Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 12:35, 01 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Jak "nie zależy" w końcu pierwszy zawód już masz Gratulacje

Bardziej chodziło mi o to, że moja przyszłość w tamtym momencie nie wisiała na włosku Ale masz rację, pierwszy zawód mam
JulkAd 18:13, 01 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Bardziej chodziło mi o to, że moja przyszłość w tamtym momencie nie wisiała na włosku Ale masz rację, pierwszy zawód mam

Sebek masz szczęście ...dwa egzaminy za Tobą i obydwa do przodu....teraz tylko życzę, żeby wszystkie kolejne były w zerowym lub pierwszym terminie
Sebek 23:00, 01 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Sebek masz szczęście ...dwa egzaminy za Tobą i obydwa do przodu....teraz tylko życzę, żeby wszystkie kolejne były w zerowym lub pierwszym terminie

Julita, to był dziewiąty i dziesiąty egzamin Niedługo zaczną się od nowa... Ajajaj, jeszcze 4 tygodnie...
makkasia 09:45, 02 wrz 2014

Miszczuniu gratuluję a fotki Twoje kofam, więc nawet jak sie nic nie dzieje to nie żałuj ich nam
macham
JulkAd 15:14, 02 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Julita, to był dziewiąty i dziesiąty egzamin Niedługo zaczną się od nowa... Ajajaj, jeszcze 4 tygodnie...

No tak szczegółowa nie byłam faktycznie...tych z podstawówki i gimnazjum nawet nie liczyłam....Sebek 4 tygodnie
Milka 17:18, 02 wrz 2014

Miszczuniu, dasz radę, a zawód każdy się przyda, im więcej, tym lepiej
u nas non stop leje, aż woda nie wsiąka w trawnik, tego nie pamiętam u nas...oprócz oczywiście powodzi, ale wtedy bliżej 2m miałam
Sebek 22:18, 02 wrz 2014

makkasia napisał(a)
Miszczuniu gratuluję a fotki Twoje kofam, więc nawet jak sie nic nie dzieje to nie żałuj ich nam
macham

Może jutro coś cyknę W sumie hortki teraz szaleją, wiec mus je obfocic
Sebek 22:20, 02 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

No tak szczegółowa nie byłam faktycznie...tych z podstawówki i gimnazjum nawet nie liczyłam....Sebek 4 tygodnie

Tych tez nie liczyłem, bo już się nie liczą Przez 4 tygodnie może zdarzyć się dużo, czego jestem przykładem
Sebek 22:22, 02 wrz 2014

Milka napisał(a)
Miszczuniu, dasz radę, a zawód każdy się przyda, im więcej, tym lepiej
u nas non stop leje, aż woda nie wsiąka w trawnik, tego nie pamiętam u nas...oprócz oczywiście powodzi, ale wtedy bliżej 2m miałam

U nas tez mokro, ale takich sytuacji nie ma... Współczuję, bo rośliny swoje przez to odchorują... O 2 metrach wody aż strach wspominać... Pozdrawiam
Gardenarium 07:26, 03 wrz 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Witaj. Ja do Ciebie Sebku z pytaniem. Zmieniłam, już na wstępie, koncepcję mojego nowego ogrodu. Chciałabym przesadzić tuje (3 lata, wys. Ok. 160 cm). Czy taką operację przeprowadzać teraz tzn we wrześniu czy dopiero na wiosnę? Jakieś 2 tygodnie temu je przycinałam od góry. Mam sprzeczne info i jestem w kropce.
Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam

Można przesadzać, a jak masz tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/358-jak-przesadzic-drzewo

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies