Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 10:35, 25 lis 2016

Jagodaa napisał(a)
Do tych bałaganów itp. trzeba mieć trochę dystansu, ale jego się chyba z wiekiem nabiera . Najważniejsze mieć plan i świadomość, że te wszystkie mniej ładne miejsca kiedyś znikną, bo wiemy (zazwyczaj) co z nimi zrobić .

To prawda co piszesz, ja już pomysł na te brzydkie miejsca mam, ale z tym znikaniem trudniej. Najgorsza u nas jest góra desek po budowie, która już dwa razy zmieniała swoją lokalizację, zimą eM ma je pociąć, ale czy to się wydarzy?
lindsay80 10:36, 25 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
ładnie powiedziane

i prawdziwe!
lindsay80 10:39, 25 lis 2016

Czy ktoś już był na kiermaszu świątecznym?
U mojej córki w szkole, kiermasz był zorganizowany przy okazji wywiadówki, takie świąteczne dekoracje zakupiłyśmy.

Nowalijka 10:44, 25 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

Wiesz, że ja nigdy na te statystyki nie patrzyłam ?
Tak naprawdę to tylko mój komputer jeszcze nie był wyłączony, ja już spałam
hmm, czyli zostałam sama. Pozdrawiam i uciekam do pracy. Miłego dnia.
lindsay80 10:48, 25 lis 2016

Nowalijka napisał(a)
hmm, czyli zostałam sama. Pozdrawiam i uciekam do pracy. Miłego dnia.

Elu, chyba dlatego, że Ty nowa jesteś i chłoniesz, ze swoich początków też pamiętam trochę zarwanych nocy przy oglądaniu ulubionych ogrodów.
Miłego dnia
lojalna_ 10:48, 25 lis 2016

Bardzo pomysłowa ta choinka wszystko Ładne ) )) kiermasze coraz wyższy poziom prezentuja ))

Zdałam pytanie gdzie sie skonczy ? Hahaha Bo czytałam u Angeliki ze bedziesz poszerzać )))

No cos Ty zaczęłaś i nie powiesz , nie nie odpuszczę bede sie męczyła ))) co to za pomysł ))
Nowalijka 10:59, 25 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

Elu, chyba dlatego, że Ty nowa jesteś i chłoniesz, ze swoich początków też pamiętam trochę zarwanych nocy przy oglądaniu ulubionych ogrodów.
Miłego dnia
masz rację. Dziś jestem nieprzytomna. Ale jutro sobota- odpoczne i będę z Wami
AniMa 11:00, 25 lis 2016

Qurcze, faktycznie wysoki poziom na tym szkolnym kiermaszu...
Wianek hand made??? Od dłuższego czasu zbieram się, aby nazbierać badyli na taki....
lindsay80 11:03, 25 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Bardzo pomysłowa ta choinka wszystko Ładne ) )) kiermasze coraz wyższy poziom prezentuja ))

Zdałam pytanie gdzie sie skonczy ? Hahaha Bo czytałam u Angeliki ze bedziesz poszerzać )))

No cos Ty zaczęłaś i nie powiesz , nie nie odpuszczę bede sie męczyła ))) co to za pomysł ))

Zdecydowanie, zajrzę jeszcze na miejski kiermasz, za kilka dni, bo coraz więcej fajnych rzeczy się pojawia, no i myślę, że to bardzo fajna metoda na wspieranie finansowe różnych instytucji - przyjemne z pożytecznym!

Teraz jak już eM nie broni każdego centymetra trawnika to w końcu będę mogła działać z rozmachem.

Zdradzę Ci

bdan 11:48, 25 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

Zdradzę Ci

No coś Ty takie napięcie, toż my Cię privami będziemy męczyć o uchylenie rąbka tajemnicy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies