Kasiu trawki kupowane w zeszlym roku jescze z serii nn ale dziewczyny z pewnoscia rozszyfruja polecam ładnie przezimowaly , podobna pokrojem do ice dance tylko nie taka sztywna
Rozplenice te bardzo duze kupowalam jako miskanty i nawet jak jeszcze była u mnie Edytka nie kwitly i marudzilam ze chyba je wywale bo nie wiem co to. Edyta stawiala na rozplenice i sa to chyba w nazwie musi miec gigant ...widzialam podobna u Marzenki a ta cickowata rozplenica to ....Pennisetum villosum ...ciekawe czy przezimuje bo miejsce troche wygwizdowo.
Ale ślicznie masz Paskudo!!!! Dopiero teraz takie foty? Pieknie, a jakie czuprynki poczochrane!
Na nornice Nornix, teraz, niebieskie granulki. Uciac butelke plastikowa z dwóch stron. Połozyc w ogrodzie, do srodka niebieskie granulki w rekawicach!!! One robia zapasy na zime i znoszą do nor. Sama bede tak robiła...chyba. Bo od kiedy mam nornice, nie mam opuchlaków. Rozdarta jestem decyzyjnie co wolę
Jolu czapki z głów... matko ja pamiętam jak dopiero rabaty na górkach były, a teraz tak cudnie wszystko skomponowane, a ten trawnik... ja nie wieżę malowany jest jak nic Na prawdę ogromnie mi się podoba i nie wiem co jeszcze powiedzieć.