Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Mixtoorka 21:00, 24 lis 2016

eeee extra!
Kacha123 21:16, 24 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)
eeee extra!

Cieszę się, że drucianka się podoba
Matylda 21:24, 24 lis 2016

Witam, kilka dni mi zajęło, żeby przejrzeć Twój wątek, wprawdzie nie wszystkie strony po kolei, bo to chyba by zajęło miesiąc. Jestem pełna podziwu, szczególnie jak zobaczyłam zdjęcia, jak wyglądał teren przed wykonaniem murków. Niesamowita cierpliwość wykonania. Doskonały pomysł z tymi murkami, nigdy bym na taki nie wpadła. No i super projekt ogrodu. Pięknie dojrzał, mimo krótkiego czasu od rozpoczęcia realizacji. Ogród faktycznie niepowtarzalny. Będę obserwowała . Pozdrawiam.
polinka 21:40, 24 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
Dzisiaj do bułek w B kupiłam coś takiego

Boszzz...gdzie dzisiaj nie wejdę to cuda podziwiam
Kacha123 21:43, 24 lis 2016

Matylda napisał(a)
Witam, kilka dni mi zajęło, żeby przejrzeć Twój wątek, wprawdzie nie wszystkie strony po kolei, bo to chyba by zajęło miesiąc. Jestem pełna podziwu, szczególnie jak zobaczyłam zdjęcia, jak wyglądał teren przed wykonaniem murków. Niesamowita cierpliwość wykonania. Doskonały pomysł z tymi murkami, nigdy bym na taki nie wpadła. No i super projekt ogrodu. Pięknie dojrzał, mimo krótkiego czasu od rozpoczęcia realizacji. Ogród faktycznie niepowtarzalny. Będę obserwowała . Pozdrawiam.

Witaj Matyldo! Dziękuję za tyle miłych słów. Cóż, łatwo z tą górką nie było, ale pociecha z niej wielka. Zapraszam
Kacha123 21:47, 24 lis 2016

polinka napisał(a)

Boszzz...gdzie dzisiaj nie wejdę to cuda podziwiam

Żal mi było na wianek i gwiazdę z drutu w TK, to się w biedrze pocieszyłam
A że po wycięciu świerków sąsiad mi do kuchni zagląda, to przyda się mała lampka na wieczór, jak się człowiek mniej formalnie ubrany po kuchni krząta.
nawigatorka 22:14, 24 lis 2016

U nas też lampy miedziane były tylko inne na nóżce takie
Luki 22:14, 24 lis 2016

Eeee no Kasiu czego ty chcesz od tego miejsca, wszystko w koło zagospodarowane, teraz tylko pni się pozbyć wyrównać i sadzić Rozumiem, że zmiana kształtu rabaty zamyka się w przesunięciu tego murka, który poziomuje rabaty z trawnikiem.
Zima długa to na wiosnę plan będzie gotowy
Kacha123 22:16, 24 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
U nas też lampy miedziane były tylko inne na nóżce takie

Na nóżce też były, ale ta bardziej do mnie wołała
Kacha123 22:24, 24 lis 2016

Luki napisał(a)
Eeee no Kasiu czego ty chcesz od tego miejsca, wszystko w koło zagospodarowane, teraz tylko pni się pozbyć wyrównać i sadzić Rozumiem, że zmiana kształtu rabaty zamyka się w przesunięciu tego murka, który poziomuje rabaty z trawnikiem.
Zima długa to na wiosnę plan będzie gotowy

Do tego tylko jakoś chętnych brak. Mam plan zacząć wykopki przy pniach, to może jakiś życzliwy ruszy z pomocą
Murek przy trawniku zostaje, do zmiany pójdzie ten ułożony prowizorycznie z pozostałości kamienia, bo rak świerków za bardzo uwidocznił jego wątpliwą urodę. Zarys ogólny jest, szczegóły będziemy omawiać później