Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:38, 18 sie 2014

Do góry
Gosiu, ja do Ciebie musze przyjechać i posiedzieć na tych meblach za 15 tysięcy. Siedziałem na drogich meblach nie raz, ale aż tak to nie Wyszło cudownie i juz myślę jak nakłonić Cię do zdradzenia sekretu "jak to jest zrobione"
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:26, 18 sie 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Sebek, ale Ty fotami czarujesz! Cuudne!!
Czy to pełne kosmosy? Gdzie się takie cuda kupuje? No wymiękłam

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/68/684633/original.JPG

To dalia Tsuki Yori No Shisha czy jakoś tak.... Jak można zapamiętać takie głupie nazwy? Jak mam coś kupić to zawsze muszę zapisać nawet dwie rzeczy, bo zapomnę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:21, 18 sie 2014

Do góry
Pozdrawiam Was serdecznie dziękując za miłe słowa Dziś po południu zacząłem zmiany na rabatach bylinowych, powinno być pięknie Choć na razie sąsiedzi za głowę się chwytali, a jeden spytał się mnie z prawdziwą troską czy dziki mi to zrobiły...Musiałem się przyznać, że to ja jestem tym dzikiem... Bo kto normalny wykopuje kilkanaście róż, lawendy, jezowki i mnóstwo innych roślin w środku sierpnia? Jutro zabieram się za drugą stronę, bo nie zdążyłem -skończyłem pół godziny temu Ostatni raz do nocy nie wiem kiedy norałem w ogrodzie, ale za to będzie się mi lepiej spało Na fotki zapraszam jutro, bo dziś nie mam już siły
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:55, 18 sie 2014

Do góry
Sebek, ale Ty fotami czarujesz! Cuudne!!
Czy to pełne kosmosy? Gdzie się takie cuda kupuje? No wymiękłam

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/68/684633/original.JPG
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:15, 18 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Po prostu przepięknie - ale to już wiesz Dzisiaj po bieganiu po górach zobaczyłem wrotycz koło leśnej drogi - nazbierałem sobie duuużo Będę robić zupkę dla tych paskud co nas dręczą

Sebek chyba muszę zacząć biegać... Wczoraj z Apaczem w dłoni myślałam że zejde... A gdy zobaczyłam potfffora, znaczy się opuchlaka na drzwiach garazu to o mało podwojnie nie zeszłam...
Ogród Magdalenka 15:36, 18 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
I Ty masz te fotele, dobrze, że w Katowicach ostatnio było ich mnóstwo Choć jak ktoś z okolicy zobaczy to pewnie wykupi... Podziwiam ten piękny trawnik, w ogóle nie widać u Ciebie śladów zerowania opuchlakow...

To miłe co piszesz cieszę się z tego co mam . Sebek walcze z nimi … straciłam hakone i moją własną wyhodowaną przez mnie limkę , żurawek już nie mam … teraz mam grzyba na bukszpanach , też walczę. A fotele poprawiły mi humor

Ogród Magdalenka 11:16, 18 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
I Ty masz te fotele, dobrze, że w Katowicach ostatnio było ich mnóstwo Choć jak ktoś z okolicy zobaczy to pewnie wykupi... Podziwiam ten piękny trawnik, w ogóle nie widać u Ciebie śladów zerowania opuchlakow...

Sebek, ja mam dość mebli ogrodowych
Jak są nie do zdobycia w innych Ikea to mogę podesłać gdzie braki

Ogród Magdalenka 11:13, 18 sie 2014

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:09, 18 sie 2014

Do góry
Monika, najważniejsze jest to, że masz pracę Ja szukałem w okolicy i niestety do października nikogo nie chcieli...

BusyBee, Silver Dollary nie przemarzaja, nawet jak zimy były mroźne i bez śniegu pędy nie były uszkodzone przez mróz

Ana, dziękuję rzeczniczko Ha, jak to fajnie mieć kilku pomocników!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:48, 18 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Tak, rosną 4 sztuki mają się dobrze
Link do nich masz tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=1273#post_8

Zamiast limek będą idealne

Dzięki za rzetelne informacje, które znalazłam w tym linku.... Mam nadzieję, że gdzieś je dostanę. Będę szukać, ale z netu wolałabym nie kupować...
Sebuś, a jak z przemarzaniem? U Ciebie dużo cieplej niż u mnie. Okrywasz je?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:48, 18 sie 2014
Do góry
Dzięki Sebek, motywacja jest jak najbardziej, tylko do weekendu daleko, II zmiany przede mną, więc popołudnia w pracy. Takie buty
Miłego również!
U BusyBee w ogródku... 10:21, 18 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Super, że zdecydowałas się założyć wątek - masz piękny, dojrzały ogród - ale ogrodomianiacy tak mają, że muszą cały czas zmieniać i to też jest super, bo będziesz mieć jeszcze piękniej

Sebku, dzięki za odwiedziny Właśnie widzę, że zmiany to to, co ogrodomianiacy lubią najbardziej dlatego ten wątek- aby ktoś mnie pozytywnie nakręcał

Pozdrawiam i podziwiam Twoją chęć działania
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:12, 18 sie 2014

Do góry
Znajdź w sobie wewnętrzna motywację Ja po wpisach Ewy Chodakowskiej i Tomka Choinskiego juz znalazłem

Miłego dnia wszystkim
Starorzecze na górce 09:18, 18 sie 2014

Do góry
Sebek, Gocha, Ania74, dziękuję za miłe słowa

Ilona, Gosia - no i sadziec jest miododajny U nie jeszcze mały. Mam jeszcze drugą odmianę, Chocolate, o liściach ... czekoladowych, białokwitnącą, ale jeszcze nie kwitnie. Nie wiem, czy nie będę musiała przesadzać, bo za różami jest (Louisem Odierem i Tuscany), a one rosną spore.
U BusyBee w ogródku... 23:40, 17 sie 2014

Do góry
Super, że zdecydowałas się założyć wątek - masz piękny, dojrzały ogród - ale ogrodomianiacy tak mają, że muszą cały czas zmieniać i to też jest super, bo będziesz mieć jeszcze piękniej
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:32, 17 sie 2014

Do góry
Po prostu przepięknie - ale to już wiesz Dzisiaj po bieganiu po górach zobaczyłem wrotycz koło leśnej drogi - nazbierałem sobie duuużo Będę robić zupkę dla tych paskud co nas dręczą
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 23:26, 17 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Asiu - przepięknie wygląda Twój ogród, Vanilki rzeczywiście bardzo dorodne jak na pierwszy sezon No i vertigo - rzeczywiście niesamowicie się rozrosło I dziękuję za komplement odnośnie moich hortek

Dziękuję Sebek
Ten rok chyba dobry dla traw i hortek.
A Twoim dolarkom komplementy słusznie się należą. Kiedyś uśmiechnę się do Ciebie o patyczki
pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:22, 17 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

jasne!!!!

No to się jeszcze dogadamy, mamy czas Tylko się mi przypomnij, bo fiesz... u mnie ucho-przerwa-ucho...
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 23:21, 17 sie 2014

Do góry
Asiu - przepięknie wygląda Twój ogród, Vanilki rzeczywiście bardzo dorodne jak na pierwszy sezon No i vertigo - rzeczywiście niesamowicie się rozrosło I dziękuję za komplement odnośnie moich hortek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:18, 17 sie 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)
Przybywam w odwiedzinki i witam
W wizytówce przepiękne zdjęcia aparacik musi być niezły, a i fotograf ma oko

Podziwiam ogródek, wyjątkowo świeżo i soczyście wygląda....gratulacje

Mam jeszcze pytanie o hortensję silver dollar. Podobno rośnie u Ciebie. Czy możesz powiedzieć która to jest i czy ją polecasz jako altermatywę dla limek? Potrzebuję 5 sztuk w szeregu.

Pozdrówki przesyłam

Tak, rosną 4 sztuki mają się dobrze
Link do nich masz tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=1273#post_8

Zamiast limek będą idealne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies