Wszędzie jesiennie się zrobiło.I u ciebie Basiu też pięknie jesiennie.
Dziękuję za pochwałę mojej dekoracji.Coś czasami się zrobi.Ale czasu mam na wszystko co chcę za mało. za mało na to wszystko co chciałoby się
Marcinki
Sylwuś to spartyna grzebieniasta, rosła tam od początku, teść sadził.
Jest ostra i jak chodzę obok miałam stale pocięte ręce. Muszę jej przykroić i M zrobi jej metalową obręcz żeby stała prosto do góry i nie kaleczyła.
Jesień jest w tym roku fantastyczna, nie mogę się napatrzeć
Oni wyrównali nasz były ogród koparką i wybrukowali, ale każdy ma prawo otaczać się tym co mu sie podoba dlatego u mnie jest zielono
Poppy też mam nadzieję, że Ventilo poczeka na mnie. W ten weekend nie byłam na działce, inne sprawy były "na tapecie". Jak patrzę na nasze prognozy pogodowe, to u nas też przez najbliższe dwa tygodnie raczej nie ma co liczyć na deszcz. A przydałby się!
Krąg amatorów przygarnięcia gołej baby znacząco się powiększ, chyba będę ją musiała w łańcuchy zakuć.
Tak mam na etykiecie. Nawet jak jest ekspansywny to go jakoś ogarnę. A narazie niech się rozmnaża bo wzięłam tylko jedną doniczkę, a jest śliczny.
Gipsówka taka wysoka. Śliczna jest
Aguś witaj kochana
Bardzo dziękuję za dobre słowo! Jeszcze wiele pracy przed nami i mnóstwo zmian nas czeka, ale cieszy mnie to. Uwielbiam zmieniać otaczającą mnie przestrzeń. Wkrótce zmieni się rabata, którą będę widziała z salonu
Jutro zniknie ta paleta z cegłami spod świerka po lewej stronie i znacznie dokroję trawnika. To jedno z niewielu miejsc w pełnym słońcu w moim ogrodzie. Przesadzę tu z różnych miejsc ogrodu, rośliny które lubią sporo światła.