Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:00, 01 wrz 2014

Do góry
JulkAd napisał(a)

Sebek masz szczęście ...dwa egzaminy za Tobą i obydwa do przodu....teraz tylko życzę, żeby wszystkie kolejne były w zerowym lub pierwszym terminie

Julita, to był dziewiąty i dziesiąty egzamin Niedługo zaczną się od nowa... Ajajaj, jeszcze 4 tygodnie...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:28, 01 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale potop, dobrze, że nie masz strat... A kostrzewy z lawenda nie były pod wodą?

Nie były, są na górze około 1 m skarpy. Żadna powódż im nie straszna
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:13, 01 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Bardziej chodziło mi o to, że moja przyszłość w tamtym momencie nie wisiała na włosku Ale masz rację, pierwszy zawód mam

Sebek masz szczęście ...dwa egzaminy za Tobą i obydwa do przodu....teraz tylko życzę, żeby wszystkie kolejne były w zerowym lub pierwszym terminie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:50, 01 wrz 2014

Do góry
To ja też powtórzę, wow Życzę szczęścia i powo młodej parze!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:35, 01 wrz 2014

Do góry
JulkAd napisał(a)

Jak "nie zależy" w końcu pierwszy zawód już masz Gratulacje

Bardziej chodziło mi o to, że moja przyszłość w tamtym momencie nie wisiała na włosku Ale masz rację, pierwszy zawód mam
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 11:15, 01 wrz 2014

Do góry
Ula - fakt, że jak na Chorwację to nawet nie było AŻ TAK gorąco Na zdjęcia dollarów to ja chętnie zajrzę

Aga bardzo dziękuję i cieszę się, że się spodobało

Sebek - ja też ją wspominać będę miło - na pewno Pozdrówka

A teraz nadrabiam zaległości pracownicze i mam wrażenie, że niedługo zapomnę o urlopie... Dobrze, że są fotki
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:45, 01 wrz 2014

Do góry
Syla napisał(a)
Marzenka - zdjęcia z trawnikowania powinny być

Małgosiu
- jesień już czuję w kościach nie tylko w ogrodzie

Sebek
- zawsze może być lepiej ... ja już chcę tylko trawnik i oświetlenie i żeby się samo podlewało

Marta
- rety .... dziękuję

Oj tak czuć po kościach na mnie wilgoć działa fatalnie, a raczej na kości
Dziś już wrzesień czekam na piękną, słoneczną jesień
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:34, 31 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Kochani - przepraszam, że nie zaglądam do Was często, ale byłem mocno nieczasowy w ten weekend Od piątku jestem technikiem ekonomistą Nie znałem wyników aż do odbioru certyfikatu z dyplomem, ale gdy zobaczyłem wyniki to potem wieczorem miałem co świętować z klasą Choć jakiegoś wielkiego stresu nie miałem, jak już się jest studentem to chyba tak nie zależy Jednak cieszę się, bo każdy papierek może się przydać
W ogrodzie nic się nie dzieje, jedynie trawę koszę, wiec zdjęć nie ma

Pozdrawiam zaglądających

Jak "nie zależy" w końcu pierwszy zawód już masz Gratulacje
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:12, 31 sie 2014

Do góry
Ale potop, dobrze, że nie masz strat... A kostrzewy z lawenda nie były pod wodą?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:07, 31 sie 2014

Do góry
Kochani - przepraszam, że nie zaglądam do Was często, ale byłem mocno nieczasowy w ten weekend Od piątku jestem technikiem ekonomistą Nie znałem wyników aż do odbioru certyfikatu z dyplomem, ale gdy zobaczyłem wyniki to potem wieczorem miałem co świętować z klasą Choć jakiegoś wielkiego stresu nie miałem, jak już się jest studentem to chyba tak nie zależy Jednak cieszę się, bo każdy papierek może się przydać
W ogrodzie nic się nie dzieje, jedynie trawę koszę, wiec zdjęć nie ma

Pozdrawiam zaglądających
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:04, 31 sie 2014

Do góry
Marzenka - zdjęcia z trawnikowania powinny być

Małgosiu
- jesień już czuję w kościach nie tylko w ogrodzie

Sebek
- zawsze może być lepiej ... ja już chcę tylko trawnik i oświetlenie i żeby się samo podlewało

Marta
- rety .... dziękuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:00, 31 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Możesz śmiało je przesadzić teraz, tylko pamiętaj bo wodzie dla nich

Dziękuję bardzo i pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:56, 31 sie 2014

Do góry
rozajerycha napisał(a)
Sebek przywiało mnie do Ciebie,ale tylko mam czas pozdrowić i życzyć radosnego,dobrego tygodnia .
Ściskam
martek

Dziękuję Tobie również
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:53, 31 sie 2014

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Witaj. Ja do Ciebie Sebku z pytaniem. Zmieniłam, już na wstępie, koncepcję mojego nowego ogrodu. Chciałabym przesadzić tuje (3 lata, wys. Ok. 160 cm). Czy taką operację przeprowadzać teraz tzn we wrześniu czy dopiero na wiosnę? Jakieś 2 tygodnie temu je przycinałam od góry. Mam sprzeczne info i jestem w kropce.
Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam

Możesz śmiało je przesadzić teraz, tylko pamiętaj bo wodzie dla nich
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 20:52, 31 sie 2014

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Kurka, teraz jestem w kropce
Przeszłam do wątku dot.przesadzania tujek, itp. i tam Sebek radził żeby jdnak przesadzać we wrześniu, Danusia to potwierdziła. Kilka wpisów wcześniej napisane jest, że wiosna to dobry czas na przesadzanie.
Teraz już nie jestem pewna, psia kostka :-S

No jeżeli Danusia i Sebek byli za wrześniem, to ja już nie mam wątpliwości...ja błąd z tym kwietniem popełniłam...poza tym podejdź do sprawy racjonalnie...jak przesadzisz teraz to już spokojnie wiosną będziesz miała problem z głowy, no i wiosną będą mimo wszystko ciut większe..tak czy siak powodzenia w przesadzaniu życzę...nie jest to łatwe zadanie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:28, 31 sie 2014

Do góry
Sebek przywiało mnie do Ciebie,ale tylko mam czas pozdrowić i życzyć radosnego,dobrego tygodnia .
Ściskam
martek
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 18:17, 31 sie 2014

Do góry
Kurka, teraz jestem w kropce
Przeszłam do wątku dot.przesadzania tujek, itp. i tam Sebek radził żeby jdnak przesadzać we wrześniu, Danusia to potwierdziła. Kilka wpisów wcześniej napisane jest, że wiosna to dobry czas na przesadzanie.
Teraz już nie jestem pewna, psia kostka :-S
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 15:04, 31 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Witaj serdecznie, słuchaj rad Danusi, bo zawsze są bardzo trafione żywopłot z ligustru wykarczuj tak jak chmiel. Zamiast zywotników możesz posadzić choinę kanadyjską albo świerki serbskie, żeby urozmaicić trochę ten mały ogród

Witaj Asiu...niełatwe zadanie przed Tobą, ale na pewno dasz radę, powoli stworzysz miejsce, w którym będziesz odpoczywać....zacznij od porządków z roslinami..od razu będzie efekt

...zacytowałam Sebka, bo jestem za choiną kanadyjską...świetnie wygląda (jest podobna ciut do cisa), szybko rośnie i można ją ciąć jak chcesz

zaznaczam, żeby podpatrywać co u Ciebie..pozdrówka zostawiam

p.s. u mnie tez jest piesa...ja mam zawsze przygotowaną konewkę w razie W, ale można psa nauczyć, nawet dorosłego, żeby załatwiał się poza ogrodem...i tak masz szczęście, że to sunia, a nie pies
Plamy na trawniku 14:56, 31 sie 2014

Do góry
Ja też I tym razem nawet całkiem równo mi wyszło
Moja "przyziemna" :) pasja 22:03, 30 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie mogę wyjść z zachwytu, po prostu masz idealnie!

Sebek, miłe to bardzo, ale gdzie tam mi do idealnego ogrodu...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies