Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:11, 27 maj 2013

Do góry
Dziękuję WSZYYYSTKIM za wspaniałe życzenia (oby się spełniły ) i piękne kwiatki - taką ilość kwiatów mogę dostać tylko od Was
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:46, 27 maj 2013

Do góry
Pszczółko pracuś tak, ale moje drugie imię Syzyf

Anitko już po ptokach
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:29, 27 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Anitko, wszystkiego NAJ!!!! Ogrodowo i życiowo - samych sukcesów
Ty 40, ja 35 Kfiatek wieczorem przyślę ekspresem

Agnieszko dziękuję serdecznie Jaskółki właśnie mi doniosły, że Ty też świętujesz w tym samym tygodniu.A dokładnie kiedy? Co ja bym teraz dała za te 35

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:21, 27 maj 2013

Do góry
Anitko, wszystkiego NAJ!!!! Ogrodowo i życiowo - samych sukcesów
Ty 40, ja 35 Kfiatek wieczorem przyślę ekspresem
Edit: Dodaję kwiatucha i buziole urodzinkowe
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:28, 27 maj 2013

Do góry
Irenko, udanego wypoczynku Grzej się i ładuj energią słoneczną, bo nas pogoda nie rozpieszcza. Buziaki
Ogród Dominiki 09:25, 27 maj 2013

Do góry
Domi napisał(a)

Akcja była szybka, a miejsce akcji mocno zasłonięte klonem palmowym, więc nie mam fotek. Zmiana będzie najlepiej widoczna późną jesienią gdy klon zrzuci liście. M. żartował, że są to najmniej widoczne wydane pieniądze

Zdaje się, że M. miał rację Cisy wyglądają, jakby rosły tam od zawsze i wreszcie zasłoniły denerwującą Cię dziurę (która notabene była magiczna - nikt jej nie widział poza Tobą ). Jest IDEALNIE! A chaos o którym piszesz,hmmmmmmm.... Musiałabyś go lepiej sfotografować, bo na razie nic nie widać, poza idealnym porządkiem
Wersja mini mini 09:16, 27 maj 2013

Do góry
Inspiracje fantastyczne, rabatka bosssska! , a zamówienie na 30szt - w sam raz dla mnie Muszę zadzwonić, zapytać o cenę przy takim zamówieniu.
Miłego leniuchowania szczęściaro
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:04, 27 maj 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)
alem się wpasowała z tymi powojnikami na dziś
Aguś, wszystkiego najlepszego
co do przekazania powojników zadzwonię, jak zorientuję się ile muszę czekać w Wojewódzkim

Dzięki kochana Czekam pod telefonem
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:03, 27 maj 2013

Do góry
Syla, agata19762 dzięki za odwiedzinki

Marzenko, Anula dzięki za szczegółowy instruktaż Niestety w weekend zabrakło czasu na świecowanie, więc na razie tylko utrwalam wiedzę teoretyczną

Gosia malwes jak się dokopiesz do notatek i znajdziesz nazwę tego cud czosnku, co ma ładne liście - będę baaardzo wdzięczna

Renatko_z hakuro cięłam w kwietniu, fotek brak. Teraz czekają na kolejne strzyżenie - obiecuję obfocić przed i po

Sebek byłeś szybszy niż M. Ale po 30-stce to już raczej nie chce się pamiętać, że kolejny rok upłynął

victoriagos kamyczki zamiast kory sprawdzają się rewelacyjnie, tylko są niestety znacznie droższe niż kora.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:52, 27 maj 2013

Do góry
Sabinka napisał(a)
Aga a czy mozesz mi powiedziec cos na temat powojnikow? No taki Comptesse de Bouchaud albo Douchess of Edinburgh ? one sa zimozielone czy moge zapomniec?

Sabinko, niestety o powojnikach nie wiem nic z własnego doświadczenia, jeszcze ich nie sadziłam, aczkolwiek już 4 szt. są zakupione i czekają u Agi_pe Za rok będę mogła się wypowiedzieć
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:35, 27 maj 2013

Do góry
Na szczęście dopiero dzisiaj doczytałam o tych występach telewizyjnych Bez dwóch zdań - występ w Mai być musi!!!
Porównania przed i po w Twoim wykonaniu uwielbiam - u mnie byłoby gorzej, za często wszystko przesadzam, robiąc totalną demolkę
Madzia pytała o stipy - i ja się dołączam, bo mamy podobne warunki i choć podoba mi się bardzo, to zastanawiam się, czy przeżyje u mnie. Jak ona teraz wygląda u Ciebie?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:20, 26 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Specjalnie dla Sabinki przycięte w żywopłocik berberysy Maria i Atropurpurea

A to już naprawdę przesada.
Jak równiutko i ślicznie.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:19, 26 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
A przy tarasie ptaszek siedzi na żerdzi Monika - dziękuję!!!

Z okazji Dnia Matki- zawołam : O mamusiu !!!!!!!!!!!!!! Jak pięknie.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:54, 25 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Zakątek z czosnkami wymiata!!! W ogóle wszystkie zakątki śliczne, ale ten jak z reklamy mebli ogrodowych Masz już jakiś pomysł na obsadzenie tej murowanej donicy?

Dzięki Aga Poproszę producenta o zniżkę na następne zakupy za reklamę

Pomysł na donicę mam już od dawna, tylko potrzebuję do tego pomocy pewnego pana, który ciągle nie ma czasu na takie "pierdoły"

Pozdrawiam serdecznie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:35, 25 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Czosnki to moje must have na następny sezon!!! Staw na fotce jak namalowany - bardzo romantycznie
Masz rację, że sezon dopiero się zaczął, więc musimy połączyć Śląsk Dolny z Górnym i zorganizować spotkanko

Nie wiem, jak to będzie wyglądało za chwilę, jak te liście zaczną brzydko więdnąć. Mam nadzieję, że kwitnąca lawenda i hortensja 'Anabel' je przysłonią

Jeśli chodzi o spotkanie, to tylko czekam, aż uzgodnicie dogodny termin Pozdrawiam serdecznie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:37, 24 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Gierczusiu, to kłosówka miękka - holcus mollis, a molinia to inaczej trzęślica - ot takie łamigłówki językowe Nazwa nieważna, ważne że Ci się podoba I mi też się podoba

Aga ... Dzięki ...
Wersja mini mini 19:39, 24 maj 2013

Do góry
stychaz napisał(a)

Moja jest zbudowana tylko ze stali. W środku ocieplona styropianem i wyłożona czarną folią (tylko boki) żeby nawóz lany po roślinki nie reagował ze stalą.
Na początku myślałam, że będę musiała ją szorować (złe wspomnienia po lodówce w inoxie) ale na szczęście nie ma takiej potrzeby.

Dzięki, przeczytam to M, niech się chłop ucieszy No i ja też, bo obawiałam się mycia takiej stalowej "elewacji" donicy - pocieszyłaś mnie
Stipy piękne, co raz bardziej mi się podobają, ale jak pomyslę o ilościach, które dałyby u mnie efekt... A jak to atrakcyjna cena, jeśli można wiedzieć? W Botaniku było wczoraj parę sztuk tej brązowej, ale nie dopytałam o cenę.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:33, 24 maj 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Ja się chyba od tej molinii nie uwolnię i chyba ją sobie sprawię ... No ten kolor jest niesamowity

Wprawdzie Bociuś odradzała, ale to może kwestia cięcia

Gierczusiu, to kłosówka miękka - holcus mollis, a molinia to inaczej trzęślica - ot takie łamigłówki językowe Nazwa nieważna, ważne że Ci się podoba I mi też się podoba
Roztoczańskie klimaty 19:31, 24 maj 2013

Do góry
A Zetki nie ma - hamak zwija w obawie przed najazdem chętnych na poleżenie w nim
Ogród Magdalenka 19:28, 24 maj 2013

Do góry
Syla - jesteś niesamowita! Idziesz jak burza! A co Madzia na to wszystko?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies