Jak "nie zależy" w końcu pierwszy zawód już masz Gratulacje
Bardziej chodziło mi o to, że moja przyszłość w tamtym momencie nie wisiała na włosku Ale masz rację, pierwszy zawód mam
Sebek masz szczęście ...dwa egzaminy za Tobą i obydwa do przodu....teraz tylko życzę, żeby wszystkie kolejne były w zerowym lub pierwszym terminie
Julita, to był dziewiąty i dziesiąty egzamin Niedługo zaczną się od nowa... Ajajaj, jeszcze 4 tygodnie...
Miszczuniu gratuluję a fotki Twoje kofam, więc nawet jak sie nic nie dzieje to nie żałuj ich nam macham
No tak szczegółowa nie byłam faktycznie...tych z podstawówki i gimnazjum nawet nie liczyłam....Sebek aż 4 tygodnie
Miszczuniu, dasz radę, a zawód każdy się przyda, im więcej, tym lepiej u nas non stop leje, aż woda nie wsiąka w trawnik, tego nie pamiętam u nas...oprócz oczywiście powodzi, ale wtedy bliżej 2m miałam
Witaj. Ja do Ciebie Sebku z pytaniem. Zmieniłam, już na wstępie, koncepcję mojego nowego ogrodu. Chciałabym przesadzić tuje (3 lata, wys. Ok. 160 cm). Czy taką operację przeprowadzać teraz tzn we wrześniu czy dopiero na wiosnę? Jakieś 2 tygodnie temu je przycinałam od góry. Mam sprzeczne info i jestem w kropce. Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam