Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 10:56, 15 wrz 2015

nicol21 napisał(a)
Swienie Twój ogród się prezentuje!!Berry prezentuje się super i fajnie podkreśla rabatę. Hortek pozazdrościć, rozchodników i traw również. Świetnie jest!!

Tymi hortek nie zazdrość, bo twoje piekne są, widziałami trawy też widziałam wogóle zabuszowana jesteś
Dzięki i pozdrawiam
Jana 22:12, 15 wrz 2015

pięknie
amelia_b 22:26, 17 wrz 2015

Ja to w sumie nic nowego Ci Dorotko nie napiszę super, czyż byś pod grujecznikiem nową rabatkę zrobiła, bo taka świeżutka? Mój grujecznika gorzej spalony, ale dwa liście wypuścił to wiem że żyje
dorciabe 10:34, 18 wrz 2015

Jana napisał(a)
pięknie

Bardzo dziękuje
dorciabe 10:45, 18 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Ja to w sumie nic nowego Ci Dorotko nie napiszę super, czyż byś pod grujecznikiem nową rabatkę zrobiła, bo taka świeżutka? Mój grujecznika gorzej spalony, ale dwa liście wypuścił to wiem że żyje

Rabata pod grujecznikiem tworzona była w czerwcu, po zakupie grujecznika. Tylko tam zmiany ciągłe są
Rosną tam Vanilki, więc chciałam zmałpować od Any i dać rozchodniki i żurawki. Jak rozchodniki zakwitły, to odazało się że nie są rózowe tylko białe i cały plan na marne. W tym momencie to taki przechowalnik trochę wyszedł dałam tam Ice dance, jarzmiankę i żurawki. Sesleria posadzona, aby masy nabrała,a potem się zobaczy Jarzmianki też porażka, bo miały być bladoróżowe, a są bialuśkie. Jak kupię ładne rozchodniki, to chętnie wróce do pierwotnego planu
A grujecznik przypalony, chociaż nie roścnie w pełnym słońcu, ale żyje
pozdrawiam

Aneta1309 21:30, 18 wrz 2015

Dorciu a pamiętasz może gdzie kupowałaś te białe rozchodniki? Ja dzisiaj wysłała eMa na obchód po szkółkach i nie znalazł ciekawe czy ich serio nie było czy nie chciał ich znależć
U mnie różowe takie zwykłe zajrzyj jak Ci pasują to mogę cosik kopnąć
nicol21 13:44, 19 wrz 2015

Przyszłam z nadzieją, że jak już dobrze wyzdrowiałaś to jakieś foteczki dorzucisz z wczesnej jesieni w Twoim ogrodzie a tutaj nic.... no to podrowienia zostawiam!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
dorciabe 18:32, 26 wrz 2015

Aneta1309 napisał(a)
Dorciu a pamiętasz może gdzie kupowałaś te białe rozchodniki? Ja dzisiaj wysłała eMa na obchód po szkółkach i nie znalazł ciekawe czy ich serio nie było czy nie chciał ich znależć
U mnie różowe takie zwykłe zajrzyj jak Ci pasują to mogę cosik kopnąć

Anetko moje rozchodniki kupiłam w świdniku u śnieżków. Miały być różowe, a tu taka zamiana jak bym chciała białe to pewnie bym nie znalazła....
dorciabe 18:34, 26 wrz 2015

nicol21 napisał(a)
Przyszłam z nadzieją, że jak już dobrze wyzdrowiałaś to jakieś foteczki dorzucisz z wczesnej jesieni w Twoim ogrodzie a tutaj nic.... no to podrowienia zostawiam!!

Ja juz zapomniałam o chorobie i oby tak dalej

leje codziennie i jakiś nie chce się z aparatem wyłazić, ale obiecuję poprawę
dorciabe 14:26, 27 wrz 2015

Przez płot podglądane