Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Pogubiłam się po drodze... 13:50, 24 lis 2016

Do góry
Amelko jaka Ty jestes twórcza )) ja tez chce wełniany wianek indumam nad nim od miesiaca hahaha a Ty juz zrobiłas )))) a ja nawet nie zaczełam ))))

Piekne ozdoby swiateczne u Ciebie ))
Pogubiłam się po drodze... 13:25, 24 lis 2016

Do góry
Anda napisał(a)
Rozlana kawa na szczęście, jak rozbite szkło A wianek dopiero zauważyłam, bardzo elegancki
klawiatura mi nie działa może wyschnie do jutra
Pogubiłam się po drodze... 13:24, 24 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Mi się podoba Twój wianek. A z czego czarne tło wianka? Robiłaś na drutach?
z gazet robiłem podkład i oklejałam czarnym materiałem
Pogubiłam się po drodze... 13:22, 24 lis 2016

Do góry
Rozlana kawa na szczęście, jak rozbite szkło A wianek dopiero zauważyłam, bardzo elegancki
Pogubiłam się po drodze... 13:13, 24 lis 2016

Do góry
Mi się podoba Twój wianek. A z czego czarne tło wianka? Robiłaś na drutach?
Ogród pod lasem 12:07, 24 lis 2016

Do góry
To powiedz lepiej jak u Ciebie z przygotowaniami do Świąt Prezenty kupione? U nas póki co lampki częściowo wiszą, wianek na drzwiach też, prezent dla małego kupiony, został mi małżonek (ale sam już sobie wybrał) i mama. Tata w rejsie, więc tradycyjnie prezenty go ominą
Anna i Ogród 21:35, 23 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Sama pompony robiłaś?
Fajny ten wianek, a gdzie będzie jego miejsce?

Sama sama. Tu masz wieeele sposobów
https://pl.pinterest.com/search/pins/?q=pompony&rs=typed&term_meta[]=pompony%7Ctyped

Na razie stoi oparty na froncie razem z latarenką i dyniami (nie zrobiłam fotki, jutro nadrobię) a po świętach zawiśnie na drzwiach wejściowych.
Anna i Ogród 21:28, 23 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Ha znów inspiracje. Ja się nie będę męczyć, skopiuje ciebie

Proszę bardzo. Szlikowy wianek był chyba kiedyś u Oli a teraz widziałam u Sebka.
Anna i Ogród 21:27, 23 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
ale słodki hahah )

no tak dwojga )) ale fajnie ze sa juz tak wysokie miejsca to mobilizuje do pracy )))

To fakt. Wianek jest słodki. Jak tylko go zobaczyłam to wiedziałam że będę taki mieć
Anna i Ogród 20:40, 23 lis 2016

Do góry
Sama pompony robiłaś?
Fajny ten wianek, a gdzie będzie jego miejsce?
Ogród pod lasem 14:27, 23 lis 2016

Do góry
Słońce wyszło, więc poszłam trochę ogarnąć w ogrodzie. Zadołowałam co trzeba, sprzątnęłam jesienne dekoracje, wianek na drzwiach wisi... Gwiazdko, przybywaj
Parę jeszcze jesiennych widoczków dla Was dziewczyny

Anna i Ogród 14:24, 23 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Skończyłam zimowy wianek. Teraz wezmę się za świąteczny.

Zdolna ogrodniczka Wianek wyjątkowy nie widziałam jeszcze takiego Czekam na wianek zimowy
Anna i Ogród 14:20, 23 lis 2016

Do góry
Jaki słodziak super pomysł na wianek z pomponików. W życiu bym na to nie wpadła. Ślicznie się prezentuje.
Anna i Ogród 14:14, 23 lis 2016

Do góry
Skończyłam zimowy wianek. Teraz wezmę się za świąteczny.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 22:11, 22 lis 2016

Do góry
Makao - myślę, że najważniejsze jest to, by tworzenie dekoracji sprawiało nam przyjemność. Ja bardzo lubię taką dłubaninę.

Magda70 - chyba sama siebie najlepiej zdiagnozowałaś... Znasz przyczynę i czujesz skutek... Współczuję, bo borykam się z tym samym. Niestety w prawym łokciu - a jestem praworęczna...

jolanko
- dlaczego twierdzisz, że nie wychodzi? Jestem przekonana, że Ci, którzy oglądają Twoje dzieła mają inne zdanie

TeresoK
- nie wiesz? Ale ja wiem! Wzruszyłaś się, bo... jesteś wrażliwym Człowiekiem Lubię wrażliwców. Zresztą... sama zasilam ich szeregi

Iwono - odpowiedziałam u Ciebie, ale napiszę i tu, że ostatnią zimę moje róże przetrwały bez żadnych kopczyków. W tym roku też ich nie robiłam. Nie polecam jednak brania przykładu z mojego lekkomyślnego postępowania

Polinko - rzeczywiście w powietrzu czuć raczej wiosnę niż zimę. I niech to trwa! Wciąż mam wiele do zrobienia w ogrodzie.

iwk4 MonikA -białe dynie są piękne.
Iwonko, może to pomoże Ci podjąć decyzję o tym, jakie dynie posiać:

Madzen - wiem, że stare meble i takie klimaty to nie Twoja bajka, ale z drugiej strony - byłoby nudno, gdyby wszyscy pokazywali to samo Nie jestem z frakcji nowoczesnych, ale klasyka też potrafi się obronić
PS Blokada sterydowa naprawdę pomogła? Czy to był jakiś inny zastrzyk?

AniMa - cztery takie krzesła stoją przy moim kuchennym stole. Piąte, pomalowane na biało, zdobi pokój Córki. Szóste zostało schowane do szopki i stało tam przez niemal sześć lat. Jesienne porządki sprawiły, że ostatecznie ozdobiło ganek Komplet tych krzeseł, kupiony za grosze na allegro, miał posłużyć tylko "chwilę"... Na razie nie zapowiada się, że szybko zostanie wymieniony na planowane tapicerowane (choć też klasyczne) krzesła.

Pszczółko - masz rację. Baza to... baza. Bez niej ani rusz. W moim przypadku od wielu lat ta sama. Lubię i nie zmieniam.

abiko - moi też się pewnie dziwią, ale... nie bardzo się tym przejmuję

Doroto123 - masz rację... Moja Mama też zawsze ubolewa, że nie może podobnie udekorować swojego wejścia. Mimo tego - liście ambrowca zapakowała i wianek już wisi na Jej drzwiach.

Danuś - DZIĘKUJĘ!!! Zwłaszcza, że to u Ciebie wymiękają absolutnie wszyscy
Coś jeszcze, coś więcej... 17:46, 22 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
choineczka fajna prosta

Lubie prostotę Wianek dla równowagi w zamyśle będzie szalony Choć... nie wiem
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 11:32, 22 lis 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz
Wyrzuciłam dynie przed dom, uwiłam wianek z liści ambrowca, po kilku latach wystawiłam stare krzesło z szopki, nacięłam trochę świerkowych i dereniowych gałązek i.... WELCOME

Marto,
ale baza w postaci: 2 lampionów, jednego karmniczka, 2 koszy wiklinowych i jeszcze czegoś wiklinowego na krześle jest/była.

Dodam, żeby przepis na piękne entrée był całościowy.
Typografia ogrodu 10:37, 22 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

To cieszymy się razem...wyczytałam gdzieś, że rogi i poroże będziesz wykorzystwywać...tworzysz??
wianek już był z poroża.a następna partia leży na warsztacie ale na razie bez koncepcji
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 22:14, 21 lis 2016
Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz
Wyrzuciłam dynie przed dom, uwiłam wianek z liści ambrowca, po kilku latach wystawiłam stare krzesło z szopki, nacięłam trochę świerkowych i dereniowych gałązek i.... WELCOME

Martuś ty to zdolniacha jesteś, tylko przykład z ciebie brać. Nie wiedziałam, że są białe dynie
Lawendowy zawrót głowy 21:36, 21 lis 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Dziewczyny czy wianek z jemioły jest trwały, tzn czy liście sie nie poskrecaja?
Marzy mi sie takowy a nie mam doświadczenia.
Jolu wybacz ze u Cb ale sporo osób cię odwiedza wiec większa szansa na odpowiedz♥️♥️♥️

Wianek z jemioly jest baaardzo trwaly
eM powiesił rok temu na belce przed domem, do dzisiaj wisi Nie bylo komu zdjąć, a co
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies