ja szuka taniego rozwiązania, bo można zbankrutować na taki wielki parking
no i żeby całkiem zakostkowane nie było a coś jeszcze zielonego zostało
ale akurat zupełnie nie zgłębiałam tematu tych ażurowych płyt
Też racja. Tylko wtedy jeszcze problem szarych płyt. One u mni e nie pasują. Mimo, za mi się bardzo podobają, to bazą jest żółty i obrzeża brązowe (bordo). Może płyty w brązie można dostać? Jak by to wyglądało ?
Ha ha ha. To samo u mnie. Mój Mąż niespotykanie spokojny człowiek, po kolejnej delikatnej sugestii że wolałabym coś z korzonkami nie wytrzymał i mówi: Zrozum, ja lubię Ci kupować kwiaty! Ja, nie odpuszczając: też lubię jak mi je kupujesz ale spójrz na to z ekonomicznego punktu widzenia.
Więc jak urodziłam drugiego Synka zapytał czy ma przyjść do szpitala z drzewkiem
Malgos, teraz z telefonu pisze, wiec jutro zerkne, bo fotki się słabo otwierają. Jest jeszcze problem: węgiel kontra jasna kostka albo żwirek.
A tej ażurowej kostki Danusia nie polecała.
Wow dużo tej kostki. A sam wjazd , ile by wyszedł? A parking myślałam też ze zwirku i może tylko 2-3 m szeroki, albo trawa, ale z płytkami betonowymi poprzecznie ułożonymi ?
Malgosiu, popracowałam nad moim planem, jak masz chęć, to zajrzyj i powiedz, czy to ma sens. Jako kontynuacja tego, co mam , powinny być dalej linie proste, delikatne łuki i koła.
Widzę Małgosiu, że czuwasz, miło mi. Trochę pokombinowałam z moim planem - nie jestem dobra w paincie, ale wyszło mi coś, zawsze jakiś pomysł jest. Niestety w tym tygodniu nie będę miała czasu - jutro i pojutrze czas spędzam z M (25 lat pożycia małżeńskiego), potem będę przygotowywać sobotnie przyjęcie. Na O. będę zaglądać, ale bez pisania.
Jak by co, umieszczam moje kombinacje, czekam na opinie.
Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, bo w tym tygodniu czasu mieć nie będę. Na ogród to już wcale, więc szybko przeleciałam po ostatnich stronach i macham.
Łuki, popracowałam nad moim planem, jak masz chęć, to zajrzyj i powiedz, czy to ma sens. Jako kontynuacja tego, co mam , powinny być dalej linie proste, delikatne łuki i koła. (żółty, to żwirek)