O, ależ bajkowe to zdjęcie. Frontowa tradycyjnie urzeka, dzięki za dedykację Jak to dobrze, że dzięki niej trafiłam do Twojego ogrodu Ta biała okrywowa róża świetna.
Odkryłam kryjówkę jeżyka, a dokładnie Leosia takie imię otrzymał od dzieci , udało mi się zrobić mu zdjęcie, kiedy jeszcze spał, łatwo nie było ukrył się wśród berberysów
Haniu, jakiś czas temu M był u klienta na montażu i cyknął przez okno taką fotkę.
Strasznie mi się podoba i bardzo podobne zestawienie jak u Ciebie. może wystarczy u Ciebie dodać dwa miskanty? I dość? Może masz nadmiar miskantów w innym miejscu? Tam przy ściance jest też kolumnowy cis na prawo. Jakby w ten sposób rozrzucić na rabatach te cisy, co masz wolne i będą z nich kolumny, może tak je wykorzystać? Tu przy ściance, gdyby nie to, ze musi być dojście do węży schowanych za, też fajnie by cis wyglądał
Ja przy dojściu do wody też mam posadzonego miskanta, fajnie przysłania węże ogrodowe
Trochę sierpniowych zaległych fotek:
Magnolia Iolante miała 2 przepięknie pachnące kwiaty a po wiosennym cięciu całkiem oszalała i ma metrowe przyrosty
Sylwuś dziękuję, ja Twój ogród uwielbiam. Jest zupełnie inny niż mój, jego naturalność i bogactwo gatunków i to jak o niego dbacie wzbudza podziw i mój szacunek!
Cegła po zimie wymieniłam jakieś 20 sztuk na 10000 to chyba nie jest najgorzej. ja ją kocham