Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 20:11, 16 lis 2018

pawel_snopek napisał(a)
Ostatnio nie mam czasu pisać ale jestem często na Ogrodowisku , zdrowie szwankuje ale nie ma co narzekać. Jakieś ciekawe plany na następny sezon? .

Plany realizuję już tej jesieni
Wyrzuciłam brzydkie jałowce, posadziłam kilkanaście róż i trochę więcej azalii. Trwa też reorganizacja na rabatach, zwłaszcza bylinowej. Mam nadzieję, że zmiany będzie już widać na wiosnę
pawel_snopek 20:18, 16 lis 2018

Aha to w następnym sezonie jak azalie zakwitną i róże to będzie się działo jestem ciekawy jak to będzie wszystko wyglądało. Jakie azalie sadziłaś?.
GorAna 20:55, 16 lis 2018

pawel_snopek napisał(a)
Aha to w następnym sezonie jak azalie zakwitną i róże to będzie się działo jestem ciekawy jak to będzie wszystko wyglądało. Jakie azalie sadziłaś?.

Myślę, że azalie jeszcze nie zakwitną, gdyż ze względu na dużą ich ilość, kupowałam maluszki. Będą kiedyś kwitły (jak nie wymarzną) azalie japońskie; Geisch Orange, Kermesina, Purpuratum i Lilienstein.
Milka 12:18, 22 lis 2018

Aniu, ciut polatałam... ogród coraz bardziej formalny, ale jednocześnie ukwiecony, cudne dalie, bukiety, mam nadzieję, że cebulowa wiosna jednak, jak co rok, nas mile zaskoczy, pozdrawiam
GorAna 21:23, 22 lis 2018

Milka napisał(a)
Aniu, ciut polatałam... ogród coraz bardziej formalny, ale jednocześnie ukwiecony, cudne dalie, bukiety, mam nadzieję, że cebulowa wiosna jednak, jak co rok, nas mile zaskoczy, pozdrawiam

Irenko, cieszę się że wpadłaś
Ogród troszkę się zmienia, w jednej części bardziej formalny a w innej bardziej poczochrany.
Dojrzałam do trudnych decyzji
GorAna 09:22, 23 lis 2018

Przypudrowany kamienny

GorAna 09:25, 23 lis 2018

Za ogrodowe widoki

Mimo burej pogody, życzę Wszystkim miłego dnia
Rumianka 10:56, 23 lis 2018

Aniu, polatałam po Twoim ogrodzie, aż dostałam zadyszki...Niezmiennie podobają mi się gustownie skomponowane rabaty, panuje tu wyjątkowy spokój i rozkosz dla oczu... Masz sporo bukszpanów, podobnie jak ja, ale moje jeszcze małe...
Będę wiosną chciała przyciąć tuje przy ogrodzeniu, bardzo podoba mi się u Ciebie ten zwarty szpaler, na jaką wysokość masz przycięty?
Mari 07:35, 24 lis 2018

Ostatnie fotki to chyba jakieś ufo wylądowało

Pięknie się prezentuje ogród oprószony śniegiem.
Gardenarium 07:46, 24 lis 2018

Super ten topiar z bukszpanu, doczekasz się

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies