Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

stychaz 14:54, 24 maj 2013

noemi napisał(a)
Wpadam popodziwiać Twoja cudności

Buziak

Wpadaj wpadaj Jak tam linie proste na trawniku?
stychaz 15:02, 24 maj 2013

I mam stipę Miałam nie kupować ale takie ładne sadzonki i po takiej atrakcyjnej cenie, toż to byłby grzech nie kupić

polichlorek 15:45, 24 maj 2013

a gdzie kupiłaś takie ładne stipy? w Kwiatonie?
mnie się udało namówić mojego M. na wypad jutro do Stefana (oczywiście na "głupie" pytanie: "Po co nam więcej roślin??" musiałam włączyć szantaż w stylu "na Dzień Matki", ale się udało! W razie gdyby zmieniły się plany, będę się odzywać.
stychaz 16:48, 24 maj 2013

Tak w Kwiatonie. Warto zajrzeć. Były buki ale tylko bordowe. Były też graby no i nie mogę się zdecydować. Grabowy żywopłot ma coś takiego tajemniczego. W poniedziałek jadę obejrzeć buki. Dzisiaj nie dałam już rady.
Gabisia 17:21, 24 maj 2013

polichlorek napisał(a)
a gdzie kupiłaś takie ładne stipy? w Kwiatonie?
mnie się udało namówić mojego M. na wypad jutro do Stefana (oczywiście na "głupie" pytanie: "Po co nam więcej roślin??" musiałam włączyć szantaż w stylu "na Dzień Matki", ale się udało! W razie gdyby zmieniły się plany, będę się odzywać.

hahaha Polichlorku - muszę sobie koniecznie na jutro przywłaszczyć Twój szantaż
gierczusia 18:22, 24 maj 2013

Stipy piękne ,zwłaszcza ta brązowa .. To moja ulubienica

Czytałam zdaje się ,że donice oglądałaś w moneksie .., dobrze mówię ??... Zdecydowałaś się już ??... Tak pytam , bo moneks koło mojej roboty
gierczusia 18:23, 24 maj 2013

Gabisia napisał(a)

hahaha Polichlorku - muszę sobie koniecznie na jutro przywłaszczyć Twój szantaż

Noooo .. Ja też
gierczusia 18:25, 24 maj 2013

stychaz napisał(a)

Moja jest zbudowana tylko ze stali. W środku ocieplona styropianem i wyłożona czarną folią (tylko boki) żeby nawóz lany po roślinki nie reagował ze stalą.
Na początku myślałam, że będę musiała ją szorować (złe wspomnienia po lodówce w inoxie) ale na szczęście nie ma takiej potrzeby.

To super ... Czyli donica ze stali fajnie się sprawdza .. Jest mega efektowna
Wieloszka 19:39, 24 maj 2013

stychaz napisał(a)

Moja jest zbudowana tylko ze stali. W środku ocieplona styropianem i wyłożona czarną folią (tylko boki) żeby nawóz lany po roślinki nie reagował ze stalą.
Na początku myślałam, że będę musiała ją szorować (złe wspomnienia po lodówce w inoxie) ale na szczęście nie ma takiej potrzeby.

Dzięki, przeczytam to M, niech się chłop ucieszy No i ja też, bo obawiałam się mycia takiej stalowej "elewacji" donicy - pocieszyłaś mnie
Stipy piękne, co raz bardziej mi się podobają, ale jak pomyslę o ilościach, które dałyby u mnie efekt... A jak to atrakcyjna cena, jeśli można wiedzieć? W Botaniku było wczoraj parę sztuk tej brązowej, ale nie dopytałam o cenę.
stychaz 20:00, 24 maj 2013

Brązowe carexy - nie pamiętam bo byłam pod wrażeniem stipy za 4 zł