Ja też Piotr bardzo nie czasowa jestem, fajnie, że udało ci się miło spędzić czas w ogródku, tęsknimy za wiosenką i słońcem, ale tak od rana do wieczora.....fajnie, że wpadłeś
Ksiula co do juki to tak napewno przesadzić to podstawa i postawić ja w jasnym oknie gdzie będzie miał dużo światła, słóńca, to podstawa u tych roślin pochodzą z ciepłch rejonów gdzie ma słońce.
Napewno po przesadzeniu podlej ale nie obficie bo nie lubi kiedy ma mokro w korzeniach i powodzenia znam sie na tych roślinach bo mam ich z 12szt tego gatunku.
Ok teraz foto z dziś było ciecie berberysa tawuły, czyszczenie kaskady z liści i bluszczu i wiązy i inne prace
I teraz aż ręce mi odpadają z tego cięcia wszystkiego
Jezeli chodzi ci o to przy wejsciu do domu to go kupilem raczej dostalem to jest z cyprysa formowane o to ci chodzi...?
Mala_Mi, Agania, rozark :
Witajcie dis tez pracuje w ogrodzie ostro tne wszystko co popadnie sprzatam na nadejscie wiosny planuje itp ehh uciekam dalej do ogrodu
Ja ostatnio ganiam jak połamany brak czasu na wszystko, dzis w ogrodzie pracowałę i teraz znalazłęm kawałęk czasu by do cb zajrzeć, a tu wiosna wiosna ach to ty....
Cudnie wszystko się budzi do życia aż che się wyśćńa pole super.
Dobra macham i spadam dalej miłęo wieczoru
Witaj widze że wiosna idzie wielkimi krokami u cb. ja ostatnio brak czasu mam na forum ale dzis zaglądam i zwiedzam Wasze posiadłości ok lece dalej, Macham i spadam
Dzis do slonca +12 wiec troche przewalilem namioty z gunerami i chyba zyje ta co myslami usmiercilem dzis sie wierza namioty
Mariusz ocen ty to jak to wyglada:
Co u mnie
Palmy ładnie zimują jak i reszta roślin, jest nadzieja 1 gunera żyje zauważyłem ostatnio
Dziś pracowałem w ogrodzie bo śnieg znikł tylko na oczku kry lodu pływają i oby do wiosny
Donice muszą być wyższe bo juki mają korzeń palowy ale można spotkać takie nie aż takie wysokie zrobisz jak uważasz jestem ciekaw twojego ogrodu jak w realu wygląda
Ja dziś pracowałem polu pozdrawiam i lecę dalej
To jeśli myślisz o donicach to takie wąskie i wysokie ( palmówki ) sobie zakup na dno daj keramzyt, potem ziemię i np potem obsyp roślinę żwirkiem (kamyczkiem)