Właśnie wróciłam z ogrodu, wreszcie poczułam, że żyję
Posprzątałam , pochodziłam i planowałam sobie zmiany. Muszę jechać z kajetem i zapisać co wymyśliłam, bo moja pamięć jakoś ostatnio niedomaga
Wygrabiłam i pozamiatałam resztę liści i chyba już w tym roku koniec.
Wygląda lepiej
Muszę koniecznie zlikwidować na wiosnę ten rów pośrodku trawnika i skończyć obrzeże na rabacie.
Witam wszystkich.
Utknęłam w martwym punknie, ruszyć nie mogę
Na rysynku zamieszczony jest projekt chodnika i ciągów komunikacyjnych, ale bardzo mi on nie pasuje i pomysłu nie mam
Problem leży w tym, że nie można poprowadzić chodnika na wprost wejscia do domu, gdyż istnieje już część chodnika od strony ulicy.
Bylabym wdzięczna za wszelkie pomysły, gdyż po uporaniu sie z chodnikiem moglabym zacząć projektować ogrod.
Ps.
Dziękuję za to forum, wspaniałe inspiracje i pomysły. Jestem pod wrażeniem.
Moja łazienka ma 3.5m2 w projekcie. Ale o 20 cm poszerzamy. No jest szansa na taki kibelek jednak.
Dziękuję za zobrazowanie na piśmie.
Chyba przy twojej pomocy to mi się chałupa rozciągnie
Haniu dzięki za twoje odczucia. Będę szukać takiego w rozsądnej cenie i ema będę urabiać. Jest jeden problem mam małą łazienkę i nie wiem jak by to się u mnie dało zrobić. Muszę sobie przemyśleć jeszcze.
Zobacz jaki mi łady Przetacznik urósł z twoich nasionek. Będę go na wiosnę dzieliła.
No właśnie dziewczyny mi wieka zabiły z sadzeniem tego świerka pospolitego .
Modrzewi w okolicy nie mam.,Ten szpaler byłby wzdłuż jeszcze nie istniejącego ogrodzenia od lak.Tam przestrzeń duża i pusta.Nic nie rośnie.
Tu jak ta linia cała .Mąż mówił,że jest tam ( do osadzenia ) ok 80 metrów
Muszę zrobić jakąś ścianę aby trochę zmniejszy i hulanie wiatru i zasłonę przed zwierzyną z lasu i łąk.
O a gdzie takie tanie serby kupowałaś po 1 zl ??Ile cm miały ??
?? Jak one rosną ?? Wolno mono ?? I co ile je się sadzi ??
O dziękuję za hęc podzielenia się roślinkami.Drenie hę i nasionka tej języczki "Britt Marie Crawford też