku dłużej nie mają zamiaru ładnie wyglądać... Mam nadzieję, że uznały, że warto pójść w korzeń To samo podejrzewam u barwinka i bodziszka. Liście uschły... Podlewam i liczę na przyszły rok

Masz zielone ręce, wiec na pewno się przyjmą Ja dziś rozsadzilem hostę jedną i też jej wyciąłem liście

A do widoków raczej nie wracam, fotki jesienne robie na bieżąco i zostawiam tylko te wgrane zdjęcia Za to tulipany mam ujęte w kadrach kilka tysięcy razy A potem wybieram kilkadziesiąt, by wgrać je zimą lub nawet nie
malgorzata_s... 22:46, 11 paź 2014

Piękne fotki, piękny ogród i piękna letnia pogoda Pozdrówka
Sebek 22:48, 11 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
Sebek latajacy w kapciach po ogrodzie...bezcenny widok Efekty latania na fajnych fotkach.

Dziękuję Danusiu, za pochwałę 8 a to, że mimo tylu zajęć znajdujesz czas na mój wątek Pozdrawiam i budzik mam nastawiony, by na Maję się nie spóźnić
Zielona 22:49, 11 paź 2014

Hmmm.. to może ciachnę liście tym roślinkom i niech siedzą sobie spokojnie do wiosny.

Tulipany... kilka tysięcy razy...
Czy to się leczy?
Sebek 22:50, 11 paź 2014

Ozz napisał(a)
Trawy o tej porze jednak bezcenne w ogrodzie... ładnie ująłeś ,,tancerzy"

W przyszłym roku chyba będę mieć trawy również w donicach, bo przynajmniej nie zawiodą Od maja do marca są ładne