Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:22, 20 lip 2014

Do góry
Kasię, Gochę, Vivę i Zetę poznałem - ale resztę towarzystwa również pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:35, 19 lip 2014

Do góry
Sebek - pelaśki są cudne

A to lilia Papilio

Bogdzia - ja też zaraz idę spać.. zaczęłam gotować, ale komponentów zabrakło.. trudno, może jutro skończę.

I jeszcze raz Papilio..

Irenka - ta hortka co to miała być Great Star.. a jest chyba Phantom Ostatnio pokazywałam hortkę i chyba znów pomieszałam nazwę. Ale już mi sie szukać nie chce. Limki zawsze późno zaczynają... najpóźniej z hortek..

i obrazek..

Miejsko & sielsko 17:04, 19 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Super trzmieliny - a Twoja elewacja bardzo mi się podoba - dopiero teraz zobaczyłem, że wpada w beżowy

jak je przytnę będą dopiero super
oby
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:19, 19 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Niech już rośnie ta trawa, bo pinsowac Cię kcem!!!

E, nie żartuj, gdzie mi tam na pinsa.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:26, 19 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Aniu, dziękuję Ja też u Ciebie nie jestem na bieżąco, ale podglądam i podziwiam, że jeszcze dajesz radę wejść w te rabaty

wiesz mam małą nogę to zawsze uda mi się gdzieś stanąć
Ogród z perspektywą na przyszłość 08:12, 19 lip 2014

Do góry
Poduchy świetne, ale limki i tak dają czadu choć te dwie rzeźby również są piękne, uwielbiam u Ciebie tą indywidualność
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:03, 19 lip 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Ach te choroby roslin...bukszpany Waligory po cieciu maja biale listki i nie wiem, slonce czy choroba...wytne to i zobaczę, co dalej...no i ten Topisn w koncu mus kupić
Ale sie katujesz!
, 3 godziny to chyba za dużo

Jak białe to raczej słońce albo tępe nożyce
3 godziny to tak akurat
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:59, 19 lip 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Sebek wieki mnie u Ciebie nie było, ale faktu dostania się na studia nie mogłam ominąć szczerze gratuluję, latam po wątkach i na co mi starcza czasu to oglądanie fotek, u Ciebie są bardzo piknegustowne zestawienia roślinnajładniejsze to chyba "standarcik" róża różowa z lawendą pozdrówka
aha ja też tak późno wracam z ogródka

Aniu, dziękuję Ja też u Ciebie nie jestem na bieżąco, ale podglądam i podziwiam, że jeszcze dajesz radę wejść w te rabaty
Lecę w kulki... 00:46, 19 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Widziałem zdjęcia z tego ogrodu na Pinterest, ale Twoje są o niebo piękniejsze - w końcu na chwilę w nim byłaś Niesamowite miejsce!!!

...dokładnie takie odczucia
Niesamowite miejsce...i jestem w nim...nie mogłam w to uwierzyć.
Znałam ten ogród ze zdjęć...ale rzeczywistość przerosła moje oczekiwania.
Chwila...
Dla pozostałych uczestników naszej wyprawy
ta ''chwila'' była stanowczo za długa
A mnie kolejne godziny....mijały tak szybko.
Nie mogłam się oprzeć...i mimo, że nasz pobyt w Dordonii był krótki
byłam tam dwukrotnie,za dnia i nocą...
ale z tego czasu zdjęcia innym razem....2000 świec !!!

Zdjęć na Pinterest nie oglądałam...ale dziękuję za Twoje uznanie
Te co ja widziałam...były jednak piękniejsze...
Mam tylko 158cm wzrostu...a tu przydał by się jakiś.. .dron
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:31, 19 lip 2014

Do góry
Sebek wieki mnie u Ciebie nie było, ale faktu dostania się na studia nie mogłam ominąć szczerze gratuluję, latam po wątkach i na co mi starcza czasu to oglądanie fotek, u Ciebie są bardzo piknegustowne zestawienia roślinnajładniejsze to chyba "standarcik" róża różowa z lawendą pozdrówka
aha ja też tak późno wracam z ogródka
Lecę w kulki... 00:08, 19 lip 2014

Do góry
Widziałem zdjęcia z tego ogrodu na Pinterest, ale Twoje są o niebo piękniejsze - w końcu na chwilę w nim byłaś Niesamowite miejsce!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:03, 19 lip 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebuś okład zrobiłeś na czółko Widzisz ja Cię kłuć nie będę bo ja dobra Ciocia i bez potrzeby strzykawy nie wyjmuje Pozdrówka

A jak Ci napiszę, że nie? Ojjj już widzę tą wieeelką strzykawę za karę Ale głowa mnie już nie boli Równiez pozdrawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:55, 18 lip 2014

Do góry
Pewnie się powtarzam, ale to hakone jest niesamowite - jak będę kiedyś je sadzić to tylko u finki je kupię, bo chyba tylko od niej takie rosną
U mnie purpurowe i czerwone żurawki tylko dają radę w słońcu - zielone co zawsze miały parę listków poparzonych w tym roku okropnie wyglądają - jutro będę je wycinać...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:51, 18 lip 2014

Do góry
Ozz napisał(a)
Sebciu, w razie W to mam takie miejsce skąd bukszpany rosną jak głupie i nie chorują, bo cieszą się, że żyją

Nie biorę pod uwagę ich straty - ale jeśli by się tak stało to będą tylko trawy, hortensje i cisy, bo żurawki znów zaczynają brzydnąć - nawet nie zaglądam do ziemi, bo się bojam... Zaglądnąłem ostatnio w bylinówce i mam nornice... Znowu... Tylko co najdziwniejsze grasują w żurawkach i rozchodnikach - a tam miałem plantację opuchlaków. Czy one się nimi żywią? Może wiesz? Bo jeśli tak to jeszcze ich nie będę truć
Ogród cioci czyli ciociogród :) 23:44, 18 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
W Narnii jeszcze nie byłem, ale nigdy bym nie pomyślał, że przez Buczkowice się tam dostanę

Sebuś ale klucz się zgubił
Ogród cioci czyli ciociogród :) 23:39, 18 lip 2014

Do góry
W Narnii jeszcze nie byłem, ale nigdy bym nie pomyślał, że przez Buczkowice się tam dostanę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:32, 18 lip 2014

Do góry
Za jeżówkami widzę mnóstwo purpurowych roślin - ojj musi być pięknie
Miejsko & sielsko 23:30, 18 lip 2014

Do góry
Super trzmieliny - a Twoja elewacja bardzo mi się podoba - dopiero teraz zobaczyłem, że wpada w beżowy
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:29, 18 lip 2014

Do góry
Sebek nie mam sumienia ich wyciepać bo co się do tego nie zabiorę to z gąszczu wychylają łebki maluch i wciąż kwitną ... teraz marnie bo są pod dachem i troszkę się nafochały gdy mnie nie było ... a konkretnie gdy racje picia i mniamania były okrojone ... ale podkarmię i za kilka dni znów będzie las stokrotek

Makowo na Kociewiu 23:23, 18 lip 2014

Do góry
Winko już wypiłyście, ale w sumie codziennie autem jeżdżę, więc i tak tylko bym mógł je powąchać Na zdrowie! Kącik z ławeczką jest bardzo przytulny Podziwiam was za to, że takie wywary chce się wam robić, ja ofiarą 21-go wieku jestem i chemię stosuję Ale florovit też leję - to prawie jak wywar z pokrzyw
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies