Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:08, 24 lut 2015

ren133 napisał(a)

Śliczne są te buki!
Czy one bardzo się rozrastają? Bo myślałam aby posadzić je przed ogrodzeiem frontowym jako przesłonę przed przechodniami.

Renia, każda odmiana inaczej rośnie, formy kolumnowe, tak jak tutaj przedstawiłam Dawick Gold rośnie silnie, tak też Red Obelisk. Pendula, Rohanii rosną wolniej. Chcesz posadzić jako przesłona, tutaj nie wiem czy chodzi ci o żywopłot z buczyny, czy o formę ozdobną, ja buki traktuję jako drzewa bardzo dekoracyjne i sadzę je jako uzupełnienie kompozycji w ogrodzie
Agania 20:15, 24 lut 2015

Piotr_ napisał(a)
Witaj

Ja ostatnio ganiam jak połamany brak czasu na wszystko, dzis w ogrodzie pracowałę i teraz znalazłęm kawałęk czasu by do cb zajrzeć, a tu wiosna wiosna ach to ty....
Cudnie wszystko się budzi do życia aż che się wyśćńa pole super.
Dobra macham i spadam dalej miłęo wieczoru

Ja też Piotr bardzo nie czasowa jestem, fajnie, że udało ci się miło spędzić czas w ogródku, tęsknimy za wiosenką i słońcem, ale tak od rana do wieczora.....fajnie, że wpadłeś
Agania 20:17, 24 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Jakźe miło się ogląda tę wiosnę u Ciebie

Marzenko, ciągle mi mało
Agania 20:19, 24 lut 2015

Ala106 napisał(a)
Piękne masz buki Agatko.
Ja kocham te drzewa.
Na razie mam trzy. Ale nie powiedziałam ostatniego słowa.

Niezła trójka ci się trafiła, niech rosną zdrowo....to piękne drzewa
Agania 20:22, 24 lut 2015

Madziarzeszow napisał(a)
Oj wiedziałam dobrze gdzie po wiosnę przyjść pięknie

Wiosną staram się dzielić z Wami, u mnie punktowo wiosna ślady zostawia
Agania 20:24, 24 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
Zaraz nastąpi u Ciebie wiosenna eksplozja, ale fajnie!

Kasiu będzie się działo, liczę na cebulowe, a najbardziej na maj
Agania 20:26, 24 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś słuchy mnie doszły że szu szu będzie? Miłego odpoczynku kochana

Dziękuję Gosiaczku, będę bardzo tęsknić
Justyna 20:32, 24 lut 2015

Aganiu, witam wiosennie
Twój ogród cudnie wygląda o każdej porze roku! Z przyjemnością obejrzałam go w zimowej odsłonie. nie wiedziałam, że masz gunerę. Piękna
Czytam, że ważne wydarzenie przed Wami w lipcu, gratuluję
Ciekawa jestem jak tripetala w tym roku zakwitnie. Chciałabym, żeby moja dołączyła do Twojej.
A judaszowca masz? Ja teraz myślę o jakiejś fajnej odmianie o bordowych liściach.
Pamiętam, że jesienią okrasiłaś rabaty, sporą ilością cebulowych, wiosną będzie spektakl. Przyjdę go podziwiać
Pozdrawiam serdecznie
Napia 22:19, 24 lut 2015

Agania napisał(a)
Wierzba zaczyna pokazywać pierwsze kotki

Śliczna ta sekka Niesamowite są te taśmy obsypane baziami. Moja wierzba jeszcze malutka, ale może za rok pokaże swoje piękno
Będziesz pięknie wyglądała na weselu córci Jeszcze sporo czasu, by znaleźć właściwą sukienkę lub właściwą krawcową
Rench 01:17, 25 lut 2015

Ech,za każdym razem mnie zachwyca Twój dojrzały ogród
Doradz,mam zamiar wyrzucić robinię szczepioną i coś na pniu chciałabym w zamian.
Myślisz że śliwa wiśniowa Nigra to dobry wybór.