Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

polichlorek 08:48, 27 maj 2013

to ćwicz, ćwicz to rafaello, jeszcze masz 2 dni i w środę będziemy testować czy Ci wyszło
stychaz 09:01, 27 maj 2013

O nie, juz nie ćwiczę, bo niewypały szkoda wyrzucić Leniuchuję
Wieloszka 09:16, 27 maj 2013

Inspiracje fantastyczne, rabatka bosssska! , a zamówienie na 30szt - w sam raz dla mnie Muszę zadzwonić, zapytać o cenę przy takim zamówieniu.
Miłego leniuchowania szczęściaro
gierczusia 14:14, 27 maj 2013

stychaz napisał(a)

Zaklepane 30 szt. to troszkę dużo Ja od ciasteczek odpoczywam, bo troszkę przegiełam w weekend. Miało być rafaello na krakersach a wyszedł krem karpatkowy z krakersami. Już wiem, ze tak się nie robi ale i tak poszło

Oooo mniam .., ja bym z chęcią zeżarła to i to

Madzenka 18:27, 30 maj 2013

No. Gdzie te graby o których u Malkul czytałam?
Ja moje narazie opalikowałam aby były proste, ucięłam przewodnik za chwilę wytnę wszystkie zbędne gałęzie. Zostawię tylko długie , które będę prowadzić na patyczkach bambusowych.
gusiarz 18:29, 30 maj 2013

Justynko - Lucjan Boski

Mam jeszcze pytanie odnośnie grzybków w trawniku. Mam ich w tym roku plagę - czytałam w grzybowym wątku, że też miałaś ten problem... jak się sprawa zakończyła? Stosowałaś Rizolex?

Justynko - u Ciebie bosko, symetrycznie - pozdrawiam KaKaO
stychaz 18:40, 30 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
No. Gdzie te graby o których u Malkul czytałam?
Ja moje narazie opalikowałam aby były proste, ucięłam przewodnik za chwilę wytnę wszystkie zbędne gałęzie. Zostawię tylko długie , które będę prowadzić na patyczkach bambusowych.

Marzenko sadziłam we wtorek i do dzisiaj nie miałam czasu obfocić a dzisiaj leje jak z cebra

Widziałam u Ciebie bambusowe paliki. Ile mniej wiecej ucięlaś z wysokości/długości?
stychaz 18:46, 30 maj 2013

gusiarz napisał(a)
Justynko - Lucjan Boski

Mam jeszcze pytanie odnośnie grzybków w trawniku. Mam ich w tym roku plagę - czytałam w grzybowym wątku, że też miałaś ten problem... jak się sprawa zakończyła? Stosowałaś Rizolex?

Justynko - u Ciebie bosko, symetrycznie - pozdrawiam KaKaO

Aguś miałam grzyby i mam W tamtym roku po przeprowadzeniu wertykulacji w maju zniknęły. W tym roku pojawiły się w kwietniu, usunęłam je i cisza, na razie nic nie wyłazi z ziemi. Póki co nic nie lałam.
Gabrysia_ 20:01, 30 maj 2013

Witam się u ciebie,bo jeszcze nie byłam
Bardzo mi się podoba,nasadzenia w moim guście...od linijki
Donice super!
Stipy kupiłam w bardzo atrakcyjnej cenie,ja za dużo mniejsze więcej płaciłam ,ale i tak warto,bo są śliczne
Co ile sadziłaś Limki,bo chyba nie doczytałam?
Pozdrawiam
Madzenka 20:15, 30 maj 2013

Justyna usunęłam dosłownie same czubki, bo i tak chcę wyższe . Podobno ucięłas 1/3 to jest ok