Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ice dance"

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 21:36, 09 wrz 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Spaceruję z kubkiem kawy w dłoni.... ścieżki leśne będą cudowne.. szkoda, że więcej Ci Ice Dance nie uskubałam.. ale może będzie jeszcze okazja .. Rok trawa stoi, a potem już szaleje.

No myslę że okazja jeszcze nie jedna będzie bo od Ciebie człowiek się uzależnia
W końcu ten pomysł jak i pomysł z trawami przy ławce mam od Ciebie
Małymi kroczkami do celu... 21:02, 09 wrz 2015

Do góry
paulina_ns napisał(a)
I jeszcze jedno pytanie oto spis roślin posadzonych tego roku, które z nich muszą zostać okryte na zimę:
- Hortensja vanille fraise,
- rozplenica hameln,
- rozchodnik,
- Kostrzewa sina,
- Hortensje Limelight,
- Miskant Ml,
- turzyca ' ice dance'
- Turzyca amazon mist,
- Turzyca Buchanana,
- Lawenda,
- Tawuła,
- Miskant gracillimus,
- Jeżówki,
I chyba tyle.

Rozchodnik, kostrzewa, ML, lawenda, tawułki miałam teraz pierwszą zimę nie okrywałam i nic im nie było, ale zima była delikatna
Małymi kroczkami do celu... 20:55, 09 wrz 2015

Do góry
I jeszcze jedno pytanie oto spis roślin posadzonych tego roku, które z nich muszą zostać okryte na zimę:
- Hortensja vanille fraise,
- rozplenica hameln,
- rozchodnik,
- Kostrzewa sina,
- Hortensje Limelight,
- Miskant Ml,
- turzyca ' ice dance'
- Turzyca amazon mist,
- Turzyca Buchanana,
- Lawenda,
- Tawuła,
- Miskant gracillimus,
- Jeżówki,
I chyba tyle.
Trudny teren - dużo pracy! 11:50, 09 wrz 2015

Do góry
Porobiłam troszkę porzadku na grzadkach i musiałam podzielić jedna zurawke bo okazało się, że dziki jednak ja porozrywały tak więc mam Ciutkę powiększona rabatę i Ice Dance zyskało dwie nowe koleżanki

Bergenie czekają w doniczkach na nowe stanowisko
Z południa Polski - ogród Marzeny 20:53, 08 wrz 2015

Do góry
Marzenko co tak u Ciebie cichutko? Byłam wczoraj w Parku M i były jeszcze ' ice dance' jakbyś chciała,zaraz przy wejściu po prawej stronie na tym stoliku. Pozdrawiam.
Małymi kroczkami do celu... 18:50, 08 wrz 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Tu masz u Kasik rozchodniki z żurawkami

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/95/958135/original.JPG

Fiu,fiu ładniutko,ale z ice dance wyglądają cudnie...
Mazury moja miłość - zakładamy ogród 15:57, 08 wrz 2015

Do góry
Trawki to na moje oko Carex Ice Dance
Małymi kroczkami do celu... 15:33, 08 wrz 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie jest ice dance przed rozchodnikami na rabacie z hortkami. Żurawki bordowe ładnie z nimi wyglądają

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/95/951771/original.jpg

Nawet żurawka bordowa wystaje Twoje bardziej z przodu będą.

Małgosiu ja nie wiem jak Ty to robisz,że tak cudnie masz...wszystko dopracowane, pięknie wkomponowane, połączone ze sobą ahhhh...
Małymi kroczkami do celu... 15:14, 08 wrz 2015

Do góry
U mnie jest ice dance przed rozchodnikami na rabacie z hortkami. Żurawki bordowe ładnie z nimi wyglądają

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/95/951771/original.jpg

Nawet żurawka bordowa wystaje Twoje bardziej z przodu będą.
Małymi kroczkami do celu... 14:13, 08 wrz 2015

Do góry
paulina_ns napisał(a)

Mirellko myślałam o ice dance mam jej 10 szt w przechowalniku, tyle tylko czy ono dobrze będzie wyglądało za obwódka z żurawek,a przed rozchodnikami?

Nie będzie dobrze wyglądało moim zdaniem, albo żurawki, albo Ice Dance
Małymi kroczkami do celu... 14:11, 08 wrz 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)

Paulinka to jest dobre zestawienie, bo też takie mam Pamiętaj, że rozchodniki i rozplenice bardzo późno startują, więc będzie tam pusto. Ja się zastanawiam co tam dosadzić, albo dosadzać sezonowego, żeby łyso nie było.
Jak zmieścisz to możesz przed dać władnie Ice Dance to już coś będzie

Zastanów się co by tam dosadzać, ja myślę, że jednak sezonowe. Cała zima na myślenie. Może coś wspólnie wymyślimy i zrobimy tak samo

Mirellko myślałam o ice dance mam jej 10 szt w przechowalniku, tyle tylko czy ono dobrze będzie wyglądało za obwódka z żurawek,a przed rozchodnikami?
Małymi kroczkami do celu... 13:52, 08 wrz 2015

Do góry
paulina_ns napisał(a)

Mirellko no niestety musisz się teraz liczyć przedszkole = choroby, mój jak poszedł większość w domu w pierwszym roku spędził, co chwilę coś przynosił do domu, zaczynało się od niego, później młodszy,a na samym końcu ja. Teraz tydzień chodzi,a już mi pokaszluja..

Co do lini rabat nie będę ich już ruszać, podoba mi się tak jak jest. Dalszą część zrobię mniej cycowata i będzie

Postanowiłam,że dołożę do tej rabaty z przodu właśnie rozchodniki, wyrzuce z tamtąd cyprysiki na ich miejsce dam Rozplenice i myślę,że będzie ładniutko

Ps. Ładna ta rozplenica co mi napisałaś będzie albo ta albo ta co Małgosia zaproponowała, zobaczymy która uda mi się dostać.

Paulinka to jest dobre zestawienie, bo też takie mam Pamiętaj, że rozchodniki i rozplenice bardzo późno startują, więc będzie tam pusto. Ja się zastanawiam co tam dosadzić, albo dosadzać sezonowego, żeby łyso nie było.
Jak zmieścisz to możesz przed dać władnie Ice Dance to już coś będzie

Zastanów się co by tam dosadzać, ja myślę, że jednak sezonowe. Cała zima na myślenie. Może coś wspólnie wymyślimy i zrobimy tak samo
Małymi kroczkami do celu... 11:51, 08 wrz 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Paulinka dwa dni mnie nie było, a tu tyle stron do nadrobienia.
Kubuś po pierwszym tygodniu w przedszkolu już chory i teraz się kuruje w domu, a w niedziele na wakacje mamy jechać. Odbiliśmy się finansowo i czasu więcej, więc wyjazd dopiero teraz.

Paulinka zmiany u Ciebie na rabacie idą w dobrym kierunku. Nie wiem co postanowiłaś z trawą Ice Dance? Moim zdaniem fajnie by było ją dać jako obwódkę

Linie rabat cycate - eeeee no, ale chyba teraz nie będziesz tego poprawiała? Zawsze jest coś nie tak, ale to źle nie wygląda - fajnie cycate rabaty U mnie też dziewczyny radziły poprawiać, poszerzać, zmieniać kształt, ale nie dałam się na to, trudno jest jak jest.

Zastanawiałaś się nad innymi rozplenicami i rozchodnikami. A może rozplenicę Rubrum - fajna jest taka bordowa i do niej np. białe rozchodniki dla kontrastu, albo rozchodniki czerwoniste?

Mirellko no niestety musisz się teraz liczyć przedszkole = choroby, mój jak poszedł większość w domu w pierwszym roku spędził, co chwilę coś przynosił do domu, zaczynało się od niego, później młodszy,a na samym końcu ja. Teraz tydzień chodzi,a już mi pokaszluja..

Co do lini rabat nie będę ich już ruszać, podoba mi się tak jak jest. Dalszą część zrobię mniej cycowata i będzie

Postanowiłam,że dołożę do tej rabaty z przodu właśnie rozchodniki, wyrzuce z tamtąd cyprysiki na ich miejsce dam Rozplenice i myślę,że będzie ładniutko

Ps. Ładna ta rozplenica co mi napisałaś będzie albo ta albo ta co Małgosia zaproponowała, zobaczymy która uda mi się dostać.
Małymi kroczkami do celu... 10:22, 08 wrz 2015

Do góry
Paulinka dwa dni mnie nie było, a tu tyle stron do nadrobienia.
Kubuś po pierwszym tygodniu w przedszkolu już chory i teraz się kuruje w domu, a w niedziele na wakacje mamy jechać. Odbiliśmy się finansowo i czasu więcej, więc wyjazd dopiero teraz.

Paulinka zmiany u Ciebie na rabacie idą w dobrym kierunku. Nie wiem co postanowiłaś z trawą Ice Dance? Moim zdaniem fajnie by było ją dać jako obwódkę

Linie rabat cycate - eeeee no, ale chyba teraz nie będziesz tego poprawiała? Zawsze jest coś nie tak, ale to źle nie wygląda - fajnie cycate rabaty U mnie też dziewczyny radziły poprawiać, poszerzać, zmieniać kształt, ale nie dałam się na to, trudno jest jak jest.

Zastanawiałaś się nad innymi rozplenicami i rozchodnikami. A może rozplenicę Rubrum - fajna jest taka bordowa i do niej np. białe rozchodniki dla kontrastu, albo rozchodniki czerwoniste?

Ogród Małej Mi - sezon 2015 16:10, 07 wrz 2015

Do góry
kasiek napisał(a)
U mnie jarzębiny tez sie uginają od owoców
Posadziłam tak samo trawki od Ciebie i Katki (Ice Dance) jak Ty w swojej alei Konstancji, juz nie mogę sie doczekać takiego efektu jak u Ciebie

ID rok stoją w miejscu, a potem jak szalone... doczekasz się... jak świat nie zwariuje, bo przerażenie ogarnia patrząc na to wszytko... jakiś horror.

Dalia Pulp Fiction
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 13:04, 07 wrz 2015

Do góry
Spaceruję z kubkiem kawy w dłoni.... ścieżki leśne będą cudowne.. szkoda, że więcej Ci Ice Dance nie uskubałam.. ale może będzie jeszcze okazja .. Rok trawa stoi, a potem już szaleje.
Ogród Małej Mi - sezon 2015 09:49, 07 wrz 2015

Do góry
U mnie jarzębiny tez sie uginają od owoców
Posadziłam tak samo trawki od Ciebie i Katki (Ice Dance) jak Ty w swojej alei Konstancji, juz nie mogę sie doczekać takiego efektu jak u Ciebie
Mazury moja miłość - zakładamy ogród 08:58, 07 wrz 2015

Do góry
super zakupki

ja tam do końca też nie jestem wiarygodna, bo sama się dopiero uczę, ale ta trawka z jasnymi brzegami na carexa Ice Dance mi wygląda ale niech się może mądrzejsza głowa wypowie

miłego tygodnia
Ogród Anety 08:50, 07 wrz 2015

Do góry

Za turzyca włosista a przed kulami Miskant Apache, a za kostrzewą siną a przed Zebrinusem nieopisana Turzyca Ice Dance.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:05, 06 wrz 2015

Do góry
Dalej zdjęcia

Ptasie łapki z Ice Dance

Skalniak zniknie w momencie kiedy wymyślę co zrobić z tą masą rojników, które obecnie nie są na czasie, a mnie mój skalniak wybitnie już irytuje
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies