Bogusiu, wszystko u mnie zostanie do wiosny
Jeszcze ogród ucieszy bo są 2 weekendy długie. Wykopię marchewkę i może warzywnik przekopię bo w tych tematach mam zaległości. Obawiam się że jeszcze będę kosić.
Nie miałam internetu przez kilka dni bo mi dziecię limit wyczerpało dlatego u mnie cicho
U mnie jest wysoki poziom wody w gruncie. Podlewam tylko latem w 30st upały. W tym roku też goniłam z konewką ale głównie pod nowe sadzonki. W zasadzie nie podlewam a drzew to już wogóle.
Jeśli pisałaś o Garnecie to mojego nie podlewam wcale ale ma wilgotny grunt z innych powodów. Za to liście stracił inny klon kolumnowy i też z niecierpliwością czekam do wiosny na jego rozwój ponieważ jestem ciekawa czy się zadomowił.
Zatem działka na dzień dzisiejszy nie nadaje się do użyźnienia ponieważ bagno nie pozwala mi na wjazd ciężkiego sprzętu a ręcznie choćbym miała się zes... nie dam rady. Ale mogę pobawić się w donice które zostały wykonane przed trzema dniami. I tu pytanie do Was. Po użyźnieniu ziemi w w/w donicach co najlepiej pasowałoby do w miarę nowoczesnej aranżacji ogrodu? To zdjęcia z teraz
Izuniu dziękuję kochana!
My dzisiaj tez idziemy do Taty, ale to juz piechotką i na spokojnie. Reszta grobów na wyjeździe, dlatego co roku rozkładamy sobie te wizyty w czasie.
To bardzo wydajny macie piec, ja marzę o kominku. Może się kiedyś uda zrealizować moje marzenie
To bardzo dobry pomysł, człowiek musi szukać różnych alternatyw.
Widziałam ten dom, ogromny i bardzo ładnie wykańczany. Taki w góralskim stylu.
Witam serdecznie w moim ogrodzie
Bardzo się cieszę, że moje fotki Ci się podobają. Natura to piękna modelka i o każdej porze roku jest bardzo efektowna.
Dziekuję!!
Zapraszam i pozdrawiam życząc miłego dnia!!
Dzień dobry,
zwiedziłam już Twój piękny ogród! Jestem zachwycona! (U mnie też (nie)stety pieski co chwilę niwecz a moje starania Mam pytanie o tą obłędną rozplenicę Black Beauty - pamiętasz może jak gęsto ją sadziłaś? Planuje u siebie szpaler ale zastanawiam się jakie odległości przygotować.