Każda giełda jest atrakcyjna. Az tak stałych bywalców tej akurat giełdy u nas nie ma, warszawska czy wrocławska owszem. Na pewno pojedź, popytaj, oni sprowadzają to, na co jest zapotrzebowanie.
Ja mam w cieniu i kiepsko się mają te pod tulipanowcem, będę pewnie wyrzucać i wymieniać, w każdym razie gałęzie im zamierają, więc nie powiem ci uprawiaj w cieniu bo jest ok. Pewnie że szkoda, ale nie ma rady. To roślina iglasta wybitnie światłolubna.
Jeśli chcesz sadzonkować patyki, to nie tnij teraz, bo jak mróz przyjdzie to może z rozmnażania nic nie wyjść, a jak tylko ciąć, to tnij w zasadzie teraz już nie ma znaczenia. Ja jeszcze nie tnę, bo chcę patyki wsadzić.
Nie podobają mi się te świerki, są bardzo słabej jakości, wąskie, rachityczne, może za kilka lat jakoś zarosną. Nie wiem czym się kierowałeś że je kupiłeś, mnie klient by pogonił precz z takim towarem. Cięcie nie bardzo pomoże bo świerk ma konkretny przewodnik.
Źle są posadzone, bo w trawniku, tak się nie robi.
Nie sprzedaję bo szwankują dostawy, nie ma sensu mieć wtedy gdy nie są potrzebne, a gdy sezon na nie - brak towaru. Ja ich niestety nie produkowałam a z Anglii były.